خدا بمون رحم کنه#:-sبچه هااگه خبری بود خواهشا تاپیکشو بزنید:-ss
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postچرا دانایان باید به این سرعت خالی کنه میتونست حداقل با این جو سهم در طول هفته به قیمت بهتری بفروشه یه مقدار جای تامل داره!!!
نظر
-
وقتی خریدار جدید میاد روی 4+ حدود 10 میلیون از سهم برمیداره یعنی از دانایان برای سهم پرسود تر نباشه بدتر نیست.من امروز برای اولین بار کاما رو خریدماگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
کاما روی 1200 ممکنه یه خورده درجا بزنه. ولی به خاطر جوی که ایجاد شده فکر کنم ازش رد شه.[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
من با اينكه باما خريدم ولي بايد حواسمون حسابي جمع باشه كافيه كروي مقداري شل كنه فاتحه باما خوندست سهام شناورشو بد جور بردن بالا دست خيلي ها باما اومده همه هم نوسان بازالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
امروز علاوه بر 6.3میلیونی که دانایان فروخته وساپا هم رفته زیر 1درصد(شایدم خارج شده کلا)
بخشی از خرید ها امروز قطعا حقوقیه منتها حقیقی ها هم زیاد خریدن هر کی از راه میرسید امروز سفارش باما میداد!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
به احتمال زياد دانايان ما بقي سهام باماش رو ميده ميره روزاي ديگه بايد ديد پولي رو كه از بابت فروش باما بدست مياره رو كجا مي خواد سرمايه گذاري كنهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postامروز دانایان 415000 تا خریده من که موندم این چه بازی هست که شروع کردن
الله واعلموا
ولی اگر اینطوری باشه پس چیزی نفروخته ؟!..نه نشد! چی شد ؟! :pما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postحدس میزنم این 400 تا مال آخر وقته که دید با ندانم کاریش باعث ایجاد صف فروش شد و مجبور شد صفو در پایان جمع کنه!
ولی اگر اینطوری باشه پس چیزی نفروخته ؟!..نه نشد! چی شد ؟! :p
ولی اینو مطمئنم که از 10500 نمیزارن بیاد پایین
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبازی پیچیده ای شده کیوان جان،حالا باید دید و نگاه کرد که چه بلایی میخوان روش بیارن
ولی اینو مطمئنم که از 10500 نمیزارن بیاد پایین
اگر هم بخواد بیاد پایین و در عین حال تکنیکالش حفظ بشه نباید از 1065 تومان پایینتر باشه ;)
هرچی هست این نمودارش به من میگه اینها دارن یک فیلمی واسه ملت اجرا می کنند :dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
یعنی این فلش سبز هر روز دانایان عین یه پتک توی سر منه! فکر کنم باز رفتیم واسه یه کمای دیگه! ما که می مونیم بازم باهاش! یا من از رو میرم یا دانایان!:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر