در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
شركت آ.س.پ ( آ س پ )
Collapse
X
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاگه بخايم كاشي و ساختمان رو افقشونو از هم جدا كنيم يه اشتباه بزرگ مرتكب شديم....اين دو صنعت لازمو ملزوم همديگن...
یعنی اگر کاشی با رکود مواجه بشه ، ساختمان رکودی نداره.
یکم به بحث تعرفه و واردات و .... توجه کنیم درست میشه.
البته من صنعت کاشی رو هم خیلی مستعد میبینم و اصلا با اون نظریه پایان کار کاشیها موافق نیستم. این گروه هم پی به ای معقول داره و هم پتانسیل تعدیل مثبت.
با بحث نرخ رسمی جدید ارز هم اوضاع بمراتب مناسب تر خواهد شد.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبله ولی رابطه دوطرفه نیست!
یعنی اگر کاشی با رکود مواجه بشه ، ساختمان رکودی نداره.
یکم به بحث تعرفه و واردات و .... توجه کنیم درست میشه.
البته من صنعت کاشی رو هم خیلی مستعد میبینم و اصلا با اون نظریه پایان کار کاشیها موافق نیستم. این گروه هم پی به ای معقول داره و هم پتانسیل تعدیل مثبت.
با بحث نرخ رسمی جدید ارز هم اوضاع بمراتب مناسب تر خواهد شد.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاگر من بگم افق صنعت ساختمان با افق صنعت کاشی زمین تا آسمون فرق داره ...تعصب دارم؟
اگر چنین منظوری به شما القا شده معذرت میخوام..
ولی یه نکته یادمون باشه: همه محصولی رو میشه به کشور وارد کرد، الا زمین و ساختمان! حالا تو حالت تورمی خودتون قضاوت کنید توی این صنعت چه اتفاقی میفته
نکته جالب اینجاست که خیلی از پروژه ها با وضعیت نرخ تورم و افزایش قیمت ها با هزینه پایینتری تکمیل شده و با افزایش نرخ تورم میشه با قیمت بالا تری عرضه بشه !(افزایش حاشیه سود )
نمیدونم چرا هرچی بازارهای مختلف رو مقایسه میکنم نهایتا به مسکن میرسم ( با مقایسه ریسک ها و فرصت ها و تهدید های اطرافش)
و هرچی گروه های مختلف رو تو بورس مقایسه میکنم بازم به مسکن میرسم !ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postنکته جالب اینجاست که خیلی از پروژه ها با وضعیت نرخ تورم و افزایش قیمت ها با هزینه پایینتری تکمیل شده و با افزایش نرخ تورم میشه با قیمت بالا تری عرضه بشه !(افزایش حاشیه سود )
نمیدونم چرا هرچی بازارهای مختلف رو مقایسه میکنم نهایتا به مسکن میرسم ( با مقایسه ریسک ها و فرصت ها و تهدید های اطرافش)
و هرچی گروه های مختلف رو تو بورس مقایسه میکنم بازم به مسکن میرسم !
تجربه نشون داده همیشه بعد از دوران تورمی ، یه رونق خیلی خیلی پرقدرت توی مسکن اتفاق میفته...سال 85 و 86 رو بیاد بیارید.
از طرفی صورتهای مالیشون و پیشرفت پروژه ها، میزان نقدینگی و ..... همه فراتر از انتظار
و مهمتر از همه ، معاملات سهام ساختمونی هم کاملا بیانگر تحولات مثبته....
فقط کافیه یه نفر به معاملات میلیونی برخی نمادهای لیدر این گروه توی همین هفته نگاه کنه
رنجهای سنگین روی ثامان و ثشرق و....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
تمام افتخارات محمود , ازش گرفته شده , فقط مانده مسکن که آن هم , قابل گرفتنه ;)
پ ن : ثبات ارز در قیاس با رئیس جمهورهای قبلی , کاهش سود بانکی طی چند سال گذشته , ولایت مداری , کاهش نرخ تورم و کاهش نرخ بیکاری و........
نظر
-
در اصل توسط حمیدرضاعبدالعلی پست شده است View Postتمام افتخارات محمود , ازش گرفته شده , فقط مانده مسکن که آن هم , قابل گرفتنه ;)
پ ن : ثبات ارز در قیاس با رئیس جمهورهای قبلی , کاهش سود بانکی طی چند سال گذشته , ولایت مداری , کاهش نرخ تورم و کاهش نرخ بیکاری و........
کمی باید صبر کرد ...سال آخر ریاست ...یا با هم دیگه میریم برای سال نخست رئیس جدید ;)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
خب اینم از کوتاه مدت ساختمونیا...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
سلام
زیر مجموعه مهرگان بدجور جلوی رشد سهم را گرفتن و عرضه زیاد می کنند
واقعا چه هدفی دارن که این طور دارن سهم رو خراب میکنن ، مگه چقدر بلوک از ثاخت میخوان بخرن ، اگر یک رقیب خوب وارد سهم میشد دیگه نمیتونست کاری کنه
نظر
-
نظر