صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • يگانه
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 616

سود 90 با سرمايه (79.536) به ترتيب تعديل
    1338-1142-1131-1019
    و با سرمايه(200.000 (151% افزايش سرمايه از انباشته)
    849-848-532
    تلفيقي
    996-1002-573

سود 91 با سرمايه (200.000) به ترتيب تعديل
    1600-1075-1067-618-425
    تلفيقي
    1941-1213-643

سود 92 با سرمايه (200.000)
    1421
    تلفيقي
    1506

هرسهم نسبت به سال گذشته 234% تعديل مثبت در دوره مشابه داشته
    و تلفيقي 134% تعديل مثبت

نظر

• موج سوار
      ستاره دار (1)
      • May 2011
      • 327

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
      با این تعدیل مثبت 49% حتی اگر جو کل بازار مساعد نباشه و P/E حدود 7 هم بدیم زیر 1100 نباید باز بشه. توی این سه سال اخیر ندیدم باما زیر 7 P/E بگیره. شخصا قیمتهای زیر 1000 تومان و صفر تابلو را بهترین فرصت برای تکمیل خریدم میدونم
      امروز به این نتیجه رسیدم که در این بازار بی در و پیکر که تحلیل بردار هم نیست اصلا بعید نخواهد بود بامای معدنی با P/E حتی کمتر از 3 نیز معامله بشه. همین فرداست که با این تعدیل مثبت های قابل توجه زیر 800 تومان بسته بشه و بره تا 600 . میگید نه نگاه کنید
      در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
      در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
      در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
      خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

سید امروز باز دل و زدم به دریا وبامایی شدم

یاد دعه پیش به خیر از 2400 واون حدودا باباما بودیم تا 1400 یادته که ؟؟

ولی خوب بالاخره سودش و داد به ما هر چند که دق مرگ مان کرد
        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• داروساز
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 603

این سهم فکر کنم دیگه باید راه بیوفته
          تلفیقی 12 ماهه 194 تومن بدون تعدیل که لااقل 20-25% جای رشد دارد...
          پارسال 64 تومن اعلام کرد تا الان تا 194 تعدیل داده است امسال با 150 تومن شروع کرده یعنی 130% تعدیل +....
          این سهم تنها موردی که خودش معدن داره تا حالا نشده با پی بر ای 5 معامله بشه....
          نمودار سهم در حال حرکت در یک کانال 2تا سناریو داریم 1.با الگوی سرشانه احتمالی تا 1000 در مرحله اول رشد میکند یا 2.الگو فیل و تا 700 نزول:-/

نظر

• esi_mohammadi
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 1105

لینک تصویر
            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• داروساز
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 603

بنظرم کم کم از 1-2 ماه دیگه وقت این سهم میشه.....

نظر

• ahmad m
                ستاره دار(2)
                • Aug 2012
                • 969

یه مقایسه نسبتهای سودآوری باما در گزارش 9 ماهه 90 و 91 نشانهای رشد نسبتها از جمله سود خاص به فروش حدود 80 دصد و سود عملیاتی حدود 78 درصد رشد نشون میده ولی قیمت سهم محدوده سال 90 معامله می شود. خرید برای کسانی که به سودهای بزرگ در بلند مدت فکر میکنند فکر میکنم بد نباشه. در ضمن پیش بینی سهم نیز با توجه به پیش بینی محتاتانه شرکت ها خوب است.

بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• farhad894
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 251

سلام به همه دوستان و کاما داران عزیز مثل اینکه جز من کسی با این سهم نمونده
                  ایشالا بازار به سمت معدنی ها سوق پیدا میکنه و کاما نیز ما را سرشار از سود و شادی میکنه

نظر

• داروساز
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 603

چرا عزیز با تعداد زیادی از سهم هستیم.... بهترین گین زندگیمو با این سهم گرفتم بازم میگیرم...
                    در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post
                    ایشالا بازار به سمت معدنی ها سوق پیدا میکنه و کاما نیز ما را سرشار از سود و شادی میکنه
                    آخرین ویرایش توسط داروساز؛ 2013/05/04, 21:38.

نظر

• sepahan_zard
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 266

در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post
                      دوست عزیز دو ماهه خون جیگر میخوریم برا این روزا .. حالا نباشیم !!
                      هستیم تا آخرش

نظر

• sepahan_zard
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 266

امروز 16/2/92
                        فروشنده 1
                        خریدار حقیقی 0
                        خودتان خوانید اصل ماجرا را

نظر

• rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

باما در 12 ماهه واقعی 1712 ریال محقق کرده است که نسبت به آخرین پیش بینی که 1600 ریال بوده با رشد 7 درصدی روبرو شده است

مقدار تولید و فروش شرکت نسبت به اخرین پیش بینی با رشد جزئی همراه شده است.اما مبلغ فروش شرکت نسبت به اخرین پیش بینی کاهش داشته است.علت آن هم این بوده که افزایش مقدار فروش مربوط به محصولات مهم شرکت نبوده است.محصول اصلی شرکت کنسانتره سولفور روی می باشد که در سه ماهه زمستان مطابق با پیش بینی ها نبوده و کمتر فروخته است

علت اصلی تعدیل مثبت 7 درصدی شرکت نیز مربوط به افزایش سود حاصل از سرمایه گذاری ها بوده است.شرکت در گزارش قبلی حدودا 6 میلیارد تومان سود حاصل از سرمایه گذاری ها پیش بینی کرده بود که در 12 ماهه واقعی حدودا 17 میلیارد تومان محقق شده است.

این افزایش سود مربوط به افزایش سود شرکت های ذوب روی اصفهان،شاهین روی سپاهان و افزایش سود سپرده های بانکی بوده است
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• ahmad m
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2012
                            • 969

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                            یه مقایسه نسبتهای سودآوری باما در گزارش 9 ماهه 90 و 91 نشانهای رشد نسبتها از جمله سود خاص به فروش حدود 80 دصد و سود عملیاتی حدود 78 درصد رشد نشون میده ولی قیمت سهم محدوده سال 90 معامله می شود. خرید برای کسانی که به سودهای بزرگ در بلند مدت فکر میکنند فکر میکنم بد نباشه. در ضمن پیش بینی سهم نیز با توجه به پیش بینی محتاتانه شرکت ها خوب است.

پیرو تحلیل قبلی باید عرض کنم سود خالص سهم بعد از کسر مالیات در دوره 12 ماهه منتهی به 91/12/29 نسبت به دوره مشابه سال قبل حدود 100 درصد رشد داشته ولی قیمت سهم هنوز محدوده پارسال معامله میشه

آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2013/05/15, 11:12.

نظر

• ashna
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 37

باما 1250 ریال سود تقسیم کرد
                              تاریخ ایجاد در 09 خرداد 1392 نوشته شده توسط خبر بورس

مجمع عمومی عادی باما ظهر امروز برگزار شد.

به گزارش خبر بورس ؛ در مجمع باما تصمیم گرفته شد 1250 ریال سود از 1712 ریال سود محقق شده ی سال 91 تقسیم شود. هم چنین تقسیم سود در میان دارندگان کمتر از 20000 سهم از مرداد ماه امسال آغاز می شود و به ترتیب به سایر سهامداران دیگر نیز پرداخت می شود.
                              در زمان تقسیم سود جنجال شدیدی رخ داد و برقم مخالفت سهامداران خرد و تقاضای آن ها برای تقسیم سود حداکثری ، با اعمال نظر گروه امیر به عنوان سهامدار عمده ( بیش از نیمی از درصد حاضران در مجمع ) ، رقم 1250 ریال تصویب شد.
                              پاداش هیات مدیره نیز با رشدی 50% به رقم 300 میلیون تومان برای هیات مدیره نیز با وجود مخالفت سهامداران حقیقی ، تصویب شد.

نظر

• ahmad m
                                ستاره دار(2)
                                • Aug 2012
                                • 969

یه بازه زمانی بین یکم تا 8 تیر برای حرکت سهم پیش بینی میکنم

نظر

در حال کار...
                                X