کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
به همه کسانی که بر اساس توصیه بنده چکاوه خریده بودند توصیه به شناسایی سود و خروج میکنم.
موفق باشید
سلام بر استاد بزرگ بورس .... هم در شناسايي ورود بي همتايي هم داراي مكارم اخلاقي .... از اينكه صادقانه و با وجدان حكم بر خروج ميدي ازت متشكرم ..... منتظر بررسي بازار و معرفي زير خاكي هاي تاپ هستيم استاد ..... شاديت همراه سلامت افزون باد
سلام
به همه کسانی که بر اساس توصیه بنده چکاوه خریده بودند توصیه به شناسایی سود و خروج میکنم.
موفق باشید
با سلام
بنده افتخار اشنایی با شما را نداشتم و سهم رو بنا بر اندیکاتور نقطه رهایی و با توجه به کف کانال بودنش در 1950 خریداری کردم....
در صورت امکان دلیل سیگنال خروج را ذکر بفرمائید.
تکنیکالی سهم می تواند پول بک داشته باشد ولی همانطور که در سایت های همسایه و در تاپیک دوست خوبمان جناب مهرورز هم بیان شد هدف 3500 را بر اساس بریک اوت دنبال خواهد نمود.
کاغذ سازی کاوه با 460 درصد بازدهی رتبه نخست بازدهی در 6 ماهه اخیر در بورس رو کسب کرد/:.grlim:./
داستان من و چکاوه!
پارسال مهر ماه بود که نشستم چکاوه رو تحلیل کردم دیدم عجب پتانسیلی داره این شرکت:O
از 390 شروع به خرید کردم تا 600 تومن. شدم سهامدار یک درصدی چکاوه!سهم اومد پایین تا 500 تومن بازم خریدم.
دوستان در شرکت چکاوه دل درد گرفتن و یک تعدیل منفی تپل فرستادن روی کدال به امید حذف بنده.با این تعدیل منفی امید داشتند من فرار کنم
ولی بازم از 500 تا 410 که اومد پایین من یک درصد دیگه خریدم شدم 2 درصد.
دوستان در شرکت دیدن که ای بابا تعدیل منفی دادیم این یارو بازم میخره
اومدن یک هفته بعد از تعدیل منفی این بار تعدیل مثبت فرستادن /:.ohno-smiley.:/شاید این دفعه من با سود بفروشم و خارج بشم اما من بازم از 410 تا 600
خریدم شدم سهامدار 3 درصدی شرکت.تو مجمع این مردک (قلی پور) داشت میترکید از حسادت ......
بعد از بازگشایی روی 1550 کم کم شروع به فروش کردم تا 2400 .نوش جان کسانیکه تو این قیمتها از من سهمو خریدن......
تو این مدت یک بوق هم برای چکاوه نزدم اگر مطلبی هم نوشتم صرفا جنبه معرفی و اطلاع رسانی داشت.این برای اولین بار است که از این داستان پرده بر می دارم
الان مشابه همین داستان روی سهام دیگری در حال اجراست .................
موفق باشید
کاغذ سازی کاوه با 460 درصد بازدهی رتبه نخست بازدهی در 6 ماهه اخیر در بورس رو کسب کرد/:.grlim:./
داستان من و چکاوه!
پارسال مهر ماه بود که نشستم چکاوه رو تحلیل کردم دیدم عجب پتانسیلی داره این شرکت:O
از 390 شروع به خرید کردم تا 600 تومن. شدم سهامدار یک درصدی چکاوه!سهم اومد پایین تا 500 تومن بازم خریدم.
دوستان در شرکت چکاوه دل درد گرفتن و یک تعدیل منفی تپل فرستادن روی کدال به امید حذف بنده.با این تعدیل منفی امید داشتند من فرار کنم
ولی بازم از 500 تا 410 که اومد پایین من یک درصد دیگه خریدم شدم 2 درصد.
دوستان در شرکت دیدن که ای بابا تعدیل منفی دادیم این یارو بازم میخره
اومدن یک هفته بعد از تعدیل منفی این بار تعدیل مثبت فرستادن /:.ohno-smiley.:/شاید این دفعه من با سود بفروشم و خارج بشم اما من بازم از 410 تا 600
خریدم شدم سهامدار 3 درصدی شرکت.تو مجمع این مردک (قلی پور) داشت میترکید از حسادت ......
بعد از بازگشایی روی 1550 کم کم شروع به فروش کردم تا 2400 .نوش جان کسانیکه تو این قیمتها از من سهمو خریدن......
تو این مدت یک بوق هم برای چکاوه نزدم اگر مطلبی هم نوشتم صرفا جنبه معرفی و اطلاع رسانی داشت.این برای اولین بار است که از این داستان پرده بر می دارم
الان مشابه همین داستان روی سهام دیگری در حال اجراست .................
موفق باشید
ف-ص
حقیقتش با خوندن پست شما استاد عزیز از تخلیل تکنیکال خودم خندم گرفت........
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
چکاوه با الگوی سروشونه کف زیبایی خرید شد .
چکاوه هم از 500 به بچه ها گفتم بردارن .
این سهم هم تو موج 3خوبی افتاده . با توجه به شناور کم و استارت تازه سهم ، میشه یه درصدی از سبد رو بهش اختصاص داد . تارگت بالای 800
تو هفته گذشته داروییها عالی بودند و سهم بنده آخ نگفت
چکاوه از 564 به 700 شنبه میرسه
شپارس که ببینید چقدر رشد کرد
لابسا برای تعدیل بست
وساخت نتونست مقاومت رو بشکنه
متاسفانه به دلیل مشکل سرور سایت ، تحلیل ثاژن و غاذر غیب شدند و نشد مجدد اینجا بذارم . اونهم زمانیکه هر دو سهم براحتی قابل خرید بودند .
با نقدینگی که داشتیم و دست به تریگر بودیم : ثاژن ، غاذر و شمواد هم پله اول خرید شدند .
سلام و شب بخیر
تو گروه دارویی ها ، بنده از هفته گذشته به ترتیب سهم های دتماد ، پخش ، دالبر، دسبحا و بعد بقیه گروه رو گفتم و میگم
پخش سهم خیلی خوبیه . قابلیت رشد تا 700 رو داره
اما مقاومت مهمی رو باهاش فردا درگیره که بنظرم راحت ردش میکنه . مقاومت 420 که خیلی سهم بین محدوده 380-420 بازی کرد
تارگت بعد از 420 میفته روی 480
بعدیا یه ذره زمانبرتر در 550 و 600
*** دیران هم سهم خیلی خوبیه تو این گروه
البته بحثی که هست اینه که تقریبا کل گروه با هارمونی خوبی پیش میرن. امروز دعبید هم که چهارشنبه صف فروش بود برگشت و صف خرید شد . داسوه و دارو با گپ 50% الکی الکی بخاطر جو گروه بالاتر باز شدن . اما بازار ما هم دنبال جو فقط و ما هم دنبال سود
ممکنه فردا داسوه و دارو اولش شل باشن . ولی بنظرم در نهایت اینها هم با گروه فردا پس فردا همنوا میشن و یا علی
گفتم شاید اگر سهمی گیرتون نیومد ، این دوتارو ببینید
شمواد سهمیه که رو 240 توصیه به خرید شد و از 243 برگشته و بالا میره و اول راهه چکاوه هم از 560 ببینید چقدر رشد کرده فلوله که 230 گفته شد و نیز لابسا 150 که گفته شد ، هردو برای تعدیل بستند شسینا از 450 برگشته فعلا . باید دید این سری با مقاومت 513 چیکار میکنه ثاژن مقاومت مهمی روی 145 داره که باید منتظر موند و تماشا کرد غاذر از حمایت 310 به مدد تقسیم سود مجمع ، برگشت و رو 326 توصیه شد که خوب بالا میره غمهرام مقاومتی روی 470 داره . ببینیم چیکارش میکنه ( البته اولویت این سهم نسبت به سایر سهم ها کمتره . چون بیش از 100% رشد کرده)
نکاتی که جا داره اشاره کنم اینه که
1) سهم روی مقاومت 3000 هست و حمایت سهم 2700.....منتها سهم اگر 3000 رو بزنه دیگه گیر نمیاد .
2) حقوقی روز بازگشایی بنا بود 500 تا عرضه کنه . ولی گفت سهم از دست نمیدم و منصرف شد. اما این دوروزه یاد عرضه افتاده .
فشار فروش گرفته شده امروز
حقوقیش عرضه نکنه سهم افتی نداره
جناب موی عاقل لطفا بفرمایید یعنی دیگه در کوتاه مدت بالاتر نمیره ؟ ممنونم از صداقتتون.
من تازه این سهمو خریدم ! نظر سایر دوستان چیه؟ افزایش سرمایه 600 درصدی به کجا رسیده؟
ببخشید شاید هم با افزایش سرمایه قند لرستان اشتباه دارم میکنم! لطفا راهنمایی کنید با سهم بمونم یا خیر.ممنون از تمام دوستان خوبی که اطلاعاتشون رو با نیت خیر در میان میذارن.
سلام
موفق باشید
موی عاقل جان بنده از حدود 540 با توجه به پیشنهاد شما این سهمو خریدم و تا حدود 1800 با سهم موندم و به این خاطر از شما متشکرم.الان به نظرتون سهم میل به نوسان داره یا میل به اصلاح ؟با تشکر
نوشته توسط جناب موی عاقل در سایت همسایه در تیرماه:
پروژه كاغذ بيستون كرمانشاه:مساحت زمين اين پروژه 40 هكتار ميباشد كه مشكل سند داشت الان سند ان اخذ شده و شركت توانسته با وثيقه گذاشتن سند 17 ميليارد تومن وام بگيره براي ادامه كار.ماشين الات اين پروژه با يورو 1600 توماني وارد شده و الان ماشين الات در محل كارخانه قرار داره .
ساخت بخش سويل الان با 40 درصد پيشرفت در حال كار ميباشد كه اين بخش (ساخت سوله و ساختمان اداري)در اسفند به پايان خواهد رسيد و از بهار سال اينده پس از نصب ماشين الات كاغذ بيستون راه اندازي خواهد شد.
ظرفيت كاغذ بيستون 90 هزار تن ميباشد كه حدود 2ونيم برابر ظرفيت فعلي است.
نظر یکی دیگر از دوستا در همان سایت:اما دوست عزيز توجه داشته باش که اين شركت سال 93 توليد 31 هزار تن رو به 135 هزار تن افزايش خواهد داد و اين يعني افزايش بيش از 4 برار ســـــود!!!!
با توجه به مطالب بنظرتون بازم باید فروخت؟
از جناب موی عاقل انتظار داریم با توجه به اینکه سیگنال خروج دادن دلایل خودشون رو نیز با توجه به مطالب فوق بیان کنن.
نظر دوستان چیست؟
مثل اینکه در مورد افزایش سرمایه اشتباه نکردم! یعنی هم قلرست میخواد افزایش سرمایه بده هم چکاوه! دوست دیگری در سایت همسایه چنین نوشته است:
هر کس در خرید و فروش مختار هست اما سود 400 تومانی شركت برای امسال
افزایش سرمایه 600٪ شركت که در دستور کار هست
و همچنین خط تولید کرمانشاه و ....
دلایلی هست که واقعا این سهم رو یک سهم مطمئن در بازار نشون میده
هر سهمی به جای چکاوه بود ، کوتاه مدت 50 درصد میداد بلافاصله صف فروش می شد اما معاملات این سهم نشون میده که اصلا شناور آنچنانی نداره که بخواد صف فروش بشه.
کف سهم تا 2600 تومان رشد کرده و هدف سهم 6000 تومان هست. (البته تارگت بلند مدت سهم رو من 18000 تومن می بینم)
همچنان در سهم خریداریم
نظر