سينا جان اين كپشير كشت مارو با حتايد عوضش كنيم بعد دوباره خدا بزرگه شايد دوباره قسمت شد كپشيرو جايگزين كرديم ممنون#:-s
تایدواتر خاورمیانه ( حتاید )
Collapse
X
-
-
تصمیم جان این موج شماری جناب مسلم از حتاید تو کدوم صفحه موج سوم بوده؟؟؟
من موج شماری هاشو قبول دارم کارش واقعا درسته (-: اولین موج شماریش رو رو قشکر دیدم که زد تو خال (-: بعدیش رو بترانس دیدم که زد تو خال (-: بعدیش حتاید انشالله که میزنه تو خال (-:
البته به اشتباه هم فک کنم رو قثابت داشت که گفته بودن از هر تکنیکال کار اماتوری بپرسی کار قثابت رو تمام شده .... البته باید فرصت بدیم ..آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/29, 23:46.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postتصمیم جان این موج شماری جناب مسلم از حتاید تو کدوم صفحه موج سوم بوده؟؟؟
من موج شماری هاشو قبول دارم کارش واقعا درسته (-: اولین موج شماریش رو رو قشکر دیدم که زد تو خال (-: بعدیش رو بترانس دیدم که زد تو خال (-: بعدیش حتاید انشالله که میزنه تو خال (-:
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postصفحه 42 . یکی از بهترینهای الیوت جناب مسلمه میثم جان.
غیر از صفحه 42 جای دیگه کاملشو نزده؟؟ این فقط کف رو نشون میده که (-: هدفش چنده؟؟آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/30, 00:14.///
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاره کارش درسته مشکلی با تحلیل هاش نداشتم تا حالا ولی بی شک شاید 10 نفر بیشتر نباشن تو ایران مثل جناب مسلم (-: یا اینکه من ندیدم (-:
غیر از صفحه 42 جای دیگه کاملشو نزده؟؟ این فقط کف رو نشون میده که (-: هدفش چنده؟؟
ولی از متن گفته مسلم ( هدف بالایی دارد ) معلومه که منظورش 550 تومن نیست و بالاتره.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postجایی ندیدم مسلم هدفی از سهم اعلام کرده باشه.
ولی از متن گفته مسلم ( هدف بالایی دارد ) معلومه که منظورش 550 تومن نیست و بالاتره.
از نظر بنیادی مشکلی نداره و تا 90-85 تومن هم توانایی ساختن سود رو داره (-: احتمالا یه تعدیل دیگه داشته باشه;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/30, 00:25.///
نظر
-
مسلم جان هم اکنون نیازمند ادامه موج شماریتون هستیم (-:
کسی هست ادامه بده موج شماری جناب مسلم رو؟؟؟;)///
نظر
-
حتاید صف فروش !!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی وقت بود سهمی که میخریدم صف فروش نمیشددددددددددددددددددددد :(///
نظر
-
عجب گزارشی داده این ترانزيت و بنادر خشک تايدواتر خاور ميانه قشم
دهن آدم باز میمونه! 675 % تعدیل مثبت.
نظر
-
سلام
من دیروز و امروز حتاید خریدم
دیروز از 2/380/300 سهم معامله شده نزدیک به 1/600/000 سهم تقریبآ 66% با میانگین330تومن 7تا حقوقی خریدن! و تقریبآ همه فروشنده ها حقیقی بودن 99.7%
http://old.tsetmc.com/utils/getFile.aspx?Idn=7937خدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
نظر
-
با سلام
جناب سینا دیروز در بازار نبودم حتایدم را که بسیار بسیار دارم نفروختم ولی بعدا که دیدم 2380000 معامله شده گفتم ای دل غافل همه ار ترس تحریم فروختن من جا ماندم
امروز هم دلم به فروش نرفت بقول یکی از دوستان که همیشه میگه خسیس فقط سهم نخر بفروش
حالا با این خبر شما تایدواتر قشم و تعدیل :-> یعنی کار درستی انجام دادم حتی مقدار زیادی نقدینگی در حسابم بود وسوسه شدم دوباره بخرم ولی منصرف شد .
نظرتان برایم ارزشمند است با سپاس
جناب میثم شاید یکی از دلایل صف فروش شدن حتاید ورود بسیار سنگین من به این سهم است وامصیبتااااااااااااااااااااااآخرین ویرایش توسط rojan؛ 2012/01/31, 00:51.آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
به حساب من سهم باید به 320 تومان میرسید و بعد شروع به رشد میکرد. ( پولبک به مقاومتی که الان حمایت شده ).
امروز فرصت خرید خوبی داد که اگر فردا هم همچین فرصتی پیش بیاد ، عالیترین خرید میتونه باشه.
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
جناب سینا دیروز در بازار نبودم حتایدم را که بسیار بسیار دارم نفروختم ولی بعدا که دیدم 2380000 معامله شده گفتم ای دل غافل همه ار ترس تحریم فروختن من جا ماندم
امروز هم دلم به فروش نرفت بقول یکی از دوستان که همیشه میگه خسیس فقط سهم نخر بفروش
حالا با این خبر شما تایدواتر قشم و تعدیل :-> یعنی کار درستی انجام دادم حتی مقدار زیادی نقدینگی در حسابم بود وسوسه شدم دوباره بخرم ولی منصرف شد .
نظرتان برایم ارزشمند است با سپاس
جناب میثم شاید یکی از دلایل صف فروش شدن حتاید ورود بسیار سنگین من به این سهم است وامصیبتاااااااااااااااااااااا
بعد دو روز هم منفی میخوره!!!
خوب الان قیمتش داره به روزهای قبل تعدیل میرسه!!!!///
نظر
نظر