من استنباطم اينه كه شركت نبايد قاعدتا هزينه را جزئ درامد بياره هر چند كه رشته من مربوط به حسابداري نيست و دوستان حسابرس بايد جواب بدن ولي بهترين كار تماس با خود شركت هست كه فردا اين كارو ميكنم
شركت آ.س.پ ( آ س پ )
Collapse
X
-
حتما باید این کارو انجام بدیم، من هم سعی می کنم تماس بگیرم و جویا بشم;;)
100 میلیارد تومان سود اگه باشه که برای یه شرکت 200 میلیون سهمی مثل بمب اتم صدا می کنه>:d<إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
طي تماسي كه امروز با امور مالي گرفته شد سود پروژه جديد 24 ميليارد هست كه به گفته امور مالي پروژه سر موعد مقرر به اتمام ميرسه احيانا اگر دو يا سه ماه به تعويق افتاد شركت جريمه نخواهد شد وضعيت شركت هم عاليهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
شفاف سازی آ س پ
شرکت آ س پ در اطلاعیه ای اعلام کرده است که نسبت به انعقاد قرارداد مشارکت در طراحی و احداث واحدهای تجاری،اداری و خدماتی پروژه نوسازان 14 (پاسارگاد) به میزان حدود 130،000 متر مربع در مدت 30 ماه در تاریخ 212/01/91 مبادرت نموده است.سهم شرکت از مشارکت مذکور 65 درصد می باشد که سهم شرکت از مخارج پروژه 764،932 میلیون ریال و درآمد ناشی از این پروژه 1،004،562 میلیون ریال به تاریخ مبادله قرارداد برآورد گردیده است.با توجه به زمان شروع عملیات اجرایی،این پروژه تاثیر درآمدی در سال مالی 90 و 91 نخواهد داشت
نظر
-
تا مجمع و با احتساب سود و بازگشایی بعد از مجمع کمترین بازدهی که میتونه بده 40 درصده به نظرم. میشه گفت برای میان مدت سهم توپیه :d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postتا مجمع و با احتساب سود و بازگشایی بعد از مجمع کمترین بازدهی که میتونه بده 40 درصده به نظرم. میشه گفت برای میان مدت سهم توپیه :dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمیثم هر سهمی من دارم میای میگی خیلی عالیه و توپه و اینا! مگه خود سهم مهم نداری؟!:d اصلا کنور خیلی خوبه!! خوب شد؟!
ما دیدیم این کاما و آ س پ تاپیکش بالاست گفتیم بیایم بگیم ایندشون خوبه :d کبافق هم که تو قیمت های مناسبی به سر میبره اقا تقصیر من چیه...ولساپا هم که صحبت کردیم یه بار درموردش
تازه میخواستم بگم 10 درصد هم ادم نقد باید باشه =)) در مورد کنور که من هر روز یه نگاه میندازم گزارششو امکان نداره خوب نباشه =)) اگه بد بود تا حالا متوجه میشدم :D///
نظر
-
بررسی بنیادی شرکت آ.س.پ (آ س پ)
شرکت در حالی وارد چهل و دومین سال تاسیس خود شده است که درسال مالی ۸۹- ۹۰ جزء شرکتهای فرابورسی پذیرفته شده است.
این شرکت در طی فعالیت خود در حدود ۳۸ پروژه در سراسر کشور در دست اجرا داشته است این پروژه ها از مجتمع های عظیم و برجهای اداری گرفته تا مراکز خرید و هتلها که همگی با موفقیت به اتمام رسیده و یا درحال اتمام است. مالکیت اصلی شرکت در دست شرکت بین المللی توسعه ساختمان (ثاخت) می باشد.
آ.س.پ تاکنون موفق به اجرای بیش از ۹۱۳۶۵۸ مترمربع زیر بنا با بالاترین کیفیت ساختمانی بوده وبیش از۶۰۹۴۹۲ متر مربع زیربنا در دست اجرا دارد که این طرحها جزء بهترین و با ارزش ترین بناهای کشور میباشد. درحال حاظر شرکت ۶ پروژه دردست اجرا دارد ودرحال مطالعه وبررسی ۱۰ پروژه دیگر میباشد
پروژه های شرکت:
۱- پروژه ائل گلی تبریز: کاربری این پروژه تجاری.اداری.مسکونی و مالکیت آن در دست ثاخت و ثباغ میباشد.زیربنای کل ۸۶۱۶۶ مترمربع ودارای ۳۸ طبقه است که از۲۸۸ واحد آن ۱۰۷واحد تجاری .۶۰واحد اداری و۱۲۱ واحد مسکونی است. پیش بینی اتمام پروژه سال ۹۴ میباشد
۲- پروژه مسکن مهرملارد شهریار: زیربنای کل ۲۵۰۰۰۰مترمربع ودارای ۱۰۰ بلوک و۲۰۰۰ واحد مسکونی میباشد.
۳- پروژه بعثت تهران : زیربنای مفید ۳۳۷۳۳مترمربع ودارای ۱۲طبقه ومالکیت آن متعلق به ثاخت میباشد.این پروژه دارای ۴۰۴ واحد مسکونی .۱۲ واحد تجاری و ۲ مکان ورزشی میباشد. تاریخ اتمام پروژه ۳ماهه اول سال ۹۱ میباشد.
۴- پروژه سعدی شیراز: کاربری پروژه تجاری.فرهنگی.تفریحی ومالکیت آن متعلق به ثاخت میباشد. این پروژه دارای ۱۱ طبقه و زیر بنای مفید۱۹۲۴۱ مترمربع و۱۹۱ واحد تجاری میباشد. اتمام پروژه ۳ماهه دوم سال۹۱ است.
۵- آماده سازی و اجرای مجموعه خدماتی.ورزشی.تفریحی وتوریستی رشیدیه تبریز در زمینی به مساحت ۳۰هکتار
۶- پروژه مشارکتی پارک الهیه تهران در زمینی به مساحت ۲۸۵۰ مترمربع با کاربری مسکونی در۱۳ طبقه به صورت مشارکتی با اشخاص حقیقی در دست احداث است.
پیش بینی شرکت:
شرکت آخرین پیش بینی ۹۱/۶/۳۱ خودرا با۱۲ درصد افزایش به ۱۳۵۸ ریال رسانده که این افزایش ناشی از افزایش بهای فروش واحدهای مسکن مهرملارد بوده است . باتوجه به این که شرکت در اکثر پروژه ها نقش اجرا کننده را ایفا میکند (به جز مسکن مهرملارد) تعدیل چندانی را نمی توان برای شرکت متصور بود ولی با وجود تقسیم سود ۱۲۵ تومانی در مجمع سال ۹۱ و اینکه p/e شرکت در بین گروه ساختمانی در پایین ترین حد خود در حدود ۳/۲ قراردارد ازگزینه های مناسب گروه ساختمانی محسوب میشود.
تحلیلگر: مجید صناعیThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
شنیده شد پروژه شمشك که متعلق به آ س پ است،از امسال آغاز به کار می کند و تا آخر سال مالي 92-93 ادامه خواهد داشت. این شنیده ها می افزاید قیمت این زمین بیش از 30 میلیارد تومان است که سودآوری قابل توجهی را برای شرکت خواهد داشت. گفته می شود که بخش عمده ای از منابع مالی این پروژه قرار است که صرف افزایش سرمایه شود.
خطاب به اون بارباباپایی که روی 4330 سهمش رو فروخت امروز:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نظر
نظر