کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاخص انبوه سازی روی حمایت قوی .
استارت صعود و نزول بازار معمولا با این گروه است . اکثر سهام این گروه اشباع فروشند .
آس پ هم رسید به کف حمایتی قوی.
کدوم کف حمایتی قوی؟! یه عدد مشخص چرا نمیگید؟!
از روی نمودارش که حمایت قوی دیده نمیشه مگه در محدوده 800 تومن!
خود من فکر نمیکردم زیر 1100 یا 1000 بیاد ولی فعلا همچنان در حال ساختن کف های جدیده!
اگه وضعیت بازار خوب نشه بعیده این هم خیلی رشدی بکنه!
خود من فکر نمیکردم زیر 1100 یا 1000 بیاد ولی فعلا همچنان در حال ساختن کف های جدیده!
کف و حمایتی وجود نداره ..چون اراده دولت بر تخریب بازار سرمایه اس ..اون ۲۵ تا گوساله احمق وقتی برداشتن نوشتن رشد بورس علت تورم است برای این ها هم شد وحی منزل ..چون خودشون که فهم و درکی از اقتصاد علمی ندارند ..
دلیل تاکید بنده برای آ س پ
این هست :
شرکت در حال ارزیابی زمین شمشک برای افزایش سرمایه هست که انشالله بزودی و در همین ماه شهریور .
ناو شرکت بالای ۶۰۰۰ میلیارد تومان قیمت ۹۵۰ تومان
به همه دوستان توصیه می کنم حتما تعدادی در سبد بلند مدتی داشته باشند
بماند یادگاری
شناوری سهم توسط دو حقیقی درصدی از بازار جمع آوری شده ۳۷ و ۲۳ میلیون سهم هر کدامشون سهم دارند و یک حقوقی هم در این مدت بالای ۹میلیون سهم خرید زده
به معنی واقعی کلمه سهم خشک شده است
این سهم در حال ارزیابی زمین شمشک هست
صحبت بالای ۲۰۰۰ درصد افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی هست .
با کمترین تقاضا سهم بطرف صف خرید خواهد رفت .
به نظر بنده از بهترین های گروه خودش هست .
تنها سهم در سبد بلند مدتی بنده قرار گرفته است .
تا به قیمت بالای ۳۰۰۰ تومان نرسد . فروشنده نیستم .
بنده این سهم ا س پ رو برای بررسی پیشنهاد دادم
۱/۶/۱۴۰۲
در قیمت ۹۵۰ تومان
من یادم میاد که شما مدتهاست این سهم را دارید معرفی میکنید حتی زمانی که قیمتش 12000 یا 11000 ریال بود. درست میگم یا اشتباه میکنم؟!
حمایت 9500 را هم جدیدا اضافه کردید. درست میگم یا اشتباه میکنم؟!
و نکته آخر اینکه هنوز برگشت چندانی نداشته و مهمتر اینکه چهارشنبه تقریبا همه بازار برگشت و مثبت شد و به همین دلیل هم آسپ هم برگشت که البته خوب هم برنگشت. ثشاهد و ثعمرا و ... خیلی خیلی بهتر برگشتند!
من نمیخوام این سهم را محکوم کنم و اتفاقا خودم مدتهاست زیر نظر دارم و حتی فکر میکردم از 11000 برگرده ولی فعلا نشانه های خوبی نداره. اگه بازار برنگرده که ظاهرا داره میره زیر 9000!!!
استارت زد؟!! جدی میگید یا شوخی میکنید؟!
امروز کلا و در این بازار مثبت فقط 0.5% مثبت خورد، اونوقت چطور میگید استارت زد؟! اگه این استارت زد، اونوقت نظرتون درباره ثعمرا یا ثشاهد که 7%+ شدند چیه؟ لابد اونها قهرمان شدند، نه؟! من فعلا خودم هیچ یک از این سهمها را ندارم!
من یادم میاد که شما مدتهاست این سهم را دارید معرفی میکنید حتی زمانی که قیمتش 12000 یا 11000 ریال بود. درست میگم یا اشتباه میکنم؟!
حمایت 9500 را هم جدیدا اضافه کردید. درست میگم یا اشتباه میکنم؟!
و نکته آخر اینکه هنوز برگشت چندانی نداشته و مهمتر اینکه چهارشنبه تقریبا همه بازار برگشت و مثبت شد و به همین دلیل هم آسپ هم برگشت که البته خوب هم برنگشت. ثشاهد و ثعمرا و ... خیلی خیلی بهتر برگشتند!
من نمیخوام این سهم را محکوم کنم و اتفاقا خودم مدتهاست زیر نظر دارم و حتی فکر میکردم از 11000 برگرده ولی فعلا نشانه های خوبی نداره. اگه بازار برنگرده که ظاهرا داره میره زیر 9000!!!
دوست گرامی
سلام .
ارزش و ناو سهم بالای ۶۰۰۰ تومان هست و شرکت اخیرا موفق شد از طریق دادگاه زمین شمشک را مجدد صاحب و تحت تملک خود درآورد . ارزش زمین هم حدود ۳۰۰۰ میلیارد هست که فقط از این محل به ازای هر سهم ۳۰۰۰ تومان به ناو سهم افزوده شد شرکت درحال کارشناسی قیمت روز زمین هست برای افزایش سرمایه .
دو سهامدار حقیقی هم با تعداد بالا در قیمتهای ۱۴۵۰ هم تعداد بالا خرید زدند و همچنان در حال خرید هستند روز چهار شنبه هم ۳۸۰ هزار سهم خرید زدند .
دلیل معرفی بنده هم همین ارزش فوق العاده این سهم است که فعلا یک ششم قیمت در حال معامله است . وشناورب سهم هم بشدت از بازار جمع آوری شده و سهم بشدت سرکوب قیمتی هم شده است .
قیمت سهم حداقل باید ۴۰۰۰ تومان باشد نه ۱۰۰۰ تومان .
سهم بشدت مستعد یک رشد حداقل ۱۰۰ درصدی هست قبل از افزایش سرمایه .
نظر