صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad m
    ستاره دار(2)
    • Aug 2012
    • 969

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
    یه بازه زمانی بین یکم تا 8 تیر برای حرکت سهم پیش بینی میکنم

در بازه زمانی یکم تا 8 تیر انتظار شکست ترند لاین نزولی سهم را دارم مقاومت های نزدیک 908 تومان و 1047 تومان میباشد در صورت عبور اهداف بالاتر در دسترس خواهد بود.
    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ahmad m
      ستاره دار(2)
      • Aug 2012
      • 969

امروز 2 تیر نشانه هایی از شروع رالی سهم دیده شد فکر میکنم از اواخر هفته شاهد رشد پرشتاب سهم باشیم. با توجه به سود سازی شرکت در یک سال اخیر و میزان سرمایه شرکت هدف بلند مدت سهم را 5500 تومان ارزیابی میکنم البته تحلیل صورت های مالی شرکت قبلاً در این تایپیک انجام شده.

نظر

• داروساز
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 603

>:D<
        امروز 2 تیر نشانه هایی از شروع رالی سهم دیده شد فکر میکنم از اواخر هفته شاهد رشد پرشتاب سهم باشیم. با توجه به سود سازی شرکت در یک سال اخیر و میزان سرمایه شرکت هدف بلند مدت سهم را 5500 تومان ارزیابی میکنم البته تحلیل صورت های مالی شرکت قبلاً در این تایپیک انجام شده.

نظر

• ahmad m
          ستاره دار(2)
          • Aug 2012
          • 969

در بازه زمانی یکم تا 8 تیر انتظار شکست ترند لاین نزولی سهم را دارم مقاومت های نزدیک 908 تومان و 1047 تومان میباشد در صورت عبور اهداف بالاتر در دسترس خواهد بود.
          صف شد

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

یه آدم خییری پیدا بشه حجم مبنا رو بده کمی قیمت پایانی بیاد بالا. صد تا بده کار تمومه.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• داروساز
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 603

بزار صحبت کنم احتمالا اخر وقت حجم پر می کنند....:D
              در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              یه آدم خییری پیدا بشه حجم مبنا رو بده کمی قیمت پایانی بیاد بالا. صد تا بده کار تمومه.

نظر

• ahmad m
                ستاره دار(2)
                • Aug 2012
                • 969

جالبه هفته قبل و اول هفته روی قیمت 840 التماس میکردن برا فروش حالا دیگه .... . ;) کم کم باید منتظر خبرای خوب باشیم. معمولا روال کار به این شکل است.

نظر

• rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

از گروه معدنی و در نماد باما شنیده شده که در گزارش 3 ماهه، بیش از 43 درصد از بودجه را پوشش داده است
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• ahmad m
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2012
                    • 969

فولبک را زودتر از اون چیزی که فکر میکردم تمام کرد!

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

کاما پیش بینی سود جدید خود رو بر اساس عملکرد واقعی سه ماهه 1424ریال اعلام کرده که پیش بینی قبلی سود 1398ریال بود همچنین تو سه ماهه مورد بررسی موفق شده 35درصد از پیش بینی رو معادل 500ریال پوشش بده.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

رشد 8.4 درصدي توليد سرب و روي در 3 ماهه نخست امسال
                        توليد سرب و روي در ماههاي فروردين ، ارديبهشت و خردادماه سال جاري نسبت به مدت مشابه سال 91 با رشد 8.4 درصدي به مرز39 هزار و 400 تن رسيد. به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارش داد: توليد سرب وروي درخرداد ماه سال گذشته 13 هزارو 900 تن بوده ، اين رقم در خرداد ماه سال92 با رشد10.7درصدي به14 هزار و200 تن رسيد.

توليد روي نيز طي 3 ماهه نخست سال گذشته33هزارو 800تن بود كه اين توليد طي سه ماهه نخست سال جاري به35 هزار تن رسيد. همچنين توليدسرب طي 3 ماهه نخست سال گذشته4 هزار و200 تن بود كه اين توليد طي 3 ماهه نخست سال جاري با 4.8رشددرصدي به4 هزارو400 تن رسيد.

توليد روي درخرداد ماه سال گذشته 12 هزارو800 تن بود كه با رشد1.6درصدي درخرداد ماه سال جاري به 13 هزارتن رسيده است. توليد سرب درخرداد ماه سال خرداد ماه گذشته بالغ بر يك هزارو 100 تن بود كه در خرداد ماه سال جاري به يك هزارو 200تن رسيد
                        .
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مجتبی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 514

با سلام
                          کاما اگر به همین منوال پیش برود تا پایان سال EPS 350 تومانی برای ان دور از دسترس نخواهد بود. هدف بنیادی این سهم 1750 تومان می باشد. برای رسیدن به این هدف باید مقاومت تکنیکی 1300 تومان را بشکند.
                          تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                          https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• omid.fayezifar
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 25

با سلام خدمت دوستان محترم
                            این سهم با توجه به تکمیل الگوی پروانه ای آماده ریزش سهم خواهد بود
                            توصیه : از این سهم به زودی خارج شوند و منتظر صعودی دیگر باشند
                            Capture.JPG

نظر

• sepahan_zard
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 266

ولی گزارش سه ماهه و اخبار بنیادی. خلاف ریزش رو میگه ..

نظر

• مجتبی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 514

با سلام خدمت آقای امید
                                من به شخصه هم تحلیل تکنیکال و هم فاندامنتال رو قبول دارم در صورتی که با هم مچ بشن و درست استفاده بشن. در نظر داشته باشین بیشترین وزن رو در تحلیل تکنیکال به روند بدین. روند بازار، روند صنعت و روند نماد سه روندی هستند که باید حتما بررسی بشن قبل ورود به سهم. روند بازار و صنعت که باید از اخبار و سیاست های دولت و... استفاده نمود در مورد نماد هم تکنیکال و بنیادی. هدف صحیح از نظر من میان مدت الی بلند مدت هستش. تکنیکال کاما رشد رو نشون میده چون در قیمت های نزدیک به 900 میانگین خودشو شکونده. شاید با اصلاحاتی همراه باشه ولی چون فاندامنتال اون رشد رو نشون میده و با شیب مناسب در روند رو به روست ورود و نگه داری در ان بلا مانع هستش. مقاومت 1300 برای نماد مهم هستش. ولی در میان مدت بالای 1500 تومان دست کم خواهد شد که هدف بنیادی سهم 1750 تومانه.
                                تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                                https://t.me/BourseTahlil63

نظر

در حال کار...
                                X