صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

در اصل توسط jadoogar پست شده است View Post
    با عرض سلام . درمورد سود شیران بعد از معامله بلوکی : قراره سهم ببنده و با 40 درصد افزایش سود با ز بشه.البته بر اساس رانتیکال.
    ولی 777 تومان سود بسیا رمحافظه کارانه است تا مالگیر به اون گیر ندهد. برا ی برج 9 که گزارش سالایانه می اید حدود 1200 سود اعلام می کند. البته محصولاتش رو داره از همین الان پیش فروش میکنه و یک مقداری از سود 401 تومنی 6 ماهه از پیش فروش است.
    سلام
    تا الان شیران طوری گزارش داده که سهم بسته نشود.
    آیا در اعلام تعدیل بالای 20% شما 100% مطمئن هستید؟ شاید در چند مرحله و هر مرحله زیر 20% اعلام کند.
    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• alizali
      کاربر فعال
      • Jan 2013
      • 457

لینک معامله امروز رو کسی می دونه تو شیران چند ( 2 یا سه یا 4 ) انجام میشه؟

نظر

• علی خان
        عضو فعال
        • May 2013
        • 271

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
        لینک معامله امروز رو کسی می دونه تو شیران چند ( 2 یا سه یا 4 ) انجام میشه؟
        [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

امروز اگه معامله بلوکی شیران دست واتی با قیمت خوبی بفروش بره،اون وقت فشار خرید برای شیران خواهد اومد.خیلی فشار فروش قویی روی سهم دیده نمیشه،فقط منتظر یه فشار خرید هست حتی با اندکی فشار خرید میتونه صف خرید بشه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• erfanslash
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 762

كارگزاران محترم پيرو اطلاعيه شماره 42626/130 مورخ 1392/05/09 مديريت بازار،امروز چهارشنبه مورخ 1392/05/23 تعداد 680ر439ر123 سهم معادل 16 درصد از سهامشركت صنايع شيميايي ايران از طرف شركت سرمايه گذاري آتيه دماوند به صورت يكجا ونقد و يا نقد واقساط (40درصد نقد و مابقي اقساط طبق شرايط اعلامي) به قيمت پايه هر سهم 000ر42 ريال در نماد "شيران4" عرضه خواهد شد.كارگزاران خريدار درصورتي مجاز به ورود سفارش خريد به سامانه معاملاتي هستند كه 3 درصد ارزش سهام مورد معامله براساس قيمت پايه را نقدا يا به صورت ضمانت نامه بانكي بدون قيدوشرط از مشتري دريافت كرده و حسب مورد به حساب شركت سپرده گذاري مركزي اوراق بهادارو تسويه وجوه واريز يا به اين شركت ارائه نمايند.مديريت بازار

نظر

• meisam_em
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 2124

معامله ای که انجام نشد !! (ایستگاه بورس)

امروز برخلاف انتظار با توجه به عدم توافق در قیمت بین خریدار و فروشنده بلوک شیرانمعامله بلوکی انجام نگردید.
              گویا خریدار یعنی وامید از خرید بلوک پا پس کشیده است!
              در حال حاضر همه چیز به مصاحبه مدیر عامل واتی و شفاف سازی آن بستگی خواهد داشت.
              ولی در هر صورت واتی با توجه به ارزش شیران و تعدیل های متوالی آن تا پایان سال
              سودی معادل 2000 ریال را شناسایی خواهد کرد.

پیشنهاد می شود که در اولین برگشت سهم حداقل 50 درصد و اگر قیمت خرید پایین دارید کلا خروج نمایید.
              تا وضعیت آینده این معامله مشخص گردد.
              از سهم های ولصنمو وصنعت با توجه به عدم انجام معامله در حال حاضر توصیه به خروج داریم.

كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• alireza51
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 1205

ُسلام
                بخاطر یک معامله بلوکی سرکاری، چقدر تو یکماه مثبت گذشته، شیران درجا زد.
                خدا کند برود بالا، 30% سبدم شیران است که اگر بانکی خریده بودم 70% رشد کرده بود ولی الان باید نگاهم به این باشد که چندرغاز تعدیل مثبت بدهد.
                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• 3yh
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 265

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                  معامله ای که انجام نشد !! (ایستگاه بورس)

امروز برخلاف انتظار با توجه به عدم توافق در قیمت بین خریدار و فروشنده بلوک شیرانمعامله بلوکی انجام نگردید.
                  گویا خریدار یعنی وامید از خرید بلوک پا پس کشیده است!
                  در حال حاضر همه چیز به مصاحبه مدیر عامل واتی و شفاف سازی آن بستگی خواهد داشت.
                  ولی در هر صورت واتی با توجه به ارزش شیران و تعدیل های متوالی آن تا پایان سال
                  سودی معادل 2000 ریال را شناسایی خواهد کرد.

پیشنهاد می شود که در اولین برگشت سهم حداقل 50 درصد و اگر قیمت خرید پایین دارید کلا خروج نمایید.
                  تا وضعیت آینده این معامله مشخص گردد.
                  از سهم های ولصنمو وصنعت با توجه به عدم انجام معامله در حال حاضر توصیه به خروج داریم.

انجام نشدن این معامله تاثیر به سزایی در وصنعت نداره و وصنعت قبلا اکثر سهام واتی و ولصنم و شیران رو در قیمت های بالاتر فروخته و الان
                  سهام سیمانی (به خصوص سفارس) و خودرویی برای وصنعت تاثیر گذار هستند و من هر گونه جو روانی که موجب عدم تشکیل صف خرید وصنعت بشه رو فرصت خرید میدونم...
                  آخرین ویرایش توسط 3yh؛ 2013/08/14, 18:43.
                  فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• سهند بورس
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 80

سابقه سهم نشون داده در روند معاملاتی رشد آنچنانی نمیکنه این سهم تعدیل داره و همیشه با تعدیل رشد کرده 6 ماهه 72% با تمام پنهان کاری سود رو پوشش داده پس 100% تعدیل سنگین داره با تک نرخی کردن نرخ ارز قیمت 3000 تومن پس کسانی که به سهمشون آتیش میزنند دست نگه دارن سهام داری بکنند 65% درصد بازار مواد اولیه شوینده دست شیرانه مواد اولیه شرکت هم کاملا داخل مهیا میشه پس از نوسانات نرخ ارز در امانه واتی هم که فکر کنم فهمیده سهم تعدیل داره دست نگه داشته واتی رو شیران واتی کرده یادمه واتی خریده بودم 120 تومن الان چند شده؟؟؟؟؟یادمه شیران خریده بودم بعد منفی بازاره بعد از مذاکرات مسکو قیمت سهم شده بود 1980 تومن تو اون منفی بازار این متعادل بود با بازار کاری نداره قیمت سهم درجا رفت 3000 تومن بست 5800 باز کرد بعد 5500 بست واسه افزایش سرمایه از سود انباشته بعد باز کرد 2500 درجا رفت 3500 باز الان یه اصلاح کوچیک کرده 3300 بنظرم باز میبنده 4200 به بالا باز میکنه و تا آخر مجمعش که آذر ماهه بعد اون باز افزایش سرمایه میده به ازای هر سهم 500 تومن سود انباشته داره و باز داستان ادامه داره..................موفق و سربلند باشید این سهم ماله افراد فهیم و با دانشه نه ماله سفته بازا چون ذاتش اینه که سفته بازا رو به خود راه نمیده

نظر

• مجتبی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 514

در اصل توسط سهند بورس پست شده است View Post
                      سابقه سهم نشون داده در روند معاملاتی رشد آنچنانی نمیکنه این سهم تعدیل داره و همیشه با تعدیل رشد کرده 6 ماهه 72% با تمام پنهان کاری سود رو پوشش داده پس 100% تعدیل سنگین داره با تک نرخی کردن نرخ ارز قیمت 3000 تومن پس کسانی که به سهمشون آتیش میزنند دست نگه دارن سهام داری بکنند 65% درصد بازار مواد اولیه شوینده دست شیرانه مواد اولیه شرکت هم کاملا داخل مهیا میشه پس از نوسانات نرخ ارز در امانه واتی هم که فکر کنم فهمیده سهم تعدیل داره دست نگه داشته واتی رو شیران واتی کرده یادمه واتی خریده بودم 120 تومن الان چند شده؟؟؟؟؟یادمه شیران خریده بودم بعد منفی بازاره بعد از مذاکرات مسکو قیمت سهم شده بود 1980 تومن تو اون منفی بازار این متعادل بود با بازار کاری نداره قیمت سهم درجا رفت 3000 تومن بست 5800 باز کرد بعد 5500 بست واسه افزایش سرمایه از سود انباشته بعد باز کرد 2500 درجا رفت 3500 باز الان یه اصلاح کوچیک کرده 3300 بنظرم باز میبنده 4200 به بالا باز میکنه و تا آخر مجمعش که آذر ماهه بعد اون باز افزایش سرمایه میده به ازای هر سهم 500 تومن سود انباشته داره و باز داستان ادامه داره..................موفق و سربلند باشید این سهم ماله افراد فهیم و با دانشه نه ماله سفته بازا چون ذاتش اینه که سفته بازا رو به خود راه نمیده
                      حرفات کاملا درسته. خدا این ریشه سفته بازی رو بخشکونه.
                      توی یه وبلاگی نوشته بود بورس بازی هرگز سهام داری آری. به نظر من سهمی با این بنیادی قوی رو آدم بفروشه چی می خواد بخره؟! هستند ا زگروه های مختلف مثل شیران باشن ولی حرف اینه توی شیمیایی ها الان بهترین هستش پس بهتره سهام دار بمونند. این سهم سهمیه که توی بازه بلند مدت گین ها و سود های خوبی پشتشه. البته باید گزارش به گزارش روندش کنترل بشه. کافیه همین مطلبی رو که دوستمون فرمود رو برین حساب کنین. شما اگه 10 میلیون داشتین روی 2000 این سهمو می خریدین و مجمع تقسیم سود و افزایش میرفتین و تا الان سهام دار بودین چه قدر بازدهی داشتین؟! اینا هستش که بد بختانه سهام دار حقیقی نمیبینه و هی میخره و می فروشه آخرش هم هیچ.
                      تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                      https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• einstein
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 360

فکر کنم قابل انتظار و البته عاقلانه بود که شهم شیران به فروش نرود که به شخصه فکر کنم میتواند به علت عدم تعیین تکلیف قطعی کابینه باشه.در هر صورت عاقلانه نیست خریداری بیاد و مبلغ هنگفتی را در صنعتی سرمایه گذاری کنه که آینده اش کاملاٌ وابسته به شخصی باشد که قرار است سکاندار این صنعت شود.در هر صورت فکر کنم روز شنبه با قطعی شدن وزارت آقای زگنه،ابهامات احتمالی خریدار برطرف شود و با انجام معامله ،راه رشد هر شرکت واتی و شیران فراهم شود.

نظر

• erfanslash
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 762

شفاف سازی شپنا و تاثیر آن بر شیران

يادداشت توضيحي 2-6). همچنين شرکت سرمايهگذاري صنايع شيميايي ايران باتوجه بهقرارداد منعقده بر مبناي نرخ ارز مرجع در سال 1391 به صورتحسابهاي صادره توسط شرکت پالايش نفت اصفهان (سهامي عام) بر مبناي نرخ ارز مرکز مبادلات در سه ماهه آخر سال1391، معترض بوده و بدهي خود را تسويه ننموده است. بدليل فقدان اسناد و مدارک کافي تعيين ميزان تعديلات لازم بابت موارد فوق بر صورتهاي مالي براي اين سازمان مشخص نمي باشد."

براساس نامه شماره 1م/ث/52571 مورخ 06/05/92 شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران (به پیوست)، مابهالتفاوت ناشی از نرخ ارز مرجع و مبادلاتی حاصل از فروش فرآوردههایی که از موجودی نفت خام سال 1391 در سال مالی 1392 تولید گردیده را به عنوان درآمد شناسایی ننمایید. لذا شرکت اعمال یا عدم اعمال این موضوع در پیشبینی را تاکنون به طور شفاف اعلام ننمودهاست.

با این اظهارات شپنا میشه گفت حق با شیران هست .

منتظر صعود شیران و واتی باشید.

نظر

• alizali
                            کاربر فعال
                            • Jan 2013
                            • 457

البته پالایش میگه با نفتی که 1226 خریدی از من سال 91 بعد سال 92 فروش میکنی نباید درامد شناسایی کنی و باید بدی به من
                            این خیلی ربطی به داستان شیران نداره
                            داستان شیران فروش شپنا در سه ماهه اخر 91 است و نه سال 92

نظر

• nazi
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 65

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                              البته پالایش میگه با نفتی که 1226 خریدی از من سال 91 بعد سال 92 فروش میکنی نباید درامد شناسایی کنی و باید بدی به من
                              این خیلی ربطی به داستان شیران نداره
                              داستان شیران فروش شپنا در سه ماهه اخر 91 است و نه سال 92
                              دوست عزیز یادداشت توضیحی 2-6 راجب شیران و شپنا گفته :
                              موضوع کاملا روشنه شپنا نفت با نرخ ارز مرجع گرفته میخواد با ارز مبادله ای با شیران حساب کنه که شیران زیر بارش نرفته
                              حق هم به نظرم با شیران هست

نظر

• alizali
                                کاربر فعال
                                • Jan 2013
                                • 457

در اصل توسط nazi پست شده است View Post
                                دوست عزیز یادداشت توضیحی 2-6 راجب شیران و شپنا گفته :
                                موضوع کاملا روشنه شپنا نفت با نرخ ارز مرجع گرفته میخواد با ارز مبادله ای با شیران حساب کنه که شیران زیر بارش نرفته
                                حق هم به نظرم با شیران هست
                                بحث رو حق بودن شیران نکردم من
                                ولی نامه پالایش دقیقا میگه فروش سال 92
                                مشکل شیران و شپنا فروش سال 92 هستش؟

نظر

در حال کار...
                                X