با سلام تو این بالا پایین شدن من 2000 تو قیمت 21128 خریدم یعنی بالا نخریدم؟
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
باما اینبار باما // دوستان فقط میتونم بگم سهامدار باشید تا سود اصلی را ببریدآخرین ویرایش توسط m_akbari11؛ 2012/01/22, 11:57.
نظر
-
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت باما مورخ 1390/11/01 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1390/12/29 با سرمایه 79,536 میلیون ریال مبلغ 1,338 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
قیمت روی ترمز بریده 2185 دلار:dكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
روند حركت قيمت فلز روي و سرب فرق كرده و قوي شده و مثل سابق نيست با اينكه مس در اين لحظه منفي هست ولي روي و سرب مثبتن احتماله اينكه روي تا چند وقت ديگه تا 2400 دلار بياد بالا هستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postروند حركت قيمت فلز روي و سرب فرق كرده و قوي شده و مثل سابق نيست با اينكه مس در اين لحظه منفي هست ولي روي و سرب مثبتن احتماله اينكه روي تا چند وقت ديگه تا 2400 دلار بياد بالا هستكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
سلام خدمت تمام دوستان بامائی.
سید یاسر گرامی میانگین خریدت را پائین آوردی یا نه؟
برادر اینجا بدجور سوت و کوره. چند روز یکبار تاپیک بالا میاد. با این اوضاع باما بره برای مجمع تا مدتی این تاپیک رو در قعر جدول میبینم؟
بلاخره اساتید این سایت به سهم اعتقاد پیدا کردند یا هنوزم دنبال قند و شکر و کاشی و سرامیک هستند;)در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
نظر