صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omid.fayezifar
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 25

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
    با سلام خدمت آقای امید
    من به شخصه هم تحلیل تکنیکال و هم فاندامنتال رو قبول دارم در صورتی که با هم مچ بشن و درست استفاده بشن. در نظر داشته باشین بیشترین وزن رو در تحلیل تکنیکال به روند بدین. روند بازار، روند صنعت و روند نماد سه روندی هستند که باید حتما بررسی بشن قبل ورود به سهم. روند بازار و صنعت که باید از اخبار و سیاست های دولت و... استفاده نمود در مورد نماد هم تکنیکال و بنیادی. هدف صحیح از نظر من میان مدت الی بلند مدت هستش. تکنیکال کاما رشد رو نشون میده چون در قیمت های نزدیک به 900 میانگین خودشو شکونده. شاید با اصلاحاتی همراه باشه ولی چون فاندامنتال اون رشد رو نشون میده و با شیب مناسب در روند رو به روست ورود و نگه داری در ان بلا مانع هستش. مقاومت 1300 برای نماد مهم هستش. ولی در میان مدت بالای 1500 تومان دست کم خواهد شد که هدف بنیادی سهم 1750 تومانه.
    فرمایشتون کاملا متین
    ولی متاسفانه طبق پیش بینی ها ریزش سهم از امروز آغاز شدددددددددددددددددددددددددددددددد. در آینده ای خیلی نزدیک در تایید فرمایش جنابعالی باید منتظر ورود بود
    امیدورام پر سود باشید

نظر

• safaklar
      ستاره دار(14)
      • Sep 2011
      • 626

به نظر بنده تا زمانی که محدوده 930-880 رو روبه پایین نشکسته نمیتونیم براش روند نزولی متصور باشیم

آخرین ویرایش توسط safaklar؛ 2013/07/23, 00:27.

نظر

• مجتبی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 514

سلام
        کاما اگر به همین منوال پیش برود تا پایان سال EPS 350 تومانی برای ان دور از دسترس نخواهد بود. هدف بنیادی این سهم 1750 تومان می باشد. برای رسیدن به این هدف باید مقاومت تکنیکی 1300 تومان را بشکند.
        .................................................. .................................................. .......................................
        یه مسئله ای که کاما داره تولید و فروش کربنات روی هستش پارسال از گزارش 3 ماهه تا 12 ماهه یه رشد زیادی رو داشته است اگر امسال بتونه باز یه رشد بالا داشته باشه EPS بالای 350 تومن خواهد داشت. به نظر من در بدبینانه ترین حالت میشه EPS 261 تومن رو به عنوان کف سود تحلیل در نظر داشت. گزارش 6 ماهه شرکت برای تشخیص صحیح تر این سود خیلی مهم هستش. به نظر من اگه با دید محافظه کارانه آدم بخواد نگاه کنه بهتره مبنا رو 261 و اگر ریسکی نگاه کنه سود بالای 350.
        با این حال من کبافق رو ترجیح میدم به کاما. کبافق شرایط عالی تری داره. یکیش P/E پایین تر نسبت به کاما هستش. یکی دیگه اینکه توی تحرکات رو به بالا بهتر مثبت میزنه. سود تحلیل کبافق با قیمت الانش میشه P/E 2.5.
        تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
        https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• A-Mohammadi
          کاربر فعال
          • Feb 2013
          • 341

پوشش 45 درصدی سود عملیاتی در دوره 3 ماهه و همچنین 35 درصدی سود هر سهم پس از کسر مالیات این سهم را از تمام سهام های معدنی متمایز میکنه.
          در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• Shivana44
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 142

با سلام
            امروز این سهم صف شد
            کسی از مقاومتش اطلاعی نداره؟!

نظر

• Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

به نظر امروز پولبک به مقاومت شکسته شده میاد...

بنیادی بررسی کردم به اعداد عجیب غریبی برای سود امسال رسیدم... بدجور چشممون رو گرفته...>:)
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• samira2121
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 55

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                به نظر امروز پولبک به مقاومت شکسته شده میاد...

بنیادی بررسی کردم به اعداد عجیب غریبی برای سود امسال رسیدم... بدجور چشممون رو گرفته...>:)
                من کاما رو 10600 خریدم. می خواستم امروز اول وقت بدم بره ولی هر چی بالا پایین کردم دبدم اصلا فروشی نیست

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

کاما و کبافق خودشون رو از گروه جدا کردند...دارن راه خودشون رو میرن...سهم بنیادی زیاد رو زمین نمیمونه...

سود عملیاتی شرکت اصلی در 3ماهه 92 254 % نسبت به 3 ماهه91 رشد داشته..حاشیه سود همینطور ... این یعنی چی ;)

مقدار تولید نسبت به دوره مشابه قبل رشد داشته.. نرخ روی را نسبت به دیگر رقبا کمتر در نظر گرفته.. زیر مجموعه قوی با سود سازی مناسب و بالاتر نسبت به دوره های گذشته داره..اون وقت سود امسال در 3ماهه کمتر از سال قبل پیش بینی شده :D... به شخصه انتظار تعدیل خوبی در 6 ماهه دارم ..به امید خدا..
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

کاما و کبافق خودشون رو از گروه جدا کردند...دارن راه خودشون رو میرن...سهم بنیادی زیاد رو زمین نمیمونه...

سود عملیاتی شرکت اصلی در 3ماهه 92 254 % نسبت به 3 ماهه91 رشد داشته..حاشیه سود همینطور ... این یعنی چی ;)

مقدار تولید نسبت به دوره مشابه قبل رشد داشته.. نرخ روی را نسبت به دیگر رقبا کمتر در نظر گرفته.. زیر مجموعه قوی با سود سازی مناسب و بالاتر نسبت به دوره های گذشته داره..اون وقت سود امسال در 3ماهه کمتر از سال قبل پیش بینی شده :D... به شخصه انتظار تعدیل خوبی در 6 ماهه دارم ..به امید خدا..
                    خوب آخر وقت بازار امروز ، صف فروش کروی هم جمع کردند..نزدیک 5 میلیون سهم به صورت گروهی و حقوقی خرید شده...برای فردا هم صف خرید کروی چیده شده./.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

یه کندل قوی با یه حجم خیره کننده بالای مقاومتش زد... تا قبل از این بنیادیش چشمم رو گرفته بود حالا تکنیکالش هم اضافه شد..:x

نظر

• samira2121
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 55

فکر می کنم گزارش 6 ماهه خیره کننده ای داشته باشه. مقاومت رو هم با قدرت زیادی رد کرد. امیدوارم بعد از این هم خوب باشه

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5636

یه کندل قوی با یه حجم خیره کننده بالای مقاومتش زد... تا قبل از این بنیادیش چشمم رو گرفته بود حالا تکنیکالش هم اضافه شد..:x
                          امروز شدیدا توصیه به خرید می شد این سهم ،متاسفانه من هیچ بررسی نتونستم رو این سهم انجام بدم .علی ایحال هدف این سهم رو چند می بینید و حد ضرر و رو چند بذاریم؟
                          البته اگه شنبه بشه خرید:">

نظر

• Aiming
                            ستاره دار(18)
                            • Jul 2012
                            • 2641

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                            امروز شدیدا توصیه به خرید می شد این سهم ،متاسفانه من هیچ بررسی نتونستم رو این سهم انجام بدم .علی ایحال هدف این سهم رو چند می بینید و حد ضرر و رو چند بذاریم؟
                            البته اگه شنبه بشه خرید:">
                            با سلام

با حد ضرر11240 ريال میتونید وارد بشید...هدف رو بهتره نگم ولی محتاطانه حداقل به سود 290 تومانی (یعنی دو برابر سود فعلی) تا پایان سال اعتقاد دارم..;)

موفق باشید.

نظر

• ahmad m
                              ستاره دار(2)
                              • Aug 2012
                              • 969

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1106&page=54

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1106&page=54
                              بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

به قول وارن بافت:بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور است...
                                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X