صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8863

پاسخ : صنعتی و معدنی باما ( کاما )

فکر نکنم اشتباه باشد حرکت شما اگر گزینه بهتری سراغ دارید.

دیروز نوشته بودم در تایپیک خودم که تمامی شرکتهایی که تجدید ارزیابی داشتند را بررسی کردم.

86 درصد همه منفی بودند.
    تک و توک منفی بودند.
    دی هم که امروز خراب کرد.

پس فعلاض نه تنها اشتباهی نکردی بلکه درست عمل کردی.

هر وقت سود خوبی کردی باید سیو سود داشته باشی.

و کنار بشینی.

بعد یک نهار ودسر و چایی مشتی و استراحت.

بررسی مجدد و حرکت جدید.

نظر

• جان اسنو.
      ستاره دار (1)
      • Jul 2020
      • 1992

#کاما با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوزDPM-IOP-99A-134 مورخ 1399/08/21 از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 11:00 روز پنج شنبه مورخ 1399/09/06 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خيابان نلسون ماندلا - خيابان گلفام - پلاک 10 طبقه چهارم برگزار میگردد
      دستور جلسه :
      تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه

برید ب سلامت

بزودی مجوز دیگر افزایش سرمایه های سنگین هم صادر میشه

پتایر ،دی ،خپارس ، گکوثر، شفارس و ...

اندکی صبر سحر نزدیک است
      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• جان اسنو.
        ستاره دار (1)
        • Jul 2020
        • 1992

افزایش سرمایه باما ثبت شد

خدایی عجب سهمیه

تازه گفته میشه ظاهرا تو مجمع حرف از افزایش سرمایه دوباره این بار از تجدید ارزیابی ها شده
        @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2939

اطلاعيه در خصوص نماد معاملاتي #كاما

به اطلاع مي رساند،با توجه به بازگشايي نماد معاملاتي شركت باما(كاما)در تاريخ 1399/09/26 و عدم توجه به قيمت تعديل شده سهم پس از افزايش سرمايه، بازگشايي نماد معاملاتي مذكور به روز معاملاتي بعد موكول شد.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

==================
          این اطلاعیه یعنی چی؟
          قیمت پایانی 18510 هست
          به نظرم داشت روی 22000 قیمت میخورد که متوقف کردند!!
          برای اولین بار است سازمان دارد راجع به عدم بازگشایی اطلاعیه میدهد
          به نظرم در اطلاعیه بعدی قیمت مد نظر را هم اعلام کنید تا تکلیف مشخص شود.

نظر

• داروساز
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 603

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
            اطلاعيه در خصوص نماد معاملاتي #كاما

به اطلاع مي رساند،با توجه به بازگشايي نماد معاملاتي شركت باما(كاما)در تاريخ 1399/09/26 و عدم توجه به قيمت تعديل شده سهم پس از افزايش سرمايه، بازگشايي نماد معاملاتي مذكور به روز معاملاتي بعد موكول شد.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

==================
            این اطلاعیه یعنی چی؟
            قیمت پایانی 18510 هست
            به نظرم داشت روی 22000 قیمت میخورد که متوقف کردند!!
            برای اولین بار است سازمان دارد راجع به عدم بازگشایی اطلاعیه میدهد
            به نظرم در اطلاعیه بعدی قیمت مد نظر را هم اعلام کنید تا تکلیف مشخص شود.
            با سلام
            خدایی این نوع اطلاعیه تا حالا ندیدم باور کنید طرف ریال و تومان اشتباه دیده /:.negaran.:/ این سهم چندین سال هست دارم /:.rolleyessmileyani

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2939

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
              با سلام
              خدایی این نوع اطلاعیه تا حالا ندیدم باور کنید طرف ریال و تومان اشتباه دیده /:.negaran.:/ این سهم چندین سال هست دارم /:.rolleyessmileyani
              درود بر شما

البته دیگه دستشون رو شده
              بازگشایی هایی که موکول میکنند به ساعات پایانی بیشتر در حکم مظنه قیمت است
              میخواهند بدونند چه تعداد دنبال سهم هستند و حاظرند تا چه قیمتی معامله کنند.
              والا امیدی به بازگشایی امروز نداشتم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

قیمت سهام ۲۰ درصد رشد داشته امروز. ولی هم حقیقی و هم حقوقی در حال خالی کردن بوده‌اند!
                پس چه کسی قیمت را این همه برد بالا؟ ???
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

قیمت سهام ۲۰ درصد رشد داشته امروز. ولی هم حقیقی و هم حقوقی در حال خالی کردن بوده‌اند!
                  پس چه کسی قیمت را این همه برد بالا؟ ???
                  بازگشایی پس از مجمع افزایش سرمایه بوده و اون فروش حقوقی که میبینی فروش در سقف قیمت و جمع آوری در کف قیمت!!!
                  آینده خوبی داره این سهم و یکی دیگه از سهمهای پر پتانسیل هست با افزایش سرمایه پیش روی تجدید ارزیابی
                  غیر از افزایش سرمایه پیش رو اکتشاف چند معدن جدید و زمین جلگه آسمانی است،سهم پتانسیلهای نهفته ای داره و مناسب شکار/:.coolsmiley02:./
                  بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

پس چه کسی قیمت را این همه برد بالا؟ ������������������
                    حالا امروز برعکس عالی دارد جمع می‌شود.
                    (آن ناقلایی که آن بالا خالی کرده بود دارد دوباره بازی‌اش را آغاز می‌کند!)
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت باما (كاما1) با توجه به افشاي اطلاعات با اهميت گروه ب، متوقف گرديد. نماد مذكور 60 دقيقه ديگر با محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

این روزها کاما همه‌اش داستان شده...
                        بگذارید نکته به نکته بررسی‌اش کنیم...
                        1. نخست این که یک حقوقی امروز ۱۱۳ میلیون سهم فروخت. روی نمادی که حجم مبنایش ۴ میلیون است. حدودا می‌شود گفت که حقوقی بیش از یک درصد کل شرکت را امروز فروخت.
                        2. نکته‌ی دوم این بود که حقیقی هم فروخت. سنگین هم فروخت. حتی گمان کنم حقیقی یبشتر از حقوقی فروخت.
                        3. نکته‌ی سوم این بود که امروز کاما ۲۰ برابر میانگین حجم میانگین ماهانه‌اش داد و ستد شد. (معمولا ۱.۵ تا ۲ برابر رقم بالایی است. حالا شما حساب کن ۲۰ برابر!)
                        4. نکته‌ی چهارم این بود که با این که معمولا این رفتار حقوقی باعث کم‌آوردن حقیقی و بازار می‌شود ولی بازار سهام حقوقی را جذب می‌کرد!
                          1. که این نکته‌ی چهارم (با تلفیق با دیگر نکته‌ها) کاملا این را می‌رساند که احتمالا سبدگردان‌ها داشتند سهام حقوقی را بر می‌داشتند!!! و اصلا به خاطر همین خرید اینها هم بوده که آمار فروش حقیقی قوی شده و بالا رفته (نسبت به خرید حقیقی).

5. نکته‌ی پنجم هم این که اگر فروشنده بیمه‌مرکزی بوده باشد. که احتمالا همان است (با توجه به این که دیروز ۲ میلیون سهم فروخته) باز یک ۱۰۰ میلیون سهم دیگر دارد و احتمالا فردا اگر مشتری باشد عرضه می‌کند.

پس اینجا دو سناریو داریم.
                        ۱- سبدگردان‌ها از فرصت استفاده کرده‌اند و یک چیز خوبی را وارد سبدهای تحت مدیریت‌شان کرده‌اند. و فردا هم باقی صد میلیون را در منفی پنج می‌خرند و تامام.
                        ۲- سبدگردان‌ها رفته‌اند با بیمه‌مرکزی ساخت و پاخت کرده‌اند که در قیمت مناسب سهامش را بخرند و بکنند تو سبد مردم بدبخت از همه‌جا بی‌خبر!

سازمان بورس هم که مانند همیشه... پاک و شش‌دانگ و کار درست... دقیقا مانند دیگر جاهای دولت محترم‌مان...
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/12/29, 20:25.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• NEO
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 87

به نظر شما کدوم سناریو محتمل تر؟

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط NEO پست شده است View Post
                            به نظر شما کدوم سناریو محتمل تر؟
                            نمی‌دانم. حقیقتش من یک کوچولو از این نماد در سبد دارم. امیدوارم سناریو نخست درست باشد. (تنها امیدوارم.)
                            امروز خیلی قوی سهام حقوقی را می‌خریدند.
                            خیلی قوی.
                            ۱۰۰ میلیون سهم دیگر هم دارد. اگر همین‌جور فردا هم بفروشد، فردا باقی سهامش را بر می‌دارند و دیگر عملا/علنا فروشنده‌ای نمی‌ماند.
                            ولی حقیقت این است که اوضاع یک مقدار ناآشکار است. (و من به خاطر همین ناآشکاری یک مقدار سبک کردم.)

داده‌هایش هم به روز نمی‌شود ببینیم چه کسی بوده فروخته... احتمالا همین بیمه مرکزی بوده:
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• داروساز
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 603

نمی‌دانم. حقیقتش من یک کوچولو از این نماد در سبد دارم. امیدوارم سناریو نخست درست باشد. (تنها امیدوارم.)
                              امروز خیلی قوی سهام حقوقی را می‌خریدند.
                              خیلی قوی.
                              ۱۰۰ میلیون سهم دیگر هم دارد. اگر همین‌جور فردا هم بفروشد، فردا باقی سهامش را بر می‌دارند و دیگر عملا/علنا فروشنده‌ای نمی‌ماند.
                              ولی حقیقت این است که اوضاع یک مقدار ناآشکار است. (و من به خاطر همین ناآشکاری یک مقدار سبک کردم.)

داده‌هایش هم به روز نمی‌شود ببینیم چه کسی بوده فروخته... احتمالا همین بیمه مرکزی بوده:

سلام استاد عزیز
                              من این سهم سال هاست دارم معمولا بیمه یا خود صنعتی امیر اونجور وقت ها میفروشه واسه منم که ۱۰ سال این سهم دارم ترسناک شده
                              ولی من از باما ۴۰۰۰ تومان تا ۸۰ تومان با این سهم هستم همیشه اضافه کردم بجز شهریور که یه مقداری فروختم الانم توکل به خدا

نظر

• NEO
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 87

درود
                                به نظرم واسه شما که بلند مدتی کاما دارید نباید جای نگرانی باشه. سهم پی بر ای بالا که نداره. از طرفی هم از نظر بنیادی کمتر شرکتی‌ همانند کاما پیدا میشه که پیشرفت و توسعه منظم و پیوسته داشته، الانم که کاما درحال تبدیل شدن به هلدینگ معدنیه. مدیریت کاما که واقعا عالیه، جناب دکتر فرهنگ حسینی، مدیر عامل سرمایه گذاری امیر از نخبگان مالی کشور هستن. ولی برای کوتاه مدت، کندل امروز جالب نبود
                                آخرین ویرایش توسط NEO؛ 2020/12/29, 22:07.

نظر

در حال کار...
                                X