شركت آ.س.پ ( آ س پ )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen68
    عضو فعال
    • Jun 2012
    • 1756

پاسخ : شركت آ.س.پ ( آ س پ )

در اصل توسط salar saham پست شده است View Post
    دوستان و همراهان عزیز و گرامی

آ س پ طبق صورتهای مالی حسابرسی شده برای مجمع سهمی 110 تومان میتواند سود تقسیم کند ، البته پیشنهاد توسعه 67 تومان است که با چانه زنی سهامدار جزء میتوان تقسیم سود را تا بالای 80 تومان افزایش داد ، یعنی سهم برایتان 81 تومان در می آید ، طبق اخبار ی که دارم ، خبری در مجمع توسط مهندس کلایه اعلام میشود که بازار 3 سال منتظر این خبر بود....منتظر بازگشایی بالای 200 تومان بعد از تقسیم سود 80 تومانی هستیم ... ان شاالله به لطف خدا
    از تیرماه امسال تا الان منتظر خبرهاش بودیم.امیدواریم خبرهای خوبی در مجمع اعلام بشه.

نظر

• salar saham
      عضو عادی
      • Dec 2014
      • 55

تبریک به همه فطانت آمد و صالح آبادی رفت

نظر

• salar saham
        عضو عادی
        • Dec 2014
        • 55

لاوروف: توافق در حال دستیابی است/ فکر نمی‌کنم تمدید دیگری در کار باشد

وزیر خارجه روسیه امروز سه شنبه تاکید کرد که توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران امکان‌پذیر است.سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با فرانس ۲۴ تصریح کرد که «باید واقع گرا باشیم. ما ترجیح می دهیم که واقع گرا باشیم و اگر بخواهیم به صورت واقعی صحبت کنیم باید گفت، توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران در حال دستیابی است.»وی افزود: قطعا چارچوب زمانی که بار دیگر بر سر آن توافق شده، یعنی تا پایان ژوئن سال آینده، به این دلیل انتخاب شده که علاوه بر دستیابی به توافقنامه بر اساس چارچوب سیاسی که می توان طی چند ماه به آن دست یافت به این مساله نیز نیاز است که ضمیمه های بسیار جزئی و دقیق و فنی توافقنامه نیز آماده شود. به این دلیل است که به نظر می رسد ژوئن یک زمان واقعی است و من فکر نمی کنم تمدید دیگری در کار باشد.وی در ادامه تاکید کرد: من گفتم برای دستیابی توافق سیاسی چند ماه زمان نیاز است نه بیشتر من مطمئن هستم، منظور من این است که عزم سیاسی از سوی همه شرکت کنندگان در مذاکرات لازم است چرا که مسائل خیلی خوب ایجاد شده و شکاف در رویکردها خیلی بزرگ نیست. ولی علاوه بر این چارچوب توافق که یک توافق سیاسی است نیاز به تفسیر فنی برخی مسائل است که نیاز به دو تا سه ماه فرصت بیشتر دارد.لاوروف در خصوص تحریم های آمریکا علیه روسیه نیز گفت: دلایل جدی در اختیار دارم که نشان می دهد آمریکا با اعمال تحریم ها سعی در تغییر رژیم و بی ثبات کردن اوضاع روسیه دارد.وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: برخی سیاستمداران حتی این مساله را پنهان نمی کنند. بی شک تحریم ها زیان می رساند ولی من بر این باورم که تحریم ها کمکی به اتحادیه اروپا نخواهد کرد. این آمریکا بوده که به اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم ها دستور داده است. روسیه بر تحریم های غرب غلبه خواهد کرد و این تحریم ها تنها موجب قوی تر شدن روسیه خواهد شد. روسیه نه تنها به حیات خود ادامه خواهد داد بلکه قوی تر خواهد شد.

نظر

• salar saham
          عضو عادی
          • Dec 2014
          • 55

سخنگوی دولت: دلار رسمی ۲۸۵۰ تومانی افزایش نمی یابد/ هجوم‌کنندگان به بازار ارز خودشان ضرر می‌کنند

سیاست > دولت - سخنگوی دولت گفت:دولت تحت هیچ شرایطی نرخ رسمی ارز را از۲۸۵۰ تومان که برای سال آینده پیش بینی کرده، افزایش نخواهد داد. ممکن است یک عده ای ناشی از اتفاقات یا تحلیل های نادرست به بازار ارز هجوم ببرند اما باید بدانند خودشان ضرر می کنند.

نظر

• ائلچی
            ستاره دار (2)
            • Jul 2013
            • 1945

دوستان توجه کنند تاپیک مربوط به سهم آ س پ هست !!
            بازی بدی رو حق سهم شروع کردن، به احتمال زیاد رو 30-35 حقا رو جمع می کنن. هیچ وقت توی سهمی که افزایش سرمایه از آورده داشته باشه شرکت نمی کنم مگر اینکه قصد واریز 100 تومن رو داشته باشم. تجربه نشان داده دل حقوقی به حال کسی نمی سوزد.
            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

کلا سهم آشغالی هست
              سهام دار عمدش واقعا ک ... هست
              الانم نزدیک مجمع شرکت هست و جز اینکه پول سود مجمع را 8 ماه دیگه بگیرین چیزی نصیب نمیشه

نظر

• salar saham
                عضو عادی
                • Dec 2014
                • 55

٢١٣درصد افزایش سرمایه مجدد در اختیار هیت مدیره در رآه رجوع به صورت جلسه مجمع فوق العاده افزایش سرمایه93/2

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

توقف نمادهاي معاملاتي آ س پ1 و آ س پح1 93/10/3 10:11

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت آ س پ (آ س پ1) و حق تقدم استفاده نشده نماد مذکور (آ س پح1) جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام در روز يکشنبه مورخ 07/10/1393، در پايان معاملات امروز چهارشنبه مورخ 03/10/1393 متوقف مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران

نظر

• mehdi110
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 24

با سلام به تمامی دوستان و اساتید محترم:
                    آیا کسی از زمان بازگشائی این سهم خبر داره و آیا برایر خرید مناسبه یا نه لطفا" راهنمائی بفرمائین با تشکر

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

در اصل توسط mehdi110 پست شده است View Post
                      با سلام به تمامی دوستان و اساتید محترم:
                      آیا کسی از زمان بازگشائی این سهم خبر داره و آیا برایر خرید مناسبه یا نه لطفا" راهنمائی بفرمائین با تشکر
                      با سلام
                      اگر بنده جای شما بودم ، بعد از بازگشایی سهم، تا زمان پایان بازی حق تقدم صبر می کردم.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

با سلام 63 تومان سود پرداختی در مجمع تصویب شد !!!
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

موضوع: تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1393/06/31 شرکت آ.س.پ - نماد: آ س پ(ثاسپ)

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                          مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1393/09/25 در خصوص دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت 09:30 روز یکشنبه مورخ 1393/10/07 درمحل مرکز همايش هاي مجموعه ورزشي انقلاب به آدرس خيابان ولي عصر(عج) ابتداي بزرگراه نيايش جنب خروجي کردستان برگزار گردید و در خصوص دستور جلسات زیر تصمیم گیری نمود

ب– دستور جلسه :
                          استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی
                          تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1393/06/31
                          انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
                          انتخاب روزنامة کثیر‌الانتشار
                          تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
                          تعیین پاداش هیئت مدیره
                          سایر موارد

سود نقدی هرسهم : 630 ریال

موسسه حسابرسي آزمون پرداز به‌عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسي و خدمات مديريت آزموده کاران به‌عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب گردید.

روزنامه‌ یا روزنامه‌های زیر به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت تعیین شد:
                          اطلاعات

تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره:
                          مبلغ 7,000,000 ریال بابت برگزاری حداقل 1 جلسه در ماه مصوب شد.

تعیین پاداش هیئت مدیره:
                          مبلغ 2,350 میلیون ریال ناخالص پاداش هیئت مدیره تعیین شد.

نظر

• ائلچی
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2013
                            • 1945

انتظار تقسیم همچین سودی رو نداشتم، اما خوب برای پایین کشیدن حق تقدم کار برای حقوقی خیلی آسان تر شد.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

موضوع: تمدید اعلامیه پذیره نویسی عمومی

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده 1393/02/09 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 200,000 میلیون ریال به‌مبلغ 800,000 میلیون ریال ، تعداد 389,496,429 سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد 210,503,571 سهم 1000 ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
                              مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1393/10/11 لغایت تاریخ 1393/11/01 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.

شماره حساب بانک شعبه
                              65524279 تجارت وليعصر شمالي

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 3 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)

آذر 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 4 درصد افزایش
                                2- سود ناخالص : 1 درصد کاهش

3- سود عملیاتی : 9 درصد کاهش
                                4- سود خالص : 22 درصد کاهش

5- سود شناساسیی شده برای هرسهم در 3 ماهه : 42 ریال

نظر

در حال کار...
                                X