کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
راسی دقت کردید شیران نسبت به سال 91 در صورت مالی 92 خودش میزان سرمایه گذاری کوتاه مدتش رو 13 برابر کرده.آقا آقا یه خبرایی تو سهم هستا.از ماگفتن بود.این عقب انداختن مجمع هم دلایل خاص خودش رو داره .
احتمالا همینه.امروز ی سری به صورت مالی زدم دیدم که نسبت های مالی شرکت نسبتا امیدوار کننده اند.مخصوصا نسبت گردش کالا و وصول مطالبات شرکت که نسبت به سال قبل نصف شده. این یعنی اینکه مدیریت کمی به فکر افتاده و سال 92 را خوب به پایان رساند.
شرکت توی گزارش ۳ ماهه ۹۲ به میزان ۸۲.۳۸۰.۸۶۵ میلیون دلار صادرات داشته که با نرخ ۲۴۵۵ تومان حساب شده.
حالا اگه همین میزان صادرات توی ۳ ماهه اول ۹۳ هم داشته باشه با نرخی که توی گزارش اومده برای دلار ۲۹۵۰ تومان شرکت توی ۳ ماهه اول ۳۱۵ تومان میتونه بسازه بگیم ۷۵ تومان بابت افزایش هزینهها نسبت به ۹۲ کم بشه میتونه ۲۵۰ تومان بسازه که این یعنی پوشش ۶۲ درصدی توی ۳ ماه اول. و امکان تعدیل بالای ۵۰ درصد توی گزارش ۳ ماهه.
حالا بماند تقسیم سود بالای ۵۰ درصدی توی مجمع پیش رو و افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی از انباشته.
منکه دوباره وارد سهم شدم ببینم این دفعم حالمو میگیره یا نه بالاخره کام روا میشم.
راسی دقت کردید شیران نسبت به سال 91 در صورت مالی 92 خودش میزان سرمایه گذاری کوتاه مدتش رو 13 برابر کرده.آقا آقا یه خبرایی تو سهم هستا.از ماگفتن بود.این عقب انداختن مجمع هم دلایل خاص خودش رو داره .
در واقع اینجوری بگیم بهتره، نصف سود انباشته شرکت در حسابهای کوتاه مدته یک چهارمش رو بلند مدت (مثلا اوراق مشارکت ) خریده. حالا من موندم این کی می خواد افزایش سرمایه بده.
دیگه نمیدونم والا به نظرم باید مثبت باشه، ایشالا که مثبته.
این یکم عجیبه. چون معمولاً تعدیل های شیران رو قبل از اعلام خیلی ها متوجه می شن و توی معاملاتش کاملاً مشهوده. اما معاملات اخیر سهم خیلی بی جونه. یعنی نه فروشنده آنچنانی داره و نه خریدار آنچنانی و اکثر روزها حتی نصف حجم مبنا هم معامله نمی شه .
حالا یعنی باید منتظر تعدیلی بود؟ به هر حال همچنان امیدوارم
این یکم عجیبه. چون معمولاً تعدیل های شیران رو قبل از اعلام خیلی ها متوجه می شن و توی معاملاتش کاملاً مشهوده. اما معاملات اخیر سهم خیلی بی جونه. یعنی نه فروشنده آنچنانی داره و نه خریدار آنچنانی و اکثر روزها حتی نصف حجم مبنا هم معامله نمی شه .
حالا یعنی باید منتظر تعدیلی بود؟ به هر حال همچنان امیدوارم
نمیدونم شاید مشکله دیگه داشته سازمان گیر داده.
مثلا دیده این مدت کم حال سهام دارشو گرفته یه بند اضافه کرده گرفتن هرچه بیشتره حال سهامدار. :D
به این نمودار دقت کنید. احتمال ریزش تا حوالی 2400 تومان بعید نیست.من در حال حاضر این سهم را ندارم .در 3300 خارج شدم. ولی هر روز کنترلش می کنم ببینم کجا می خواد برگرده، و همه سهامم را بفروشم تک سهم بشم روی این اژدهای خفته.
تکنیکالی اگر امروز یا حداکثر شنبه نتونه پولبک کنه و بالای ضلع مثلث بیاد احتمال ریزش تا حد نمایش داده شده قویتر می شود.مثبت شدن بازار امروز را هم خیلی جدی نگیرید.
مجمع را نمی تونه بندازه اونور سال و افزایش سرمایه هم اگر بخواد مطرح بشه این ور سال نیست.خیلی بجنبه شش ماهه اول 93 میتونه انجام بده.این نمودارها همچنین بی پایه و اساس هم نیست.حتما یه اتفاقاتی افتاده که به این شکل خودشو نشون میده.>:D< شاید چیزایی را افشاء نشده درون خود داره.
نظر