دیروز میگفتن شرکت میتونه 130 یا 150 اعلام کنه راست یا دروغش چند روز دیگه معلوم میشه ولی به نظرم اگه همون 130 رو اعلام کنه میتونه بین 900-1000 تومان بازگشایی بشه
صنايع كاغذسازي كاوه ( چكاوه )
Collapse
X
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدیروز میگفتن شرکت میتونه 130 یا 150 اعلام کنه راست یا دروغش چند روز دیگه معلوم میشه ولی به نظرم اگه همون 130 رو اعلام کنه میتونه بین 900-1000 تومان بازگشایی بشه
تمام جان اگه اين طور باشه که واقعا سهم ميترکه(اخه يه کم با وضعيت فعلي جور در نمياد ، 190 درصد عده اي هستند که هم در شرکت و هم در سازمان از اين تعديل اگر وجود داشته باشه قبل از من وشما خبر دار ميشن و توي اين چند روز بار خودشون رو مي بستند و همواره سهم رو صف خريد ميکردند(البته با اين حقيقي دست و دل بازي که داريم ، صف خريد نميشد هيچ وقت :d ))
خوشحال ميشويم اگر آقاب بابايي در مورد اين تعديل خبري دارد ، شفاف سازي نمايد
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postبا سلام
تمام جان اگه اين طور باشه که واقعا سهم ميترکه(اخه يه کم با وضعيت فعلي جور در نمياد ، 190 درصد عده اي هستند که هم در شرکت و هم در سازمان از اين تعديل اگر وجود داشته باشه قبل از من وشما خبر دار ميشن و توي اين چند روز بار خودشون رو مي بستند و همواره سهم رو صف خريد ميکردند(البته با اين حقيقي دست و دل بازي که داريم ، صف خريد نميشد هيچ وقت :d ))
خوشحال ميشويم اگر آقاب بابايي در مورد اين تعديل خبري دارد ، شفاف سازي نمايد
با تشکر
منتظریم تا جناب بابایی اظهار نظر بفرمایند؟؟؟خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
دوستان سلام ،اولاً من قابل نيستم كه بخواهم اظهار نظر آنچناني كنم ،ولي از شما بخاطرارائه تحليلهاي تكنيكال بسيارعاليتان خيلي خيلي .....متشكرم من مي دانم كه وضعيت شركت خيلي خوب است ،البته اگر مديران شركت از آقاي(x) دستور نگيرند وواقعيت را اعلام نمايند. خيلي رايزني كردم تا چند سهامدار حقوقي را متقاعد نمايم تا وارد سهم شوند والبته تا اندازه اي هم موفق شدم ويكي از آنها نزديك به يك درصد سهم را خريداري نمود ولي خودتان ديديد كه..............وآنها هم رقبت كمتري نشان دادند،البته بنده تمام سهمهاي خودم را دارم واقدام به عرضه هم نكردم چون ارزش اين سهم بالاتراز اين قيمتهاست (به شرطي كه عزيزان بگذارند) ، كلاً10سهامدار داراي 2.100.000سهم اين شركت مي باشند كه اگر به يكسري اخلاقيات پايبند باشندو با هم همگن باشند اين سهم رويائي خواهد شد كه متاسفانه در بين ما ايرانيها اخلاقيات به منفي بي نهايت رسيده ،از يك طرف با تماسهاي زياد اعلام مينمايند شما عرضه نكن ولي فردا مي بيني كه خودشان عرضه كرده وبا .....تمام مجدداً تماس مي گيرند و........نمي دانم اين افراد چي فكر مي كنند ولي اين رفتارهاي دوگانه خيلي آدم را ناراحت ميكنه وآدم دلسر ميشه ،دوستان شايد تصور كنيد اين مطالب را بخاطر اين نوشته ام كه نتوانستم سهمم را بفروشم ولي اين گونه نيست خودتان چقدر از رفتار بعضي ها عصباني هستيد ،من هم به همان اندازه با اين تفاوت كه اين عزيز ادعاي دوستي هم دارد. "خيلي عذر ميخواهم كه وقتتان را گرفتم " دوستان بدرود
نظر
-
در اصل توسط بابائي پست شده است View Postدوستان سلام ،اولاً من قابل نيستم كه بخواهم اظهار نظر آنچناني كنم ،ولي از شما بخاطرارائه تحليلهاي تكنيكال بسيارعاليتان خيلي خيلي .....متشكرم من مي دانم كه وضعيت شركت خيلي خوب است ،البته اگر مديران شركت از آقاي(x) دستور نگيرند وواقعيت را اعلام نمايند. خيلي رايزني كردم تا چند سهامدار حقوقي را متقاعد نمايم تا وارد سهم شوند والبته تا اندازه اي هم موفق شدم ويكي از آنها نزديك به يك درصد سهم را خريداري نمود ولي خودتان ديديد كه..............وآنها هم رقبت كمتري نشان دادند،البته بنده تمام سهمهاي خودم را دارم واقدام به عرضه هم نكردم چون ارزش اين سهم بالاتراز اين قيمتهاست (به شرطي كه عزيزان بگذارند) ، كلاً10سهامدار داراي 2.100.000سهم اين شركت مي باشند كه اگر به يكسري اخلاقيات پايبند باشندو با هم همگن باشند اين سهم رويائي خواهد شد كه متاسفانه در بين ما ايرانيها اخلاقيات به منفي بي نهايت رسيده ،از يك طرف با تماسهاي زياد اعلام مينمايند شما عرضه نكن ولي فردا مي بيني كه خودشان عرضه كرده وبا .....تمام مجدداً تماس مي گيرند و........نمي دانم اين افراد چي فكر مي كنند ولي اين رفتارهاي دوگانه خيلي آدم را ناراحت ميكنه وآدم دلسر ميشه ،دوستان شايد تصور كنيد اين مطالب را بخاطر اين نوشته ام كه نتوانستم سهمم را بفروشم ولي اين گونه نيست خودتان چقدر از رفتار بعضي ها عصباني هستيد ،من هم به همان اندازه با اين تفاوت كه اين عزيز ادعاي دوستي هم دارد. "خيلي عذر ميخواهم كه وقتتان را گرفتم " دوستان بدرودخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
سلام دوستان
شركت توانايي پوشش ١٢٠ تا ١٣٠ تومان داره بر پايه پيگيريهاي اينجانب گزارش شش ماهه خوبه و احتمال اعلام افرايش عايدي بميزان ٢٠درصد هم وجود داره
حالا چند نكته در مورد اين سهم
١)شصتا با در اختيار داشتن ٨٣درصد از كل سهام شركت داراي پنج كرسي در هيات مديره ميباشد كه به دليل حفظ پنج كرسي در انتخابات پيش رو قادر به عرضه حتي يك سهم نميباشد.
٢) استاد ارجمند جناب اقاي بابايي چند وقت پيش پيشنهاد انتخاب يك عضو در اتنخابات پيش رو را دادند ولي اقدامي عملي در اين زمينه انجام نشد قطعاً حضور يك عضو از مجموعه سهامداران خُرد ميتواند منافع كلي شركت را تضمين نمايد."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
احتمالا گروهی جدید در حال ورود به سهم هستند گروهی که غپینو 170 رو کردن 330 و غمارگ 270 رو کردن 450 و روی قندی ها هم رشدهای چند صد در صدی رو به نمایش گذاشتنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاحتمالا گروهی جدید در حال ورود به سهم هستند گروهی که غپینو 170 رو کردن 330 و غمارگ 270 رو کردن 450 و روی قندی ها هم رشدهای چند صد در صدی رو به نمایش گذاشتن
تمام جان الان داخل تالار همسايه ديدم که نوشته بودن آقاي وليخاني به سهم وارد شده اند.
اگر صحت داشته باشه ، مثل غپينو فقط و فقط بايد تماشا کرد روند سهم رو از اين به بعد <:-p
ان شا الله با همکاري آقاي بابايي و آقاي وليخاني ، ديگر آقاي (ع-ا) نمي تواند روي سهم مانور بدهد و رنج منفي بکشد ، چراکه بدون شک از سهم بيرون رانده ميشود (اي جان :D)
نظر
-
سلام برهمه دوستان،از اينكه مي بينم با هم داريم اين سهم را به بازار معرفي مي كنيم خيلي خوشحال ومتشكرم،يك شركت سرمايه گذاري وارد سهم شده وحدود 1%خريداري نموده همچنين آقايان(سيد علي-سيد ع) و(عليرضا-م) كه از بزرگان بازار مي باشند وارد سهم شده اند كه جاي خرسندي مي باشد البته منوط به اينكه سياست آقاي(ع-ا) را درپيش نگيرند وسهم را ذليل نكنند،در مورد گزارش 6ماهه شركت شنيده ام كه حول وحوش470 ريال پوشش داده كه اميدوارم بيشتر باشد. بدرود
نظر
-
در اصل توسط بابائي پست شده است View Postسلام برهمه دوستان،از اينكه مي بينم با هم داريم اين سهم را به بازار معرفي مي كنيم خيلي خوشحال ومتشكرم،يك شركت سرمايه گذاري وارد سهم شده وحدود 1%خريداري نموده همچنين آقايان(سيد علي-سيد ع) و(عليرضا-م) كه از بزرگان بازار مي باشند وارد سهم شده اند كه جاي خرسندي مي باشد البته منوط به اينكه سياست آقاي(ع-ا) را درپيش نگيرند وسهم را ذليل نكنند،در مورد گزارش 6ماهه شركت شنيده ام كه حول وحوش470 ريال پوشش داده كه اميدوارم بيشتر باشد. بدرودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا رو شکر حجم مورد نیاز برای رسیدن به 1000 تومان زده شد
این سهمو دیگه نمیشه خرید امیدوارم هرکی فروشنده است امروز بفروشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دوستان سلام،ضمن تبريك به سهامداران جديدي كه وارد اين سهم با ارزش شده اند وخير مقدم به آقاي(ع-ف) كه امروز يك خريد جانانه انجام داد ،وتبريك به خانمهاي (م-ا ،م -ز)(با مديريت آقاي ،ع -ا)كه باكسب سود، اختيار اداره سهم را به گروه جديد دادند،(البته آقاي ع-ا هنوز464.885 سهم ديگربا يكي از كدها دارند). اميدوارم كه افراد جديد دور از هياهو وبادرايت سهم را اداره وقيمت سهم را به ارزش واقعي اش برسانند،دوستان اگر به ياداشتهاي صورتهاي مالي سنوات گذشته اش شركت توجه كرده باشيد اعلام نمود در صورت راه اندازي پروژه كرمانشاه (باقيمتهاي آن موقع )ميزان تاثير در eps شركت 1.675ريال خواهدبودكه با eps1000ريالي الان مي شود 2.675 ريال كه p/eسهم باقيمت كنوني مي شود 2.12 ،بنابراين ميزان رشد سهم با قيمتهاي رويايي اعلام شده توسط دوستمان آقاي تمام عزيز دور ازواقعييت نمي باشد،دوستان پروژه كرمانشاه جزءطرحهاي مهر ماندگار مي باشد كه دولت با عامليت بانك صنعت ومعدن هزينه هاي آن را متحمل شده وحتي بخش زيادي از بودجه مربوطه را هم به شركت تخصيص داده وشركت هم آقاي حيدري مدير عامل كار بلد قبلي را براي مديريت پروژه به مديرعاملي آن شركت انتخاب وآقاي مويدي را از پتروشيمي فناوران به مديريت شركت كاوه برگزيد،ازطرفي بنده با يكي ازهمكاران شعبه هرسين در خصوص اين پروژه صحبت كردم كه از اقوام نزديكشان در پروژه مشعول فعاليت مي باشند اعلام نمودند بعداز مدت زيادي كه كار پروژه مسكوت بود نزديك 6ماه است كه به صورت جد نسبت به نصب دستگاههاي عظيم خريداري شده اقدام مي نمايند واعلام نمود با مديريت جناب آقاي حيدري انگار پروژه جاني ديگر گرفت واميدوار بود به زودي مراحل تست شروع گردد .لازم به يادآوريست كه باتوجه به بالا رفتن قيمت كاغذ وزير ارشاد درصفحه اول روزنامه ايران امروز نسبت به راه اندازي پروژههاي نيمه تمام اين صنعت تاكيد واعلام نمودند طي رايزني هاي صورت پذيرفته قرار گرديد نيازهاي مالي مورد نياز براي پروژههاي نيمه تمام تامين ودر اختيار شركتها قرار گيرد كه اين خبر فوق العاده اي براي اين سهم مي باشد. "اميدوارم موفق وپرسود باشيد"
نظر
-
امروز اون فروشنده حقیقی سمج سایش از سر سهم کم شد و کلا از سهم بیرونش کردن حالا دیگه باید دست به دعا شد از فردا حجم مبنا رو عرضه کننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز اون فروشنده حقیقی سمج سایش از سر سهم کم شد و کلا از سهم بیرونش کردن حالا دیگه باید دست به دعا شد از فردا حجم مبنا رو عرضه کنن
نظر
نظر