رفقا باید بگم گزارش 9ماهه باما بسیار پربار خواهد بود. از الان دارم این خبر خوش را خدمتتان عرض میکنم. کبافق تعدیل داده، کروی تعدیل داده، شرکت باما تعدیلش را تا الان بطور حساب شده نگه داشته وقبل از مجمع افزایش سرمایه با شوک قوی به سهم قیمت به 3000نزدیک خواهد رسید. بعد از مجمع اصلا نباید منتظر خرید در قیمتها زیر 1200بود.در مجمع هم به این محدوده قیمتها بعد از افزایش سرمایه اشاره شد.
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط موج سوار؛ 2012/01/12, 22:43.در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postرفقا باید بگم گزارش 9ماهه باما بسیار پربار خواهد بود. از الان دارم این خبر خوش را خدمتتان عرض میکنم. کبافق تعدیل داده، کروی تعدیل داده، شرکت باما تعدیلش را تا الان بطور حساب شده نگه داشته وقبل از مجمع افزایش سرمایه با شوک قوی به سهم قیمت به 3000نزدیک خواهد رسید. بعد از مجمع اصلا نباید منتظر خرید در قیمتها زیر 1200بود.در مجمع هم به این محدوده قیمتها بعد از افزایش سرمایه اشاره شد.
هرچند با توجه به این که فروش شرکت بصورت سلف 6 ماهه است (به نوعی آتی) نمیشه دقیق حساب کرد درآمد احتمالی رو، اما واقعا دلار حجت را بر همگان تمام کرد!;;)
راجع به گره نرفتن هم غمی نیست! یه زمان بود سهم روزی 1000 تا معامله میشد و قیمت پایانیش تکون نمی خورد اما الان همین روزی 4 درصد رو من خیلی بیشتر از گره رفتن می پسندم (نگاهی به گره های اخیر در بازار نشون می ده به شدت فشار و هیجان روی سهم زیاد میشه و نوسانات زیادی میده) همین طور آرام و پیوسته نکوتر است!
راجع به حجم صف خرید هم نگران نباشید دوستان، هنوز بازار به سمت سهم نیومده;) نمونه بارزش کروی بود که صف خریدش رو بعد 20-30 درصد افزایش قیمت دیدید که چه رشدی کرد!
بنشینید پشت سیستم هاتون، یه فنجون چای نوش کنید، لبخندی بزنید و به بازی بزرگان بنگرید با خیال آسوده! 8-> مثل همیشه باید صبر کرد ودید;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
بنده در فرصت های ورود به سهم در خرید باما شک به خودم راه ندادم و از 1300 تومان خرید کردم تا همین دیروز. در خریدهایم روی 1300 تا الان بیش از 60% سود کرده ام :dاما حاضر به فروش سهم در این قیمتهای نازل نیستم. این سهم را بادید بلند مدت خرید کردم و فروشنده هم نخواهم بود. با این افزایش سرمایه و خرید معادن جدید و افزایش تولید تحولات مهمی را در باما شاهد خواهیم بود. خدمت دوستان هم عرض کنم که بعلت افزایش سرمایه سهم از محل سود انباشته بعد از مجمع فروشنده بسیار کمی روی سهم خواهد بود. تمام بازی ها و دستکاری سهم نیز قبل از صدور مجوز افزایش شروع و پایان یافته و خدا را شکر در مرحله اول افزایش سرمایه حق تقدمی درکار نخواهد بود. سهام شناور پایین باما سبب جا ماندن از سهم برای تعداد زیادی از دوستان در سایت همسایه شده. کسانی که سهم خود را در قیمتهای ناچیز واگذار کردند و در برگشت سهم در افسوس سوار شدن ماندند. مراقب باشد این داستان برای شما تکرار نشود>:d<در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postبنده در فرصت های ورود به سهم در خرید باما شک به خودم راه ندادم و از 1300 تومان خرید کردم تا همین دیروز. در خریدهایم روی 1300 تا الان بیش از 60% سود کرده ام :dاما حاضر به فروش سهم در این قیمتهای نازل نیستم. این سهم را بادید بلند مدت خرید کردم و فروشنده هم نخواهم بود. با این افزایش سرمایه و خرید معادن جدید و افزایش تولید تحولات مهمی را در باما شاهد خواهیم بود. خدمت دوستان هم عرض کنم که بعلت افزایش سرمایه سهم از محل سود انباشته بعد از مجمع فروشنده بسیار کمی روی سهم خواهد بود. تمام بازی ها و دستکاری سهم نیز قبل از صدور مجوز افزایش شروع و پایان یافته و خدا را شکر در مرحله اول افزایش سرمایه حق تقدمی درکار نخواهد بود. سهام شناور پایین باما سبب جا ماندن از سهم برای تعداد زیادی از دوستان در سایت همسایه شده. کسانی که سهم خود را در قیمتهای ناچیز واگذار کردند و در برگشت سهم در افسوس سوار شدن ماندند. مراقب باشد این داستان برای شما تکرار نشود>:d<كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام یک سوال من با تماسی که با شرکت داشتم امور سهام شرکت بیان کرده است که اگر کسی در مجمع شرکت کند حق تقدم به آن شخص تعلق می گیرد یهنی دوباره باید سوال کنیم البته این بار از امور مالی ؟و یک سوال دیگر اگر حق به سهم تعلق نگرید چه فرقی می کند که در این قیمت باز شود اگر پایین تر که دیگر بدتر دیگر چه فایده ای دارد با تشکر از جواب شما
در افزایش سرمایه از محل سود انباشته در حقیقت بعد از مچمع افزایش سرمایه تعداد سهام فرد بطور اتوماتیک افزایش پیدا خواهد کرد که بعد از ثبت افزایش سرمایه شرکت آن سهام جایزه تبدیل به سهم و قابل فروش خواهد شد.
در افزایش سرمایه آروده و انباشته هر دو نوع با هم ترکیب می شوند. مثل افزایش سرمایه ای که فملی داشت در همین سال.
کلا هرکس که قبل از مجمع افزایش سرمایه سهم آن شرکت را خریداری کند افزایش سرمایه شامل تعداد سهم آن فرد نیز می شود.در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
نظر
-
جناب موج سوار شما باید هم خوشحال باشید چرا که در پایینترین قیمت خرید کردید واگر هم ضرر کنید در واقع ضرر در سود بیشتر کردید اما امثال من که در قیمت
2700 خرید داریم حالا حالا باید با هول ووحشت سهم رصد کنیم که یکبار دیگر ریزش واصلاح نداشته باشه که هم از خواب سرمایه ضرر کردیم وهم هنوز به قیمت
خرید ما نرسیده خلاصه هنوز که هیچ احساس خوبی از خرید این سهم نداریم واین سهم ومسولین این شرکت به امثال ما بدهکار هستند که در شرایط ریزش
هیچگونه حما یتی از سهم نکردند متاسفم که این حرفها را به شما زدم امیدوارم عاقبت خوبی داشته باشه
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب موج سوار شما باید هم خوشحال باشید چرا که در پایینترین قیمت خرید کردید واگر هم ضرر کنید در واقع ضرر در سود بیشتر کردید اما امثال من که در قیمت
2700 خرید داریم حالا حالا باید با هول ووحشت سهم رصد کنیم که یکبار دیگر ریزش واصلاح نداشته باشه که هم از خواب سرمایه ضرر کردیم وهم هنوز به قیمت
خرید ما نرسیده خلاصه هنوز که هیچ احساس خوبی از خرید این سهم نداریم واین سهم ومسولین این شرکت به امثال ما بدهکار هستند که در شرایط ریزش
هیچگونه حما یتی از سهم نکردند متاسفم که این حرفها را به شما زدم امیدوارم عاقبت خوبی داشته باشه
توصیه میکنم قبل از هر معامله با تحلیل اقدام کنید و قیمت ورود به سهم و حد زیان را در نظر داشته باشید و از آن تخطی نکنید تا کمتر زیان کنیددر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب موج سوار شما باید هم خوشحال باشید چرا که در پایینترین قیمت خرید کردید واگر هم ضرر کنید در واقع ضرر در سود بیشتر کردید اما امثال من که در قیمت
حالا باید یکی بیاد به من بگه تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمی بره داداشی:x خوب میدونی اینا تجربه است و تجربه هم هزینه اش بالاست. همه باید کم و بیش بپردازندآخرین ویرایش توسط bahary؛ 2012/01/13, 15:41.
نظر
-
« افزایش هر 10 درصد نرخ ارز می تواند 30 تا 35 درصد معادل مبلغی در حدود 3میلیارد تومان، بر سود هر سهم شرکت بیافزاید.»
دوستان این خبر مال 7 ماه پیش بود وقتی که دلار 1180بود حالا فقط یک ضرب ساده لازمه بکنیم
الان دلار از اون موقع تا حالا چیزی معادل 40% حالا من کم کمش گفتم
40%=12 میلیارد تومان اینو من نمیگم رییس هیئت مدیره باما می گه #:-s ;;)
نظر
-
شادی عزیز شما باید فقط خود را سرزنش کنید .خواهر یا برادر من وقتی سهمی شروع به ریزش می کند سهامدار عاقل نباید با خودش لج کند و روی سهم بماند.
خوب دوست گرامی حرف شما متین اما بنده دقیقا با خودم لج کردم
این را بدان که یک اصل اساسی و منطقی بازار این است که تاریخ در آن تکرار میشود. وقتی سهمی به یک هدف مشخصی (در روند صعودی )رسید و برگشت خریدار ی که در قیمت بالا ورود کرده باید یک حد زیان برای خروج داشته باشد مثلا 5% یا 10% و یا اگر تکنیکالیست با استفاده از خطوط درصدی فیبو و ... وقتی روندی به سمت پایین شکسته شد نباید بماند و نظاره گر باشد. ضرر 10% را زودتر از 15% می شود جبران کرد.
دقیقا فانونی که بهش آشنا نبودم (حد ضرر) وتازه دارم یاد می گیرم وتمرین می کنم رعایت شود
وقتی نقدینگی داشته باشی( هر چند با زیان) و در قیمت کف همان سهم را بخرید در برگشت نه تنها زیان جبران می شود بلکه سود بیشتری هم خواهید برد. بنابراین استراتژی خود را قبل از خرید و فروش تعریف و تعیین کنید.
متاسفانه در آن زمان که سهم ریزش داشت و به قیمت 1300 وحتی بالاتر رسید بنده نقدینگی نداشتم
حالا باید یکی بیاد به من بگه تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمی بره داداشی:x خوب میدونی اینا تجربه است و تجربه هم هزینه اش بالاست. همه باید کم و بیش بپردازند
نظر
-
نقل قول
باما خبرهايه داغ بسيار داره خبر مي رسه كه كاره توسعه معدن گوشفيل به پايان رسيده و مي تونه ظرفيتش رو خيلي خوب افزايش بده و معدن هايي رو هم كه داره ماله خودشه و همينه كه هر روز 4 درصد ش رو مي خوره م بيخيال بازار ترمز بريده ، و كروي كه افزايش سرمايه اي در پيش داره و همين طور هر روز با صف خريد كاره خودشو پيش مي بره اما تو قيمت هاي جهاني روي و وضعيت روي نگاهي بياندازيم خبرهايي كه شنيده مي شه حاكي از اينكه كه كره جنوبي شديدا داره فلزات رو براي ذخيره سازي خريداري مي كنه و حتي بهبود شاخص تجاري چين از جمله خبرهاي خوش روي رو تشكيل مي ده اما از طرفي تقويت دلار ، افزايش شديد بيكاري در كشورهاي اروپائي و تدوام نگراني در حوزه يورو از جمله عوامل منفي تاثير گذار بر روي اي فلز ارزشمنده .
نظر
نظر