صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سنایی
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 364

آمارِ معاملات سهام وآتی از24/2/92 لغایت 8/4/92 به شرح زیر است:

خرید حقیقی =>126/390/000
    خرید حقوقی=18/290/570
    فروش حقیقی=>105/219/300
    فروش حقوقی=>39/461/270

جمع کل=>144/680/570

میزان تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی=>14/344/443

میزان شناور سهم حدود 90میلیونه=>یعنی در حدود 27روز کاری بورس بیش از 150% شناوری سهم جابجا شده=>کفه خرید به سمت خریدار حقیقی بوده
    این سهم منو یاد شبندر میاندازه که در هر دوره صعود بعضیها به قصد نوسانگیری می فروختند اما جا موندند.
    این هفته بهترین فرصت ورودِ

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 2124

این هم از صف خرید که مبارک دوستان باشد
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• immortal44
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 252

شیران الکیل بنزن را در گزارش سه ماهه مقدار 40814 تن به مبلغ 1.735.641 میلیون ریال به نرخ متوسط 42.530 ریال فروخته که از این مقدار11580 تن به مبلغ 486.360 میلیون ریال با نرخ 42.000 ریال فروش داخلی و الباقی صادراتی بوده. در سه ماهه دوم هم در بازار داخلی 16800 تن به مبلغ 765.069 میلیون ریال با نرخ 45.540 ریال فروخته.
        پس کاملا مشخص است که فروش داخلی الکیل بنزن در سه ماهه دوم نسبت به سه ماهه اول از نظر مقداری 45 و از نظر ریالی 57 درصد رشد داشته که اگر محافظه کارانه محاسبه کنیم و مقدار و مبلغ فروش صادراتی این محصول را مشابه سه ماهه اول در نظر بگیریم فروش سه ماهه دوم این محصول به مبلغ 2.014.350 میلیون ریال می رسد در نتیجه مبلغ فروش شش ماهه اول الکیل بنزن حدود 3.749.991 میلیون ریال خواهد بود که حدود 76 درصد پیش بینی فروش سال این محصول است. فروش این محصول 33 درصد کل فروش شرکت رو تشکیل می دهد.
        عزیزان در سود 1000 تومانی شیران شک نکنید قبلا عرض کردم و مجددا یادآوری می کنم که:
        1- شیران بر خلاف نظر برخی از دوستان که می گویند بهای تمام شده سه ماهه اول سال مالی را با ارز مرجع حساب کرده با نرخ مبادله ای در حسابها اعمال نموده است.
        2- شیران موجودی ارزی خود را در پایان سه ماهه اول با نرخ مرجع در حسابها اعمال کرده که در شش ماهه می بایست با نرخ مبادله ای محاسبه کند.
        3- شیران سود سرمایه گذاری در شپنا و خدمات بندی را هنوز شناسایی نکرده
        4- نرخ فروش برشهای نفتی که 43 در صد فروش پیش بینی شده شرکت است در سه ماهه اول 3135 ریال بوده در حالی که نرخ پیش بینی کل سال 2767 ریال است که اگر نرخ همین سه ماهه ادامه پیدا کند سود شرکت فقط از همین محل 10 درصد افزایش می یابد.
        موفق باشید-
        آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• meisam_em
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 2124

دوستان کسي خبر نداره کي واسه تعديل بسته ميشه و چقدر تعد يل داره؟

نظر

• alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

سلام
            من خودم شیران دارم.
            ولی در بورس تعصب روی سهم گاهی باعث عقب افتادن می شود.
            رشد سهم های دیگر در این دو هفته بیشتراز شیران بوده است.
            سهم هایی که کسی نگاهشان نمی کرد مثل شپلی (از 70 به 93رشد) یا خصدرا (از 70 به 122) رشد بالایی کردند.
            کسی که امروز بیاد تو شیران با کسی که دو هفته پیش آمده باشد عملا یکی شده است.
            پس به نظر اینجانب سهامداری کردن خالی درست نیست، سهامداری در عین کنترل عملکرد بازار صحیح است.
            دوستان با پول سهام شیران خود دو هفته سهام های دیگر می خریدید و می فروختید الان تعداد سهام شیران شما حدود 20% بیشتر از الان بود.
            موفق باشید.
            آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/06/30, 17:03.
            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• NICOLE
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 523

شيران هر چقدر هم ارزنده باشه تو اين دو سه هفته با اين رشد نجومي شاخص ضرر بدي به سهمامداراش زده `پس بهتره فعلن با ضرر هم كه شده ازش خارج شد و جا به جا كرد و در فرصتهاي بعدي واردش شد به خود من كه ضرر زد
              بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• alizali
                کاربر فعال
                • Jan 2013
                • 457

متاسفانه تفکری که در دو پست بالا هست اینه که یه سهم باید به محض خرید بازدهی بدهد
                یه مقداری میان مدتی تر باید فکر کرد
                سهامهایی هستند که نوسان کوتاه مدت می دهند سهمهایی هستند که برای کنج گنجه مناسبند که سالهای بعد درشان بیاوری و حالش را ببری
                شیران از این مدل دومی است

نظر

• meisam_em
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 2124

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                  سلام
                  من خودم شیران دارم.
                  سهم هایی که کسی نگاهشان نمی کرد مثل شپلی (از 70 به 93رشد) یا خصدرا (از 70 به 122) رشد بالایی کردند.
                  پس به نظر اینجانب سهامداری کردن خالی درست نیست، سهامداری در عین کنترل عملکرد بازار صحیح است.
                  دوستان با پول سهام شیران خود دو هفته سهام های دیگر می خریدید و می فروختید الان تعداد سهام شیران شما حدود 20% بیشتر از الان بود.
                  موفق باشید.
                  خوب اگه یکی از همین روزها واسه تعدیل تپل بسته شد چی؟!!

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

خریدارای سهم دقیقا به دنبال غلبه همین تفکر هستند.
                    بازار سهام تا سالهای زیادی سرجاش هست شما هم به لطف خدا تا 100 سال دیگه زنده و سرحال هستی پس دید 2 روزه به این بازار نداشته باشیم.
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• رضاکریمی
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 250

سلام
                      من خودم شیران دارم.
                      موفق باشید.
                      سلام دوست عزیز
                      حرف شما درسته ولی نه برای تمام شرایط
                      در شرایطی که کسی بخواد روی شیران تک سهم بشه یا بالای 50درصد سبدش رو اختصاص بده به شیران کاملا حق با شماست
                      ولی در شرایطی که 30درصد سبدتون شیران باشه اونوقت نه از رشد بقیه سهام جا میمونین نه از برکت وجود تعدیل قریب والوقوع شیران
                      این درجا زدن برای من که خوبه چون منتظر یه پولی هستم که میخوام باهاش شیران اضاف کنم
                      :D
                      [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
                      [/CENTER]

نظر

• سنایی
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 364

شیران سهمِ مردیهِ
                        باهاش میمونم

نظر

• سنایی
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 364

تا هفته چهارمِ تیر برای تعدیل میبنده
                          فردا تحریما شروع میشه
                          فردا فرصت خریده
                          آخرین ویرایش توسط سنایی؛ 2013/06/30, 21:59.

نظر

• sinashavandi
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 364

سلام
                            من خودم شیران دارم.
                            موفق باشید.
                            ای بابا تو هم که تو این سهمی:O
                            تازه دونستم چرا این سهم حرکت نمیکنه!!!8-|
                            یاد شرانل افتادم که تو سهامدارش بودی و یه مدت سهم گیج میزد انصافا بفروش اقا مارو راحت کن=)):p
                            قربونه دستت خواستی وارد سهم های دیگه بشی قبلش یه خبر بده[-(:(

نظر

• alireza51
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 1205

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
                              ای بابا تو هم که تو این سهمی:O
                              تازه دونستم چرا این سهم حرکت نمیکنه!!!8-|
                              یاد شرانل افتادم که تو سهامدارش بودی و یه مدت سهم گیج میزد انصافا بفروش اقا مارو راحت کن=)):p
                              قربونه دستت خواستی وارد سهم های دیگه بشی قبلش یه خبر بده[-(:(
                              سلام
                              سبد من
                              حجم بالا = شبندر + شیران + شپنا + شیراز + کربن + فباهنر + فملی
                              حجم پایین = شپدیس + قچار
                              آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/07/01, 00:12.
                              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• meisam_em
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 2124

فکر نکنم روزی بوده باشد که تعداد خریداران شیران بیشتر از فروشندگان نبوده باشد!

نظر

در حال کار...
                                X