سلام دوستان ،خريد در محدوده ٥٠٠تومان يكي از بهترين و كم ريسكترين گزينه ها محسوب ميشد،حركت تا ٨٠٠در اسفند ماه تكميل ميشه!!!!
صنايع كاغذسازي كاوه ( چكاوه )
Collapse
X
-
در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post........فعلا اقای ف ص هر روز در حال خرید هستند و فکر نمیکنم ایشون جایی بخوابند که اب زیرش بره;).بنده هم میانگینم رو اوردم پایین.
در اصل توسط amir5151 پست شده است View Postچهارشنبه سهم خیلی خوب معامله شد وبه لحاظ حجم معاملات عالی بود.خریداران این سهم خیلی هوشمند هستند وقتی میبینند سهم فروشنده خسته داره اول سهام سهامدار خسته رو تو قیمت خوب میخرند و بعد...;)
این سهم باید به حقش برسه.شنیدم قیمت اخال هم افت کرده.این شرگت یه شرکت اهرمی هست اگه قیمت اخال 10 درصد افت کنه سو شرکت حدود 40 درصدرشد میکنه.اگه نرخ فروش هم 10 درصد بره بالا باز همین حالت پیش میاد.
نظر
-
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postمتاسفانه تعدیل منفی داد
69 تومن
6 ماهه حسابرسی شده
یعنی میخاد فرصت خرید بهمون تو قیمت های پایین بده !
البته نه ماهه مونده
ممکنه تو 9 ماهه گزارش مثبت داده باشه
13 درصد تعدیل منفی که سهم نباید بسته بشه
احتمالا گزارش 9 ماهه تعدیل داشته باشه از نوع مثبت
ببینیم چه پازلیه که چکاوه طرح کردهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postراست میگیا این چیه داده
6 ماهه حسابرسی شده
یعنی میخاد فرصت خرید بهمون تو قیمت های پایین بده !
البته نه ماهه مونده
ممکنه تو 9 ماهه گزارش مثبت داده باشه
13 درصد تعدیل منفی که سهم نباید بسته بشه
احتمالا گزارش 9 ماهه تعدیل داشته باشه از نوع مثبت
ببینیم چه پازلیه که چکاوه طرح کرده
قبلا تکنیکال سهمو عرض کرده بودم که نزولی است
هدف سهم 430 تومان و اگه نتونه حمایت بشه 340 تومان خواهد بود
نظر
-
در اصل توسط نویان پست شده است View Postدوست عزیز تعدیل بالای 10% میتونه سهمو ببنده
قبلا تکنیکال سهمو عرض کرده بودم که نزولی است
هدف سهم 430 تومان و اگه نتونه حمایت بشه 340 تومان خواهد بود
من فکر میکنم گزارش 9 ماهه تعدیل داشته باشه
این گزارش برای شش ماهه حسابرسی شده استریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبه نظر من تعدیل بالای 20 درصد باعث توقف نماد میشه !
من فکر میکنم گزارش 9 ماهه تعدیل داشته باشه
این گزارش برای شش ماهه حسابرسی شده است
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postآريو جان منم همين حدس رو ميزنم.البته از اين ناظرهاي سازمان هرچي بگي برمياد.شايد همين جوري دلشون خواسته که سهم رو ببندند.ديگه براي ما عادي شده اين باز و بستن ها بدون دليل
این سهم 400 میشه شما دارین
650 هم میشه شما دارین
واقعا دمت گرم
تعدیلش باید مثبت باشه
بذار 9 ماهه رو بذاره ببینیم چی میدهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبابی جان جدی جدی هنوز این سهم دارین ؟؟
این سهم 400 میشه شما دارین
650 هم میشه شما دارین
واقعا دمت گرم
تعدیلش باید مثبت باشه
بذار 9 ماهه رو بذاره ببینیم چی میده
سهامدار صبور به من ميگن :D
نظر
-
-
چکاوه نه تنها تعدیل منفی نداد بلکه 9 ماهه 4 درصد هم تعدیل + داد!!!!!!!!!!!!!جالب بود...به بهانه اون تعدیل منفی 15 درصد اوردنش پایین(از 503 به 430) حالا که سودش 4 درصد هم بیشتر اعلام شده باید حداقل همون قیمت 503 تومنی رو ببینه....تازه یک هفته قبل از 503 تومن با 80 تومن سود قیمت 550 هم بود!!!!سهم در این قیمتها بسیار ارزنده هست...بنده هم پله اول امروز وارد شدم.
نظر
نظر