سهم های سرمایه گزاری پردیس-رینگ سازی مشهد -برای خرید پیشنهاد می گردد اماجز سبد 10% نمی باشد ممکن است بالای 15% هم سود بدهد فعلا تحت نظرتان برای خرید باشد .باز هم تاکید می کنم برای خرید پیشنهاد می گردد تصمیم با شما.
معرفی سهام برای خرید و مشاوره و راهنمایی best
Collapse
X
-
قابل توجه دوستانی که از شمواد ایراد می گرفتن با این گزارش عالی دیگه جایی برای صحبت هست؟؟؟؟؟؟
) شرکت پيشبيني سود (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 31/06/89 را در تاريخهاي 24/08/88 و 11/11/88(حسابرسي شده) مبلغ 37 ريال ، در تاريخ 12/02/89 (به بازار منعکس نشد) مبلغ 37 ريال، در تاريخهاي 14/04/89 و 28/04/89 و 06/06/89(حسابرسي شده) مبلغ 29 ريال، در تاريخ 29/06/89 و 19/08/89 مبلغ 21 ريال و مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده در تاريخ 03/09/89 مبلغ 19 ريال و صورتهاي مالي حسابرسي شده نيز مبلغ 19 ريال تحقق يافته است.
2) شرکت پيشبيني سود (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 31/06/90 را در تاريخهاي 29/06/89 ،19/08/89(حسابرسي شده) و 29/10/89 مبلغ (17) ريال ، در تاريخهاي 11/04/90 و 06/05/90(حسابرسي شده) و 07/06/90 مبلغ 116 ريال ، در تاريخ 14/06/90 مبلغ 253 ريال و مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 262 ريال اعلام نموده است.
3) عملکرد واقعي (حسابرسي نشده) سال مالي منتهي به 31/06/90 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل بهترتيب فروش50 درصد افزايش، بهاي تمامشدة کالاي فروشرفته 43 درصد افزايش، سود عملياتي 324 درصد افزايش و سود خالص 267ر1 درصد افزايش نشان ميدهد.
4) درآمدهاي متفرقه سال مالي منتهي به 31/06/90 به مبلغ 425 ر12 ميليون ريال (به ازا، هر سهم مبلغ 87 ريال و حدود 33درصد سود خالص دوره) مي باشد.
5) مزيد اطلاع، مطابق صورتهاي مالي مياندوره اي 6 ماهه حسابرسي شده منتهي به 29/12/89، زيان انباشته شرکت در تاريخ مذکور بالغ بر (770ر60) ميليون ريال (به ازاء هر سهم مبلغ (430) ريال) معادل 43درصد سرمايه مي باشد.تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
با عرض تبريك به مناسبت عيد غدير
دوست خوبم نظرتون در مورد فاذر چه؟ با توجه به تعديل منفي كه صدرا داشته نگهداري سهم رو پيشنهاد مي كنيد .(سهم رو در قيمت226تومان خريداري كردم)امام علي :
دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو
نظر
-
در اصل توسط نيما پست شده است View Postبا عرض تبريك به مناسبت عيد غدير
دوست خوبم نظرتون در مورد فاذر چه؟ با توجه به تعديل منفي كه صدرا داشته نگهداري سهم رو پيشنهاد مي كنيد .(سهم رو در قيمت226تومان خريداري كردم)
دوست من چه بخواهیم و چه نخواهیم سرنوشت دو سهم خوب فاذر و فاراک وابسته به سهم الوده صدراست.کف سهم 208 تومان است ولی فکر نمی کنم به آنجا برسد و در یک دوره 30 روزه به 240 می رسد نگهداری توصیه می گردد و در صورت شناسایی کمترین سود خروج فرمایید.تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postاستاد من به عنوان صاحب تایپیک قول 10% یکماهه دادم که به خاطر جو بد ومنفی بورس نتوانست به آن دست پیدا کندولی به زودی جزوشگفتی سازان می شود
اتفاقا نظر من هم تایید حرف جنابعالی بود که سهم خوب دور و زود داره
اما سوخت و سوز نداره
جا داره اینجا از شما نیز تشکر داشته باشم
این سهم با بنیادی قوی که دارد
در حال پوشش زیان خود است و با شکست خط روندش (به قول اساتید فن) در حال عبور از 115 با تارگتهای بالاتر است
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postحتوکا نگهداری کنید سهم ارزنده ای می باشد.پلوله هیچی ندارد و یک شرکت با زیان انباشته فراوان و در یک کلام بدرد نخور می باشد نگهداری توصیه نمی شود.
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط best پست شده است View Postباربد جان در رابطه با غچین اطلاعاتی دارید؟؟؟؟؟؟
از اینرو هم میخره و هم میفروشه
یک تعدیل در گزارش شش ماهه داده که سود خودش را با پوشش 95 درصدی 155 ریال اعلام کرده
طبق اظهار حسابرس امکان تعدیل مجدد وجود نداره
تنها تولید امسالش رب گوجه فرنگیه که باید روی موجودی اماده برای فروش و احتمال افزایش قیمت این محصول تا اخر سال برای تعدیل حساب باز کرد
تامین مواد اولیه داخلی و تمام محصولات در داخل فروش میره
سهم بسیار کوچکه و برای سرمایه های بالا اصلا توصیه نمیشه
جدیدا بررسی نکردم
اگر نیازه
جامع تر خدمتتان ارایه دهم
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postسهم شناور اندکی داره و سهامدار عمده از طرف سازمان مکلف شده یا برای سهم بازار گردان بیگیره یا خودش روزهای معاملاتی را بالا ببره
از اینرو هم میخره و هم میفروشه
یک تعدیل در گزارش شش ماهه داده که سود خودش را با پوشش 95 درصدی 155 ریال اعلام کرده
طبق اظهار حسابرس امکان تعدیل مجدد وجود نداره
تنها تولید امسالش رب گوجه فرنگیه که باید روی موجودی اماده برای فروش و احتمال افزایش قیمت این محصول تا اخر سال برای تعدیل حساب باز کرد
تامین مواد اولیه داخلی و تمام محصولات در داخل فروش میره
سهم بسیار کوچکه و برای سرمایه های بالا اصلا توصیه نمیشه
جدیدا بررسی نکردم
اگر نیازه
جامع تر خدمتتان ارایه دهم
مرسی باربد جان کامل و جامع بودتنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
سلام دوستان عزیز
برای شنبه هفته دیگه پیشنهادتون برای خرید سهمی که در کوتاه مدت سود دهی نسبتا خوبی داشته باشه چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید در این زمینه
با تشکر[CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]
نظر
-
سهام صنايع قندي و كاشي و سراميك
در اصل توسط Ship Storm پست شده است View Postسلام دوستان عزیز
برای شنبه هفته دیگه پیشنهادتون برای خرید سهمی که در کوتاه مدت سود دهی نسبتا خوبی داشته باشه چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید در این زمینه
با تشکر
در كل سهامي همچون قند نقش جهان -قند ثابت خراسان -قند شيرين -قند مرودشت وكاشي الوند و كاشي اصفهان و كترام از صنايع ژيشرو در بازار ميباشند.
اميد اله مرادي قشقايي
پرسود و برقرار باشيد.
نظر
نظر