صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • anisan
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 141

ببخشید تاثیر 400 میلیون درهم بیشتر از 106 تومان نمیشه؟ ببخشید من خیلی حساب کتاب بورس رو نمی دونم. یکی بگه چطور حساب شده

نظر

• haftaseman
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 81

ارائه راهکارهاي تقويت بورس به وزير اقتصاد
      تهران / واحد مرکزی خبر / اقتصادی 1392/06/07
      رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه رویکرد وزیر امور اقتصادی و دارایی به بازار سرمایه، مثبت و توسعهای است، از ارائه برنامـهها و راهکـارهای پیشنـهادی با هدف توسعـه هر چـه بیشتر بازار سرمایه به دکتر طیبنیا خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)،

علی صالح آبادی گفت : دیدار و مذاکراتی با دکتر طیبنیا وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شده و ارزیابی ایشان از عملکرد بازار سرمایه در سالهای اخیر مثبت بوده و جمعبندی این است که بازار سرمایه هر چه بیشتر توسعه پیدا کند.
      وی افزود: نقش بازار سرمایه برای تأمین مالی و بهبود فضای اقتصادی کشور امری بدیهی است و باید با توجه به شرایط
      کشور به دلیل وجود تحریمهای خصمانه ، از ظرفیتهای بازار سرمایه در جهت رشد اقتصادی کشور بیشتر بهره برد.
      صالحآبادی با اشاره به اینکه توسعه هرچه بیشتر بازار سرمایه، راهکار خروج بسیاری از مشکلات اقتصادی است، اظهار داشت: با اتکای بیشتر به این بازار و تأمین مالی با همکاری مردم و بخش خصوصی میتوان ضریب نفوذ بازار سرمایه را در اقتصاد افزایش داد.
      سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد: بازار سرمایه از یک سو بهترین فرصت برای ساماندهی و اجرای طرح های اقتصادی کشور ازطریق تأمین مالی و جذب سرمایههای مردم و بخش خصوصی است و از سوی دیگر بازدهی و نفع اقتصادی پروژه ها به طور مستقیم به مردم بر میگردد که این فرآیند اقتصاد ما را به سمت رشد و بهینهتر شدن سوق میدهد.
      رئیس سازمان بورس گفت: در برنامه 100 روزهای که دولت یازدهم ارائه خواهد کرد، برنامه های توسعه بازار سرمایه نیز ارائه و منتشر خواهد شد.
      http://tnews.ir/%D9%88%D8%A7%D8%AD%D...-اقتصاد2
      [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• 63morteza63
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 172

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        كاش زياد ميخريدم. شنبه شايد ديگه فرصت خريد نده بچه ها؟

با این نامه عزیزم شنبه قبل از آعاز معاملات بسته میشه وهمه رو میزاره تو آمپاس
        دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

در اصل توسط 63morteza63 پست شده است View Post
          با این نامه عزیزم شنبه قبل از آعاز معاملات بسته میشه وهمه رو میزاره تو آمپاس
          ممكنه هم آخر وقت بسته بشه تا 4درصد مثبت بخوره
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• 63morteza63
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 172

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام شنبه بسته می شه و دیگر فرصت خرید نمی ده
            افرین بر مدیران خوب این شرکت که در یک همچین اوضاعی از سهم خود حمایت می کنند
            البته من دیگه این سهم رو ندارم روی 3500 تومان پول لازم بودم فروختم
            ولی حیفم اومد یه تلنگر به کسایی که چهارشنبه در صف فروش بودند نزنم
            من از آدم هایی که بدون اینکه پول لازم هستند و مجبورند و همیشه در صف فروش خیلی بدم می اید
            اگر قرار بر این باشه همه سهامدار ها با هر خبری برند تو صف فروش که نمی شه اونوقت صف فروش هر سهمی از 500 میلیون سهم هم بالا می زنه
            خیلی امیدوارم مثل سری های قبل روز شنبه ببنده و در روز بازگشائئ یه 20-30% بالاتر باز بشه
            من که خودم پول نداشتم اما روز سه شنبه دو نفر از دوستانمون با توصیه من شیران خریدند
            شماها و دوستان سود کنید ما خوشحال می شویم

سلام
            ممنون

من زیاد ندارم همون یه مقدار رو هم سه شنبه با اینکه بازار منفی بود خریدم

جالبه تو بورس ایران هر سهمی که میخاد بسته بشه برای تعدیل ویا تغییر سود (e p s ) قبلش بی دلیل افت میکنه یا میزنن تو سر سهم تا حقیقی بیچاره مثل من وشما از سهم خارج بشن و خودشون سهم رو بخرن جوری که خفه بشن

شاهد مثال غیر از شیران چند روز قبل ثشرق بود که بست برای تعدیل دو سه روز قبل از بسته شدن مدیر مالی اعلام کرد هیچ تغییر ی در سود امسال اتقاق نمی افتد واز یک هفته قبل سهمی که داشت رشد میکرد درجا زد و یه عده مجبور به فروش شدن حالا هم ثشرق بسته و تعدیل 50 درصدی سود را اعلام کرده

نتیجه اینه که این رفتار حقوقی ها و مدیران شرکت ها سهامداران حقیقی را فراری میدهد و کاری میکند که خودشان بمانند با سهم شان وان وقت هست که ببینند میتوانند دله دزدی کنند !!!
            دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
              شیرانو این حقیقی که داره رنج منفی میکشه می فروشه چی بخره؟
              بگه مام بخریم :D
              همین امروز افسوس می خوره که چرا انقدر پایین فروخت.
              هستم فعلا با سهم گویا گزارش حسابرسی شده 6 ماهه خوبی داره خدا کنه.
              تبریک میگم به دوستان ایشالا که با سهم مونده باشن تا اجر صبرشونو بگیرن.داشتم کم کم نا امید می شدم که بازم مدیریت قوی سهم خودی نشون داد.
              شیران سهمیه که به سهامداراش همیشه حال داده و حال نوسانگیر جماعتو گرفته.
              خرید 4 شنبه زیر 3000 تومن خیلی شیرین بود. این دومین باری که سهم بالای 5000 تومنو انقدر راحت زیره 3000 تومن میدن و من هم خریدم با اینکه دیگه نمی خواستم اضافه کنم.
              به نظرم این پایان تعدیل نیست و به زودی گزارش 9 ماهه پرباری خواهیم داشت.
              بدون در نظر گرفتن این خبر اخیر شرکت باید 6 ماهه 800 اعلام میکرد که نکرد. حالا 9 ماه نزدیکای 1000 تومن و 12 ماهه هم بالای 1000 تومن سود هر سهم خواهد بود.
              موفق باشین و پرسود.

نظر

• alizali
                کاربر فعال
                • Jan 2013
                • 457

شیران این چیزی که رو کرد اصلا در برنامه ها نبود و کاملا غیر قابل پیش بینی
                خدا می داند چه می شود؟

نظر

• sinashavandi
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 364

چه عجب دیگه داشت واقعا رو اعصاب راه میرفت هر چند خیلی وزنشو تو سبد کم کردم شیران که پرید واتی رو شنبه دریابید

نظر

• alireza51
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 1205

سلام
                    احتمال زیاد شیران تا گزارش 9 ماهه بسته خواهد ماند.
                    سیاست شرکت در اعلام اعداد و ارقامی که سازمان بورس را متقاعد کند که تعدیل بالای 20% است، جالب است.
                    تعدیل شیران خیلی بیشتر از این اعداد است و بسته شدن آن در شرایط ناپایدار فعلی عاقلانه بود.
                    به نظرم تعدیل در گزارش 9 ماهه بسیار بالاتر خواهد بود.
                    بعد گزارش 9 ماهه تا اعلام پیش بینی سود 93 سهم روی اعداد جدید درجا خواهد زد.
                    موفق باشید.
                    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

در اصل توسط anisan پست شده است View Post
                      ببخشید تاثیر 400 میلیون درهم بیشتر از 106 تومان نمیشه؟ ببخشید من خیلی حساب کتاب بورس رو نمی دونم. یکی بگه چطور حساب شده
                      من هم تقسیم می کنم برای هر سهم بدون هیچ کسوراتی می شود 0.51 درهم که با ارز مبادلهای حدود 350 تومن می شود نه 106 تومن.
                      ولی قاعدتا کسوراتی دارد حالا اینقدر می شود یا نه نمی دانم.
                      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

اگر فرض کنیم 25% هم مالیات بر سود این فروش آزاد را پرداخت کنه و بهای تمام شده هم کسر کنیم عدد تعدیل باید حدودا 200 تومن باشه!
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• anisan
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 141

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                          سلام
                          احتمال زیاد شیران تا گزارش 9 ماهه بسته خواهد ماند.
                          سیاست شرکت در اعلام اعداد و ارقامی که سازمان بورس را متقاعد کند که تعدیل بالای 20% است، جالب است.
                          تعدیل شیران خیلی بیشتر از این اعداد است و بسته شدن آن در شرایط ناپایدار فعلی عاقلانه بود.
                          به نظرم تعدیل در گزارش 9 ماهه بسیار بالاتر خواهد بود.
                          بعد گزارش 9 ماهه تا اعلام پیش بینی سود 93 سهم روی اعداد جدید درجا خواهد زد.
                          موفق باشید.

احتمالش خیلی زیاده ولی تعدیلش هم بالاتر

نظر

• زيمنس
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 147

من شيرانو سنگين دارم . ديگه داشتم كم كم به اين فكر ميوفتادم كه نصفشو روز يك شنبه رد كنم بره . دم مديراي شيران گرم كه با درايت عمل كردند

نظر

• creator_65
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 269

شیران

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                              من هم تقسیم می کنم برای هر سهم بدون هیچ کسوراتی می شود 0.51 درهم که با ارز مبادلهای حدود 350 تومن می شود نه 106 تومن.
                              ولی قاعدتا کسوراتی دارد حالا اینقدر می شود یا نه نمی دانم.
                              شیران کسی خوشحال کرد که صبر داشت،صبر ایوب شاید
                              من خودم چند وقتیه با سهم هستم و هر بار زیر 3000 اومد خرید داشتم.
                              تعدیل سهم بیشتر از اینها بود اما سازمان اجازه نداد درست همانند تعدیل غبشهر ک سازمان اجازه نداد.و سهم افزایش سرمایه در نظر گرفته.
                              بیشتر از افرادی که در دو روز کاری قبل سهم رد کردم،از دوستانی که در هفته قبل و در پی شایعه کذب و دروغین عدم صادرات در صف فروش قرار گرفتن در عجب هستم.
                              از تعدیل سهم خوشحالم،اگرچه در شرایط سبز بازار مسلما بازده بیشتری نصیب سهامدارا میکرد،اما بیشتر از این خوشحالم ک نوسان گیرا و صف فروشی ها رو شرمنده کرد.
                              جنگ هنوز تکلیفش مشخص نشده،اگرچه خبرهای خوبی ب گوش رسیده،اما امیدوارم برای فروشندگان سه شنبه و چهارشنبه درس عبرتی باشه
                              البته این اخبار،فرصت مناسبی ایجاد کرده بود برای سهم های بسیار ارزشمندی که تا دوشنبه ارزوی خریدش برای خیلیها بود.

نظر

• agahi
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 218

این خبرهای خوب نشون میده بازار صاحب پیدا کرده و در روندهای منفی سعی دارند زهر فروش رو بگیرند تا بازار متعادل بشه....

نظر

در حال کار...
                                X