شركت آ.س.پ ( آ س پ )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

سلام
    دوستان با خبر تسهیلات خرید مسکن ۲۵ میلیون تومانی ، از روز شنبه سهم رشد خواهد کرد . اگر مهرگان دست از سر این سهم برداره سهم رشد خوبی خواهد کرد .در حال حاظر هم که سهم رشد نمیکنه بخاطر نگه داشتن سهم در قیمت پایین برای خرید بلوک هست .

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

اين گروه يه نوسان 5 6 درصدي ديگه ميده و بعد تمام....ميره تو كما هرچند كه گروه ارزنده اي هست....عين گروه كاشي كه هشدار داديم
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• amirreza6790
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 328

سهم شنبه رو خط رونده صعودیشه احتمالا یه بار دیگه تا بالای 400 بره
        هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• Jamshidyar
          كاربر فعال
          • Oct 2011
          • 556

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
          اين گروه يه نوسان 5 6 درصدي ديگه ميده و بعد تمام....ميره تو كما هرچند كه گروه ارزنده اي هست....عين گروه كاشي كه هشدار داديم
          سلام جناب ساده
          امکان داره بیشتر توضیح بفرمایید.به نظر بنده ممکن هست شرایط جدید مسکن، جو این گروه رو مشخص کنه
          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

با سلام

ساده جان فکر نکنم گره کاشی 5 تا 6 درصد نوسان داده باشه ؟؟؟ ...نسبت پی به ای کاشی به خاطر ماهیتش، به خاطر ارزنده بودنش به خاطر ریسک کم مثل ساختمان از 4 شد 7!!! بایدم رو 7 اصلاح میکرد

اما سهم های ارزنده این گروه (ساختمان) الان نسبت 3 دارن !!!

خوشحال میشم دلیلتون از عدم حرکت این گروه رو بدونم ...یا از عدم حرکت سهم های ارزنده این گروه مثل ثشرق..ثاخت ..ثتران ..آ س پ ...

تکنیکال ؟؟یا مشکل بنیادی ؟؟؟
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

این کجا و آن کجا؟
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                سلام جناب ساده
                امکان داره بیشتر توضیح بفرمایید.به نظر بنده ممکن هست شرایط جدید مسکن، جو این گروه رو مشخص کنه
                اينا همش تفكرات ماست اگرم وام جديد بخاد تاثيري بزاره يه تاثير چند درصدي ميزاره نه اينكه بخاد منجر به صفاي خريد ميليوني بشه ...بازار قدرت بالا بردن اين سهماي گنده رو نداره....همه فك ميكردن كاشي ميشه قند...بعد فك كردن ساختمون ميشه قند....اما تجربه به من ميگه هر وقت تاپيك يه گروهي زياد اومد بالا بايد از اون گروه خارج شد......گروه قند يه استثناست....اگه اين گروه ميخاست درست حسابي بره بالا به قول تكنيكالا پول بك نميزد همينطور يه كله ميرفت بالا بعد تو قيمتاي بالا پول بك ميزد.....هر كي تو اين قيمتا ساختموني بخره يا با يه نوسان ردش بكنه يا مجبور ميشه بلند مدت نگه داره

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  با سلام

ساده جان فکر نکنم گره کاشی 5 تا 6 درصد نوسان داده باشه ؟؟؟ ...نسبت پی به ای کاشی به خاطر ماهیتش، به خاطر ارزنده بودنش به خاطر ریسک کم مثل ساختمان از 4 شد 7!!! بایدم رو 7 اصلاح میکرد

اما سهم های ارزنده این گروه (ساختمان) الان نسبت 3 دارن !!!

خوشحال میشم دلیلتون از عدم حرکت این گروه رو بدونم ...یا از عدم حرکت سهم های ارزنده این گروه مثل ثشرق..ثاخت ..ثتران ..آ س پ ...

تکنیکال ؟؟یا مشکل بنیادی ؟؟؟
                  5 6 درصدي كه من گفتم بعد از اصلاح گروه كاشي بود كه خيليا فك ميكردن پايان اصلاحه و گرنه آره كساوه 40 درصد كسعدي 50 درصد نوسان مستقيم دادن اما وقتي با اون شيب تند برگشتن گفتم كه بازي اين گروه تموم شده و يه نوسان 5 6 درصدي ميده و تمام....الانم همين وضعيتو گروه ساختمون داره........البته خدا كنه همشون بشن 1000 تومن:d

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    این کجا و آن کجا؟
                    اين جمله بوي تعصب ميده

نظر

• amirreza6790
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 328

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
                      سهم شنبه رو خط رونده صعودیشه احتمالا یه بار دیگه تا بالای 400 بره
                      سهم زیاد دیتا نداره که بشه درست موج شماری کرد ولی این یه کانالکشی از آ س پ هست..!!

قیمت یه پولبک زده به مقاومته مهمش..

هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

5 6 درصدي كه من گفتم بعد از اصلاح گروه كاشي بود كه خيليا فك ميكردن پايان اصلاحه و گرنه آره كساوه 40 درصد كسعدي 50 درصد نوسان مستقيم دادن اما وقتي با اون شيب تند برگشتن گفتم كه بازي اين گروه تموم شده و يه نوسان 5 6 درصدي ميده و تمام....الانم همين وضعيتو گروه ساختمون داره........البته خدا كنه همشون بشن 1000 تومن:d
                        نه ساده جان من سهم خریدم با پی به ای 3 ...
                        سهمم هنوز رشد نکرده ولی تحرکاتش بیشتر شده (ثاخت)

من نصف تو بازار سرمایه ام (سهام ساختمانی)
                        نصفشم کردم مسکن که مسکن تو شهرستان تو همین تعطیلات کارشو تموم کردم

چون با تحرکات و گزارش هایی که میبینم به این گروه خوش بینم ...

وضعیت ساخت و ساز و معاملات بازار مسکن چیز دیگه ای میگه !
                        منم نمیگم سهم های خوب این گروه که تقسیمی خوبی هم داشتن تو همین امسال.......... بشن 1000 تومن اما این انتظار رو دارم که نسبت پی به ای 3 بشه 3.5 یا 4 ! نه 7 یا 20!

اگه واقعا مشکل خاص و تحلیل خاصی تو صورت ها میبینید و همین طور بازار مسکن من با تحلیل های شما و بقیه دوستان هر دو تا رو به سهم های دیگه و یا چیز دیگه تبدیل کنم
                        !
                        آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/01/26, 20:19.

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          نه ساده جان من سهم خریدم با پی به ای 3 ...
                          سهمم هنوز رشد نکرده ولی تحرکاتش بیشتر شده (ثاخت)

من نصف تو بازار سرمایه ام (سهام ساختمانی)
                          نصفشم کردم مسکن که مسکن تو شهرستان تو همین تعطیلات کارشو تموم کردم

چون با تحرکات و گزارش هایی که میبینم به این گروه خوش بینم ...

وضعیت ساخت و ساز و معاملات بازار مسکن چیز دیگه ای میگه !
                          منم نمیگم سهم های خوب این گروه که تقسیمی خوبی هم داشتن تو همین امسال.......... بشن 1000 تومن اما این انتظار رو دارم که نسبت پی به ای 3 بشه 3.5 یا 4 ! نه 7 یا 20!

اگه واقعا مشکل خاص و تحلیل خاصی تو صورت ها میبینید و همین طور بازار مسکن من با تحلیل های دیگه هر دو تا رو به سهم های دیگه و یا چیز دیگه تبدیل کنم
                          !
                          صورتاي مالي اين شركتا معمولا شفافه و نكته خاصي هم نداره و از لحاظ بنيادي كاملا مورد تاييدن....اما بحث من در مورد كوتاه مدت و بلند مدته....من ميگم بازي كوتاه مدتشون تموم شده ولي واسه بلند مدت سهامهاي خوبي هستن و سهامداري قطعا جواب ميده

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

صورتاي مالي اين شركتا معمولا شفافه و نكته خاصي هم نداره و از لحاظ بنيادي كاملا مورد تاييدن....اما بحث من در مورد كوتاه مدت و بلند مدته....من ميگم بازي كوتاه مدتشون تموم شده ولي واسه بلند مدت سهامهاي خوبي هستن و سهامداري قطعا جواب ميده
                            #:-S:x

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

آ اس پ امسال حدود 150 مي سازه و سال ديگه رو مرز 220 تومن سهمي كه داره با پي اي 3.3 معامله ميشه و مجمع ساله ديگه كه برج 8 هست 120 تومن ميده رو بايد قيمتش چند باشه آ اس پ به ديد حد اكثر 10 ماهه 50 درصد راحت ميده قبل از مجمع بود 360 تومن رفت مجمع 83 تومن داد الانم 390 داره معامله ميشه يعني تا به اينجاي كار 35 درصد داده از اين به بعدم ميده نه جهاني دارن نه دلار نه بحث تحريم هست فقط بايد يك مقدار ديدتون سهامداري باشه همين
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

اين جمله بوي تعصب ميده
                                اگر من بگم افق صنعت ساختمان با افق صنعت کاشی زمین تا آسمون فرق داره ...تعصب دارم؟

اگر چنین منظوری به شما القا شده معذرت میخوام..

ولی یه نکته یادمون باشه: همه محصولی رو میشه به کشور وارد کرد، الا زمین و ساختمان! حالا تو حالت تورمی خودتون قضاوت کنید توی این صنعت چه اتفاقی میفته
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X