کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت تايد واتر خاورميانه طی نامه شماره مورخ 1394/07/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 628,560 میلیون ریال مبلغ 766 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تعدیل مثبت 16.4 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 43 درصدی سود در 6 ماهه
شرکت در اطلاعیهای اعلام نموده که مبلغ حاصل از فروش ساختمان خیابان زاگرس (به مبلغ 450 میلیارد ریال)، وجوه دریافتی در ماشین آلات و تجهیزات عملیاتی سرمایهگذاری شده و بخشی از بدهیهای شرکت پرداخت میگردد. همچنین مبلغی معادل 67 میلیارد ریال به عنوان سود فروش داراییهای ثابت در دفاتر شناسایی شده است.
درود جناب خوشبخت
ایا اطلاعی از معامله بلوکی حتاید دارید؟؟....دو سهامدار بالای درصد سهم اغلب بلوک های کوچکی بین خودشان رد و بدل میشود برای حفظ قیمت...گفته میشد یک معامله بلوکی با حجم بالا میخواد انجام بشه و یک سهامدار جدید به بالای درصدها اضافه بشه...شما اطلاعی از حجم و زمان و مشتری بلوک دارید؟
درود جناب خوشبخت
ایا اطلاعی از معامله بلوکی حتاید دارید؟؟....دو سهامدار بالای درصد سهم اغلب بلوک های کوچکی بین خودشان رد و بدل میشود برای حفظ قیمت...گفته میشد یک معامله بلوکی با حجم بالا میخواد انجام بشه و یک سهامدار جدید به بالای درصدها اضافه بشه...شما اطلاعی از حجم و زمان و مشتری بلوک دارید؟
درود علیرضا دوست خوبم
والا من از بلوکش خبری ندارم فقط امروز داشتم چارتشو نگاه میکردم چشمم به پترنش خورد گفتم بزارم تو سایت شاید به درد دوستان بخوره
ولی به کل حتاید تو این قیمتا بنظر شخصیم هرکسی قدرت ریسک داره برای ورود پله ایی بد نیست.. چون سهم بیشترین سود رو میکنه با برداشته شدن تحریم ها و ترانزیت
والا من از بلوکش خبری ندارم فقط امروز داشتم چارتشو نگاه میکردم چشمم به پترنش خورد گفتم بزارم تو سایت شاید به درد دوستان بخوره
ولی به کل حتاید تو این قیمتا بنظر شخصیم هرکسی قدرت ریسک داره برای ورود پله ایی بد نیست.. چون سهم بیشترین سود رو میکنه با برداشته شدن تحریم ها و ترانزیت
با احترام
نقل قول
#حتاید در مناقصه جنرال کارگو و غلات بندر امام برنده شده است
#مناقصه شهید رجایی هم بعد گزارش آژانس و تایید آن برگزار خواهد شد
به شخصه سهمی مطمین ار از حتاید ندیدم....از پارسال اگر که سهم را 440 سنگین خریدم داشته بودم بدونه دردسر و دغدغه با احتساب سود سود مجمع حدود40 درصد تو سود بودم...الان هم از 537دارم میخرم و 80 درصد پرتفوما اختصاص میدم به این سهم.....اهداف سهم حداقل 1200 تومن هست....چند وقا پیش توی تاپیک سهام برتر تا مجمع موج شماری محتملش را گذاشتم3642#
به شخصه سهمی مطمین ار از حتاید ندیدم....از پارسال اگر که سهم را 440 سنگین خریدم داشته بودم بدونه دردسر و دغدغه با احتساب سود سود مجمع حدود40 درصد تو سود بودم...الان هم از 537دارم میخرم و 80 درصد پرتفوما اختصاص میدم به این سهم.....اهداف سهم حداقل 1200 تومن هست....چند وقا پیش توی تاپیک سهام برتر تا مجمع موج شماری محتملش را گذاشتم3642#
واقعا سهام هایی که از پارسال تا الان افت نداشتن طلا هستن
قیمت سهمی افت نکنه یعنی صاحاب داره
در بورس اصل اینه که سهمت صاحب درستی داشته باشه
واقعا سهام هایی که از پارسال تا الان افت نداشتن طلا هستن
قیمت سهمی افت نکنه یعنی صاحاب داره
در بورس اصل اینه که سهمت صاحب درستی داشته باشه
بعد چند سال معامله تو بورس اینا فهمیدم که زیاد نباید دنبال شاخص و بلوک و اخبار باشیم....از همین 2سال پیش تا حالا سهمی بودند که بیش از 100 درصد رشد داشتند بدونه نوسانگیری....الان هم حتاید یکی از اونهاست که سودش را میتونه تا 150 تومن افزایش بده.....گزارش 9 هم تعدیل میده ومنتظر اجرای برجام که 20 روز بیشتر نمونده میمونیم....این سهم جبران این 2 سال را میتونه بکنه....خودم اهداف 900تا 1200 تومنی براش دراوردم.
با تشکر از دوست عزیز ata007
شخصا پرتفوم را تا حالا 2 برابر کردم......با نقدینگی مناسبی که تا اخر ماه شارژ میشم 80 درصد پرتفوم تبدیل به این گنج میشه.
حتاید» و «حسینا»، در مسیر افزایش سرمایه
عصر بازار: در هفته ای که گذشت، در حالیکه قرار بود مزایده اپراتوری بندر شهید رجایی در شهریورماه امسال برگزار شود، مشاور مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی از تعیین تكلیف اپراتوری این بندر تا پایان سال خبر داد.
هادی حق شناس سه اولویت مهم سازمان بنادر و دریانوردی را تعیین تكلیف اپراتورهای بندر شهید رجایی، خرید تجهیزات تخلیه و بارگیری (گنتری کرین) و گرفتن پیمانكار برای لایروبهای شمال و جنوب اعلام نمود و اظهار امیدواری کرد که هر سه موضوع تا پایان سال جاری تعیین تكلیف شوند. تعیین تكلیف وضعیت اپراتوری بندر شهید رجایی میتواند مقدار زیادی از ابهامات صنعت حمل و نقل برای سهامداران این گروه را کاهش دهد. شركتهای تایدواترخاورمیانه و توسعه خدمات دریایی سینا به طور ویژه منتظر برگزاری این مزایده هستند. احتمال انعقاد قرارداد های 15 تا 20 ساله اهمیت این مزایده برای این شركتها را دو چندان میکند.
از طرفی گزارشهای منتشر شده از عملكرد 8 ماهه بنادر شمالی کشور امیدوار کننده به نظر میرسد. میزان تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر در 8 ماهه نخست سال نسبت به مدت مشابه قبل از رشد ١٣درصدی برخوردار بودهاست. همچنین در ٨ ماه ابتدای سال جاری، در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، تخلیه و بارگیری غلات در بندر امیرآباد نیز با افزایش 32 درصدی همراه بودهاست، به طوریکه مجموع غلات وارد شده و تخلیه شده در این بندر از ٧٧٠ هزار و ٦٧٨ تن تا پایان آبان سال ٩٣ به ٩٤٤ هزار و ٣٤٢ تن در مدت مشابه سال جاری افزایش یافتهاست.
یکی از سیاستهایی که شركت تایدواتر خاورمیانه در سال 1394 دنبال میکند، فروش املاک مازاد و استفاده از نقدینگی حاصل از آن در راستای توسعه فعالیتهای عملیاتی و پرداخت بدهیهاست. در همین راستا این شركت در اطلاعیه شفافسازی که در تاریخ 30 آبان ماه بر روی سامانه کدال منتشر کرد اعلام نمود ساختمان زاگرس را به فروش رساندهاست و از این محل مبلغی معادل 67 میلیارد ریال به عنوان سود فروش دارایی ثابت شناسایی میکند. با توجه به اینكه تعداد سهام این شركت حدود 628 میلیون سهم است، این اقدام موجب افزایش سودآوری 106 ریالی برای هر سهم شركت خواهدشد. انتشار خبر فوق باعث شد قیمت هر سهم این شركت در بازار از حدود 530 تومان تا 560 تومان افزایش یابد و نقطه تعادلی جدیدی رقم بزند. لازم به ذكر است شركت تاید واتر خاورمیانه در گزارش پیش بینی بر اساس عملكرد 6 ماهه، میزان سود هر سهم برای سال مالی منتهی به اسفند 94 را 766 ریال پیش بینی نمودهاست. شركت تایدواتر همچنان منتظر مجوز سازمان بورس برای اجرایی نمودن افزایش سرمایه 61 درصدی از محل سود انباشتهاست. البته شنیدهها حكایت از آن دارد «حتاید» علاوه بر افزایش سرمایه فوق، برنامه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را نیز در دستور کار خود قرار داده است و قصد دارد افزایش سرمایه از این محل را در آینده اجرایی کند. طبق شنیده ها «حسینا» نیز در نظر دارد برنامه افزایش سرمایه 300 درصدی خود را از دو محل سود انباشته و آورده نقدی تا پایان سال اجرایی نماید.
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت تايد واتر خاورميانه طی نامه شماره مورخ 1394/10/14 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 628,560 میلیون ریال مبلغ 876 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تعدیل مثبت 14.36 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 65 ردصدی سود در 9 ماهه
شركت سابقه درخشاني نداره. هر كس ميخره حواسش بايد خيلي جمع باشه. مشكلات مديريتي مثلا اعتصام و سهامدار عمده سپاه و شناور بالا و مشكلات با سارمان بنادر و نياز به نوسازي شركت و تجهيزات و دريافت قرارداد رجايي و... الان يكساله كه شركت گفته ميخواد افزايش سرمايه بده ولي خبري نيست. خوب اين نشون دهنده اينه كه شركت با سهامدارا رو راست نيست. بالا هم اشاره شده فروشش كم شده. خلاصه ما گفتن و از شما نشنيدن.
نظر