صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nikooravesh
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 282

دوستان از فاسمين و باما غافل نشيدالبته نظر شخصيه منه بابت فارس هم آقا عطا ممنون فكر كنم كف قيمت باشه

نظر

• eslami
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 789

خريدار محكوم به خرد خرد خريدنه!!!

كوچكترين رنجي باعث صف شدن كاما ميشه!!!

رنج تو كاما يعني صف خريد............جرات داري رنج بكش ببين چجوري قفل ميشه!!!

نظر

• eslami
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 789

حقيقي تو اين سهم واقعا آفت بزرگيه..................نه خوب ميخره نه خوب ميفروشه...............

باور كن نميدونه با خودش چند چند!!!

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
          حقيقي تو اين سهم واقعا آفت بزرگيه..................نه خوب ميخره نه خوب ميفروشه...............

باور كن نميدونه با خودش چند چند!!!
          جناب اسلامی, باما در محیط رنج چندین ماهه خودش بسر میبرد و تا قیمت ازمرز روانی 1300 عبور ننماید حالت تردید و دودلی در سهامدار وجود دارد و بعد از 1300 بسیار روان و مثبت تا 1800 و سپس 2200 صعود خواهد کرد
          یک پست خیلی جالب نیز در نمودار کاربری در یک فرومی خوانده بودم که تارگت 19000تومانی را دستیافتنی میدید/.:blinksmiley.:/
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• eslami
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 789

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
            جناب اسلامی, باما در محیط رنج چندین ماهه خودش بسر میبرد و تا قیمت ازمرز روانی 1300 عبور ننماید حالت تردید و دودلی در سهامدار وجود دارد و بعد از 1300 بسیار روان و مثبت تا 1800 و سپس 2200 صعود خواهد کرد
            یک پست خیلی جالب نیز در نمودار کاربری در یک فرومی خوانده بودم که تارگت 19000تومانی را دستیافتنی میدید/.:blinksmiley.:/
            در اصل توسط eslami پست شده است View Post
            اينم تكنيكيش..........زير 1290 الي 1300............ فقط فرصت خريده ولاغير.

دقيقا 1300 رد بشه......روانتر و بهتر معامله ميشه.

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

با سلام

سهامداران عزیز باما
              بزودی مزد صبر و تحمل ما جواب خواهد داد و کاما دوست داشتنی به هدف خودش خواهد رسید
              واقعا" قیمت زیر 1200 تومان کاما و زیر 900 فاسمین خنده دارترین جوک بازار بورس ایران محسوب می شد.

فعلا" عزیزان با سهم سهامداری کنند تا بعد از 2000 تومان تحلیل های سهم شروع بشه

یک ماه پیش از بس گفتیم پارسان پارسان خسته شدیم خیلی ها برای ما دلیل اوردند nav برای ما محاسبه کردند و... و گفتند در 1050 ارزش نداره ما هم چیزی نگفتیم در عرض 30-40 روز 70 % بازدهی داد و امروز من تحلیل پارسان رو گذاشتم

من در بالای 2000 تومان باما هم تحلیل سود بالای 350 تومان را خواهم گذاشت فعلا" صبر می کنیم
              وقتی اردی بهشت ماه 93 دوستان رفتند مجمع و حداقل 300 تومان سود نقدی گرفتند و سهم شد 2500 تومان اون موقع خودشون را با سهام هایی که با سود 7-8 تومانی و قیمت های 500-600-700 می روند مجمع 5 تا تک تومان سود می گیرند و قیمت سهمشون با 50% منفی باز می شه مقایسه خواهند کرد( به احترام سهامدارهای محترم نامی از اون سهم ها نمی برم )

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                با سلام

سهامداران عزیز باما
                بزودی مزد صبر و تحمل ما جواب خواهد داد و کاما دوست داشتنی به هدف خودش خواهد رسید
                واقعا" قیمت زیر 1200 تومان کاما و زیر 900 فاسمین خنده دارترین جوک بازار بورس ایران محسوب می شد.

فعلا" عزیزان با سهم سهامداری کنند تا بعد از 2000 تومان تحلیل های سهم شروع بشه

یک ماه پیش از بس گفتیم پارسان پارسان خسته شدیم خیلی ها برای ما دلیل اوردند nav برای ما محاسبه کردند و... و گفتند در 1050 ارزش نداره ما هم چیزی نگفتیم در عرض 30-40 روز 70 % بازدهی داد و امروز من تحلیل پارسان رو گذاشتم

من در بالای 2000 تومان باما هم تحلیل سود بالای 350 تومان را خواهم گذاشت فعلا" صبر می کنیم
                وقتی اردی بهشت ماه 93 دوستان رفتند مجمع و حداقل 300 تومان سود نقدی گرفتند و سهم شد 2500 تومان اون موقع خودشون را با سهام هایی که با سود 7-8 تومانی و قیمت های 500-600-700 می روند مجمع 5 تا تک تومان سود می گیرند و قیمت سهمشون با 50% منفی باز می شه مقایسه خواهند کرد( به احترام سهامدارهای محترم نامی از اون سهم ها نمی برم )
                درود دوست من
                در مورد مجمع رفتن ،خب شاید اونها اصلا نمیخواهند برند مجمع سالیانه و نخواهند هم رفت.
                واقعیتش اینه کاما سهم خوبیه و من خودم هم روش فعال هستم و سهم ارزنده ای میدونمش کمااینکه روزگاری قیمت سهم 8هزار تومن بوده البته بعد از اون افزایش سرمایه هم داده ،اما وقتی شما در مورد گین 70درصدی روی پارسان در سی چهل روز صحبت میکنید، بقیه هم میتونند از گین های بالای 250درصدی روی سهام خودرویی(البته اگه منظور شما سهام خودرویی باشه) در پنج شش ماه گذشته حرف بزنند و نیازی هم نباشه بروند مجمع سهم،و همین سود براشون کفایت کنه.
                امیدوارم این مطلب باعث دلخوری نشه
                ;)
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  درود دوست من
                  در مورد مجمع رفتن ،خب شاید اونها اصلا نمیخواهند برند مجمع سالیانه و نخواهند هم رفت.
                  واقعیتش اینه کاما سهم خوبیه و من خودم هم روش فعال هستم و سهم ارزنده ای میدونمش کمااینکه روزگاری قیمت سهم 8هزار تومن بوده البته بعد از اون افزایش سرمایه هم داده ،اما وقتی شما در مورد گین 70درصدی روی پارسان در سی چهل روز صحبت میکنید، بقیه هم میتونند از گین های بالای 250درصدی روی سهام خودرویی(البته اگه منظور شما سهام خودرویی باشه) در پنج شش ماه گذشته حرف بزنند و نیازی هم نباشه بروند مجمع سهم،و همین سود براشون کفایت کنه.
                  امیدوارم این مطلب باعث دلخوری نشه
                  ;)

با سلام خدمت ارام بورس عزیز
                  مشورت با شما باعث افتخار این بنده است
                  با کلام شما کاملا" موافقم ولی خوب سهامدار اخری بازهم کسی است که به مجمع خواهد رفت
                  من اصلا" روی سخنم خودرویی ها نیستند معرفی نکردن سهم هم خودش می شه یه دردسر
                  خرید خودرویی ها و بازدهی بالای 200-300 درصدی نشان از تجزیه و تحلیل درست دوستان در قیمت های بسیار نازل بود و به همه انها تبریک می گوییم
                  هرچند من هم در میان خزر و خگستر خریدم و بسیار سود کردم هر چند به قول شما با خگستر ان زمان تصمیم بگیرم به مجمع نرم
                  هدف استراتژی خرید و سود کردن از این بعد است شاید بازار دیگه نخواد به این سرعت بازدهی اینجوری بده
                  پس خرید سهام رشد نکرده و پر پتانسیل در اولویت کار قرار می گیره
                  به همین خاطر من از این گروه کاما - فاسمین رو انتخاب کردم
                  و ثشرق رو 220 و ثباغ رو یک هفته پیش روی 280 تومان خریدم

این رو هم اضافه کنم تا این مسئله برای خیلی ها روشن بشه eps الان خیلی از سهم زیان یا 5-6 تومان ملاک نیست و چه بسا در کوتاهترین زمان زیان یا سود های 5-6 تومانی تبدیل به سود های بالابشوند

ارادتمند

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

خوب ظاهرا اگه خدا بخواهد داریم مقاومت 1300 را رد میکنیم ..

قیمت جهانی روی هم تا ساعات پایانی جمعه 1976 دلار بسته شد..;)
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• eslami
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 789

نم نم پايانيش هم بياد بالا..........و حوالي مثبت 4 بشينه......راحتر 1300 پودرش ميكنيم.

امروز باز هم اضافه كردم...........واقعا ديگه پولي برام نمونده.....#:-S

نظر

• ائلشن
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 993

من هم امروز وارد این سهم شدم.

امیدوارم در کنار دوستان از این سهم سود خوبی بکنیم

فردا و پس فردا بخاطر تسویه اعتباری ها شاید اجازه ورود بده

نظر

• hector
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1764

صف رو ببینید،1750000 تا صف تا این لحظه
                          سنگین ترین سهم سبدم هم داره راه میوفته;)
                          دوستانی که کاما دارند مبارکشون باشه:.thumbsupsmileyanim

نظر

• Aiming
                            ستاره دار(18)
                            • Jul 2012
                            • 2641

قیمت جهانی روی همچنان در مسیر رشد ...

قیمت جهانی 1983 دلار .. بودجه شرکت 1850 دلار
                            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• hamed6416
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 42

خوب دوستان آخر سر کاما با حرکت حقوقی روندشو شروع کرد

بعضی دوستان هنوز رالی رو شروع نکرده دم از مقاومت های ریز و درشت!! میزنن

سهم تا 1920 هیچ مقاومتی نداره.

دوستان فقط بشینن از روند سهم لذت ببرن.

یا حق

نظر

• eslami
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 789

اگه همين امروز صف شد تعجب نكنيد.

نظر

در حال کار...
                                X