در اصل توسط best پست شده است
View Post
معرفی سهام برای خرید و مشاوره و راهنمایی best
Collapse
X
-
امام علي :
دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود و عرض خیر مقدم
پیشنهاد می کنم پیش از آغاز به مشاوره و راهنمایی یک بار در مسابقه این سایت شرکت کنید، محک بیرحمی برای عیارسنجی است چیزی شبیه کنکور ورودی!
باسپاس
براي شركت در مسابقه سايت چه اقدامي بايد كرد و از كجا بايد شروع كرد؟امام علي :
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود و عرض خیر مقدم
پیشنهاد می کنم پیش از آغاز به مشاوره و راهنمایی یک بار در مسابقه این سایت شرکت کنید، محک بیرحمی برای عیارسنجی است چیزی شبیه کنکور ورودی!
باسپاس
وموفق نبودن در مسابقه دلیل بر ناکارامدی شخص نمی باشد
محک خوب با گذشت زمان( چند ماه بعد) مشخص خواهد شد که سهام معرفی شده شما در چه حال وروزی استهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط نيما پست شده است View Postبه نظر شما حتوكا رو سه شنبه بفروشم و دوباره در روزهاي آينده در صورت افت قيمت مجدد بخرم بهتره يا نه؟ نگهداري كنم و در صورت پائين آمدن قيمت مجددا خريداري كنم .
دوست عزیز توصیه به اینکار نمی کنم چون شخصا فکر میکنم بازار بر می گرده ولی در صورت داشتن نقدینگی میانگین خرید خود را پایین بیاوریدتنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postناظم جان سلام امیدوارم خوب با نشاط و سلامت باشی.....جنابbest سهم های خوبی رو معرفی فرمودند..تو این تاپیک بنده مهمانم آن هم مهمانی که بی اجازه پست زده....فعلا شصفها رو با جمیع جهات میپسندم....البته 2-3 سهم دیگر هست که بسیار اوضاع خوبی دارند و زیاد هم فروشنده ندارند در واقع بازاری مثل بازار دیروز و امروز هرچقدر بد باشند یک خوبی دارند آن هم اینکه همه سهم ها را در بوته آزمایش قرار میدهند واقعا سهامی که در این دو روز فشار فروش نداشتند و حتی منفی نشدند شایسته یک آفرین اساسی و اختصاص 5-10% سبد را به عنوان پاداش دارند...انشا الله بررسیشان میکنیم...
دوست عزیز خرید و فروش سهم نیاز به مشاوره و خرد جمعی دارد برای پست زدن نیازی به اجازه ار من کوچکترین نمی باشد .تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postاقای best میشه خودتون رو معرفی هم کنید برای ما
ایا سایت دیگری هم فعال هستید؟ چند ساله تو بازارید؟
ببخشید سوال کردم ها چون فقط می بینم 10 تا پست دارید و فقط در همین تاپیکه...گفتم بیشتر اشنا بشیم با شما..تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postعزیزم من از سال 80 در بورس فعالیت میکنم.32 سالم و در کارگزاری مشغول به کار هستم .نام نمی برم تا تبلیغ نشه.اسمم هم مهرداد هست ؛ تصمیم گرفتم در این سایت هم فعالیت کنم .امید به اینکه بتوانم کمک کوچکی به شما بزرگان بکنم.کافی هست؟
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postدوست عزیز توصیه به اینکار نمی کنم چون شخصا فکر میکنم بازار بر می گرده ولی در صورت داشتن نقدینگی میانگین خرید خود را پایین بیاورید
باتشكر از از راهنمائي شما دوست عزيز و گرامي . اميدوارم كه بتوانم در آينده نيز از راهنمائي هاي خوب شما و ديگر عزيزان استفاده كنم .امام علي :
نظر
-
در اصل توسط saidiy پست شده است View Postسلام دوست عزيز قشيرين رو بررسي ميكني ممنون
بازهم تاکید می کنم از لحاظ بنیادی قوی نیست و همانطور که صعود سریع دارد ریزش های با افت زیاد را نیز شاهد می باشد.تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postحتوکا نگهداری کنید سهم ارزنده ای می باشد.پلوله هیچی ندارد و یک شرکت با زیان انباشته فراوان و در یک کلام بدرد نخور می باشد نگهداری توصیه نمی شود.
به نظر شما شمواد را جايگزين پلوله كنم بهتره يا قيمت خريد حتوكا را طبق فرمايش شما پائين بياورم ؟امام علي :
نظر
نظر