از آخرین فرصت برا خرید شیران استفاده کنید نماد قطعا تا بعد از مجمع فوق العاده و حتی ممکنه تا گزارش سه ماهه باز نشه
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
با سلام :
سوالی داشتم از عزیزان :
معمولا قیمت هر سهم پس از مجمع نقسیم سود به همان اندازه افت میکند (با توجه به اینکه مدتی طول میکشد این سود بدست سهامدار برسد) سود انباشته هم در صورتهای مالی امده است و بهرصورت در قیمت سهم تاثیر کذاشته است .
با توجه به موارد فوق دوستان انتظار چند درصد سود در یکسال دارند .
متشکرم[COLOR="#0000CD"][FONT=Arial Black][B]عشق نخستین گام به سوی خداست و تسلیم آخرین گام .... و این دو گام کل سفر است [/B][/FONT][/COLOR]
نظر
-
-
فردا مجمع شیران...
انتظار تقسیم سود 1000 تومانی+ 200 تومن بابت افزایش سرمایه
اگه درست حساب کرده باشم قیمت تئوریک بعد از تقسیم سود و افزایش سرمایه در میاد حوالی 1500 تومن...
من فکر میکنم حدود 1800 باز بشه،نظر شما چیه؟!;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
ما امشب راهی میشیم برای مجمع شیران.
کسی اگر سوالی داره بپرسه که مطرح کنموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postما امشب راهی میشیم برای مجمع شیران.
کسی اگر سوالی داره بپرسه که مطرح کنم
من موندم شیران اینهمه نقدینگی رو میخواد چه کار اخه!!!میخواد اوراق مشارکت بخره نکنه؟!والا!:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postما امشب راهی میشیم برای مجمع شیران.
سفر خوبی داشته باشی
از تمام پی گیری ها و زحمتهاتون و اطلاع رسانی های خوب و به موقع ، بابت دو سهم شیران و واتی سپاسگزارم
در پناه حق باشیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postفردا مجمع شیران...
انتظار تقسیم سود 1000 تومانی+ 200 تومن بابت افزایش سرمایه
اگه درست حساب کرده باشم قیمت تئوریک بعد از تقسیم سود و افزایش سرمایه در میاد حوالی 1500 تومن...
من فکر میکنم حدود 1800 باز بشه،نظر شما چیه؟!;)
نظر
-
نظر
نظر