صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • haftaseman
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 81

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
    شیرانو این حقیقی که داره رنج منفی میکشه می فروشه چی بخره؟
    بگه مام بخریم :D
    همین امروز افسوس می خوره که چرا انقدر پایین فروخت.
    هستم فعلا با سهم گویا گزارش حسابرسی شده 6 ماهه خوبی داره خدا کنه.
    اینها باید برند سهام شرکت پشمک سازی (غپشم) رو بخرند =))
    [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

شبهرن (نفت بهران) از شیران جلو زد پس احتمالا بالای هزار میسازد!!!
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• محمدرضا 87
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1522

امروز نشون داد فروشنده نداره اصلا،به جز یه عده بی تحلیل که فقط تو این بازار ضرر میکنن با این مدل معاملاتشون.
        که البته به نظرم دارن سهمو کنترل میکنن.
        تعدیل قشنگی خواهد داشت این سهم ارزش صبر کردن و داره.
        یه رنج امروز میکشیدن صف خرید می شد.
        تا 3400 فروشنده زیادی نداره.
        جو شبندرم که خوابید دوباره سهم هایی با بنیادی خوب به مدار صعود بر میگردن از فردا.
        پرسود باشید.

نظر

• مجتبی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 514

سلام
          هر سهمی بازی خودشو داره. شیران بیشتر حالت رنج و کسل کننده داره و رشدش شارپ نیست ولی در عوض بنیادی قوی داره و گین خودشو با نگه داری بلند مدت میده.
          تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
          https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• alizali
            کاربر فعال
            • Jan 2013
            • 457

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
            شیرانو این حقیقی که داره رنج منفی میکشه می فروشه چی بخره؟
            بگه مام بخریم :D
            همین امروز افسوس می خوره که چرا انقدر پایین فروخت.
            هستم فعلا با سهم گویا گزارش حسابرسی شده 6 ماهه خوبی داره خدا کنه.
            یک نمونه از گزارش های حسابرسی شده شیران در سنوات گذشته مثال بیاورید که تغییری نسبت به حسابرسی نشده داشته باشد ( تغییر عمده حالا پیشکش)

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

خیلی سهم بی غیرتی هست با این سود و این پوشش اینجوری معامله میشه.
              سهمی که واقعا شفاف از همه لحاظ و به راحتی 800 تومن میسازه جدای اینکه دوستان بنیادی کار سودشوتا 1200 تومن هم حساب کردن.
              واقع این درجا زدنا حق سهم و سهام دارای صبورش نیست.
              ایشالا تا گزارش 9 ماهه روند صعودی بگیره و با گزارش تکمیل کنه کارشو.
              هرچیه از شبهرن که پایین تر نیست بالاتر نباشه یا کفرا.
              /:.negaran.:/

نظر

• heaven_smile77
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 257

من اگر 100٪ مطمئن به صعود این سهم نبودم و تجربه قبلی ام در این سهم نبود حتماً تا به حال بارها فروخته بودم. همین دو روز پیش تو صف خرید نمیدادند، حالا رفته تو صف فروش. جالبه که هیچ خبری خاصی هم از طرف شرکت اعلام نشده ولی گویا 2 روزه کل استراتژی بازار عوض شده. عجبا
                به هر حال به این سهم مطمئنم. تا آخر سال مالی اش هم می مونم باهاش

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

خريد شيران
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• meisam_em
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 2124

احتمال حمله آمریکا به سوریه جدی است

عصر ایران - اظهارات روزهای گذشته مقامات آمریکایی و نیز دولتمردان برخی کشورهای اروپایی نشان می دهد که ظاهرا ، این کشورها که از مخالفان مسلح حکومت بشار اسد در سوریه حمایت می کنند، در نظر دارند در آینده ای نزدیک در سوریه دست به مداخله نظامی بزنند.

پس از حمله شیمیایی مشکوک چهارشنبه هفته گذشته به منطقه الغوطه در حومه دمشق که طی آن صدها نفر کشته شدند، مخالفان مسلح حکومت سوریه، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه و بریتانیا انگشت اتهام خود را به سمت دولت بشار اسد گرفتند و دولت سوریه را متهم به انجام این حمله کردند.

این در حالی است که بشار اسد روز گذشته در گفتگو با یک روزنامه روسی تاکید کرد که دولتش هیچ نقشی در انجام این حمله نداشته و انتساب این حمله به دولت دمشق " توهین به عقل سلیم" است.

با این حال تاکید موکد " جان کری" وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه آمریکا هیچ شبهه ای به انتساب این حمله به دولت سوریه ندارد و نیز تاکید وزیرخارجه فرانسه بر ضرورت انجام مداخله نظامی در سوریه در تنبیه دولت این کشور به خاطر استفاده از سلاح های شیمیایی و نیز گزارش های برخی رسانه های غربی مبنی بر هماهنگی های آمریکا و بریتانیا برای مداخله نظامی در سوریه، جای تردید کمی مبنی بر احتمال مداخله نظامی آمریکا در سوریه تا دو هفته آتی باقی می گذارد.

به نظر می رسد واشنگتن دستکم برای حفظ وجهه خود هم که شده باشد سوریه را مورد حمله قرار خواهد داد، چرا که سال گذشته باراک اوباما خط قرمز مداخله نظامی در سوریه را استفاده دولت بشار اسد از سلاح های شیمیایی عنوان کرده بود و حالا تاکید آمریکا بر وقوع این حادثه بدون واکنش نظامی این کشور تنها به وجهه و تصویر بین المللی آمریکا آسیب خواهد رسانید ، هر چند که در روی دیگر سکه نیز در صورت حمله دوباره آمریکا به یک کشور خاورمیانه ای ، بار دیگر پرونده "پرو پیمان" مداخله جویی های نظامی واشنگتن در بحران های بین المللی تکمیل تر خواهد شد.

لازم به یاد آوری است که آمریکا در قریب به 7 دهه گذشته پس از جنگ دوم جهانی بیشترین تعداد حملات نظامی و لشکر کشی ها را به کشورهای مختلف دنیا داشته است و از این نظر صاحب رکورد است و به نظر می رسد در آینده نزدیک سوریه را نیز باید به سیاهه واشنگتن افزود.

البته از نظر بسیاری از تحلیلگران حمله احتمالی آمریکا به سوریه در شکل یا به هدف " تغییر رژیم" نخواهد بود ؛ بلکه واشنگتن بیشتر با استفاده از ناوهای موشک انداز خود در مدیترانه و شلیک موشک های کروز به اهدافی خاص در سوریه ، مواضع مهم نظامی و استراتژیک دولت سوریه را هدف قرار خواهد داد تا در جریان این حمله کفه معادلات قوا در جنگ داخلی سوریه که در ماه های اخیر به نفع ارتش و دولت سوریه متمایل شده بود، تا حدودی به نفع مخالفان مسلح شود. !!!
                    بازار فرو خواهد ریخت؟!

كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

سلام
                      اطلاعات جدید شیران روی کدال
                      شیران شنبه بسته می شود.
                      تعدیل مثبت حدود 25%

اثر گذاری فروش ارز با قیمت جدید در بازار روی ای پی اس = 106 تومن
                      افزایش فروش = 25 تومن روی سود عملیاتی

آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/08/29, 16:12.
                      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• مجتبی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 514

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                        سلام
                        اطلاعات جدید شیران روی کدال
                        شیران شنبه بسته می شود.
                        تعدیل مثبت بالای 20%

اثر گذاری فروش ارز با قیمت جدید در بازار روی ای پی اس = 106 تومن
                        افزایش فروش = 25 تومن روی سود عملیاتی

http://codal.ir/Reports/Attachment.a...%2b9kfjQ%3d%3d

سلام
                        متشکر از لینک خبری که گذاشتی. قبلا هم گفتم این نماد ممکنه یهو برای تعدیل ببنده. البته این پایان کار شیران نیست و بعد این تعدیل هم باز سهام دار می مونیم.
                        تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                        https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

كاش زياد ميخريدم. شنبه شايد ديگه فرصت خريد نده بچه ها؟
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            كاش زياد ميخريدم. شنبه شايد ديگه فرصت خريد نده بچه ها؟

با سلام شنبه بسته می شه و دیگر فرصت خرید نمی ده
                            افرین بر مدیران خوب این شرکت که در یک همچین اوضاعی از سهم خود حمایت می کنند
                            البته من دیگه این سهم رو ندارم روی 3500 تومان پول لازم بودم فروختم
                            ولی حیفم اومد یه تلنگر به کسایی که چهارشنبه در صف فروش بودند نزنم
                            من از آدم هایی که بدون اینکه پول لازم هستند و مجبورند و همیشه در صف فروش خیلی بدم می اید
                            اگر قرار بر این باشه همه سهامدار ها با هر خبری برند تو صف فروش که نمی شه اونوقت صف فروش هر سهمی از 500 میلیون سهم هم بالا می زنه
                            خیلی امیدوارم مثل سری های قبل روز شنبه ببنده و در روز بازگشائئ یه 20-30% بالاتر باز بشه
                            من که خودم پول نداشتم اما روز سه شنبه دو نفر از دوستانمون با توصیه من شیران خریدند
                            شماها و دوستان سود کنید ما خوشحال می شویم

نظر

• alireza51
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 1205

من از قبل حجم زیادی با میانگین 3028 تومن خریدم(40% سبدم)، یکم اذیت کرد ولی خدا بخواد این 400000000 میلیون درهم را بفروشند و نرخ فروش جدید هم بیاد روش انشاالله بین 3700 تا 4500 باز می شود.
                              صبر کردم ، صبر کردیم ، انشاالله مزد صبرمان را خوب بگیریم.
                              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Soroosh
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 25

با وجود اینکه سوریه گفته در صورت حمله , اسرائیل رو تیکه پاره میکنم , بورس تل آویو سراسر سبزه . بعد ایران که رئیس جمهورش میگه مشکل سوریه به مردمش ربط داره نه به ما , 4- میشه . واقعاً که برخی از سهامدارای ما جو زدن !!!

نظر

در حال کار...
                                X