صنايع كاغذسازي كاوه ( چكاوه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط بابائي پست شده است View Post
    دوستان عزيز سلام،بنده به عنوان يكي از سهامداران حقيقي بالاي 3%خواستم موضوعي را باشما در ميان بگذارم وآن اينكه با توجه به مطالعه ودرك پتانسيلهاي موجود در اين سهم اقدام به خريد اين سهم نموده ومي نمايم واز سهم مذكور تا جايي كه در توان ماليم باشد حمايت نموده ومي نمايم، ولي متعجبم كه بعضي از دوستان سهامدارچگونه حاضرند به راحتي وبا تيراژ كم وقيمت پايين سهم را فروخته وقيمت نهائي سهم را پايين آورده وزمينه را براي ورود سفته بازان فراهم نمايند.دوستان عزيز فروشنده من نمي دانم كه شما سهم را بين قيمتهاي 440تا600خريده ايد،آيا براي سرمايه ودارائي خود ارزش قايل نيستيد كه به اين راحتي آن را ازدست مي دهيد.دوستان يادآور مي شوم سهام شركت شيميايي تامين (83% )به زودي به صورت بلوك20%به فروش مي رسدوآن وقت همين فروشندگان امروز افسوس خواهند خورد كه چرا در اين قيمتها سهام خود را از دست داده اند. دوستان تعديل منفي شركت هم بيشتر به علت هزينه بالاي گاز مصرفي بوده كه دولت قرار بوده وجهي را ناشي از هدفمندي پرداخت نمايد كه متاُسفانه پرداخت ننموده وكل وجه را شركت مجبور شده عليرغم پيگيريهاي زياد پرداخت نمايد. " از اينكه بنده را تحمل فرموده ايد متشكرم" كوچك همه شما بابائي
    سلام دوست عزیز :
    اقا شما که 3 درصدی هستید به ما میگید چند میارزه این سهم و اینده سهم چگونه خواهد بود و در نهایت هدف قیمتی سهم چند خواهد بود با دید 2 ساله.
    البته من امروز 7 صبح بی خوابی زد به سرم بلند شدم یه بررسی کردم و اینده روشنی دیدم ازش . امروز هم وارد این سهم شدم یه پله ;);) حالا شما بگید چند میارزه تا من هم نظرم رو بگم :d:d
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/21, 11:31.
    ///

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      نمودار کاغذ سازی کاوه را مشاهده می کنید این سهم اصلاح میان مدتی را بر روند صعودی قبلی انجام داده است و تا 62% موج صعودی اصلاح کرده است، اکنون در قیمت 400 تومان قیمت شروع به بازگشت به سمت بالا کرده است.

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      سلام دوست عزیز :
      اقا شما که 3 درصدی هستید به ما میگید چند میارزه این سهم و اینده سهم چگونه خواهد بود و در نهایت هدف قیمتی سهم چند خواهد بود با دید 2 ساله.
      البته من امروز 7 صبح بی خوابی زد به سرم بلند شدم یه بررسی کردم و اینده روشنی دیدم ازش . امروز هم وارد این سهم شدم یه پله ;);) حالا شما بگید چند میارزه تا من هم نظرم رو بگم :d:d

میثم جان خوشم میاد بلند مدتی شدیا ...
      خیلی عالیه اگه بتونی اجرا کنی ...
      این سهم هم ناگفته های زیادی داره
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

میثم جان خوشم میاد بلند مدتی شدیا ...
        خیلی عالیه اگه بتونی اجرا کنی ...
        این سهم هم ناگفته های زیادی داره
        هر کاری کردم نتونستم امروز نتونسم ازش بگذرم . باور کنید مفته این سهم . سود 91 ش رو هم اشتباه کرده که 55 اعلام کرده =))

سود 92 ش رو بگم بگم؟؟ فعلا زوده بگم... بزار خرید ها تو اون قیمت هایی که منتظرم تکمیل بشه بعد...........

یه پله سنگین خریدم رو گذاشتم بعد از مجمع و تقسیم سود سهم که انتظار دارم تو یه قیمت خوبی شکارش کنم . شاید باید بابت پیش بینی 91 ازشون بعدا تشکر کنم =))

وگرنه الان بالای 500 بود.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

فقط ارزش امروز سهم رو من میگم یعنی الان سهم چقدر میارزه همین الانش سهم حداقل 1000 تومن میارزه با توجه به طرح توسعش..........
          سرمایه فسقلش 2.5 میلیارد تومنه تا الان فک کنم یه 17 میلیاردی روی طرح توسعش خرج کرده..........

تا دی و بهمن (البته اون موقع دیگه خبری از این قیمت ها نیست ) وقت داریم بز خری کنیم فقط ....... البته اون موقع هم دیره دیگه ولی بازم سود داره توش ............

من تا اینجاشو گفتم بقیش رو میسپاریم به جناب بابایی عزیز سهامدار 3 درصدی شرکت ;)
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/21, 12:40.
          ///

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

چکاوه

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            فقط ارزش امروز سهم رو من میگم یعنی الان سهم چقدر میارزه همین الانش سهم حداقل 1000 تومن میارزه با توجه به طرح توسعش..........
            سرمایه فسقلش 2.5 میلیارد تومنه تا الان فک کنم یه 17 میلیاردی روی طرح توسعش خرج کرده..........

تا دی و بهمن (البته اون موقع دیگه خبری از این قیمت ها نیست ) وقت داریم بز خری کنیم فقط ....... البته اون موقع هم دیره دیگه ولی بازم سود داره توش ............

من تا اینجاشو گفتم بقیش رو میسپاریم به جناب بابایی عزیز سهامدار 3 درصدی شرکت ;)

سلام میثم جان
            چکاوه سهم بسیار ارزنده ایه ..فقط سهامداری براش لازمه ..
            واقعا این سهم با راه اندازی طرح کرمانشاه که 80 درصد پیشزفت فیزیکی داشته منفجر میشه ...
            برای سال 91 هم حداقل 80 تومن میتونه سود بسازه که خیلی پنهان کاری کرده و معمولا بعد از مجمع و گزارش 3 ماهه و 6+ ماهه تعدیل های خوبی میده ...

نمودار بالا نشون میده که کی وقت خرید چکاوه هست و کی وقت فروش ...

تقریبا وقت خریدش ...
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابائي
              عضو عادی
              • May 2012
              • 76

دوست عزيز اينقدر3%،3% نكن كه خيلي بدم مياد،اگر هم بيان كردم فقط به دليل اين بوده كه به دوستان فروشنده بگويم كه سهمتان را نفروشيد واز آن روز تا الان هم 12% مثبت شدچون يكي از راههاي با بركت بودن كسب وكار صداقت وكمك به ديگران است .

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط بابائي پست شده است View Post
                دوست عزيز اينقدر3%،3% نكن كه خيلي بدم مياد،اگر هم بيان كردم فقط به دليل اين بوده كه به دوستان فروشنده بگويم كه سهمتان را نفروشيد واز آن روز تا الان هم 12% مثبت شدچون يكي از راههاي با بركت بودن كسب وكار صداقت وكمك به ديگران است .
                میدونستم اینقدر بهت بر میخوره اصلا تحویلت نمی گرفتم . فک کردی چه خبره با این طرز بیان کردنت ؟؟؟

اشتباه از من بود که طرفم رو نشناختم و زیادی بها دادم ...........

روز خوش
                ///

نظر

• بابي چارلتون
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 993

اي بابا
                  چرا اينقدر دوستان زود رنج شده اند و آستانه تحملون کم شده

هر تاپيک يا تالاري ميرم ، ميبينم با هم دارن بحث مي کنند ، به خدا از کاهي ، کوه نسازيم و باعث رنج خاطر خودمان و ديگران نشويم

نه آقا ميثم و نه آقاي بابايي ، هيچ کدام منظور بدي نداشتند ، شايد برداشتمان سطحي و اشتباه بوده

ان شا الله که همگي موفق باشيم

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

پروژه تولید کاغذ تست لاینر و وایت تاپ با ظرفیت روزانه 300 تن

صنعت بسته بندی با بسته بندی کاغذی مفهوم می یابد و استفاده از بسته بندی کاغذی بدلیل اینکه به کالا شخصیت می بخشد همواره کانون توجه دست اندرکاران صنعت بسته بندی می باشد ، از طرفی رشد ، پیشرفت و رقابت در این صنعت منجر به نوآوری و توسعه تولید و کاهش هزینه و پاسخگویی به تغییر سلایق و برآورده نمودن نیازهای مشتریان شده است. لذا شرکت صنایع کاغذ سازی کاوه بهره برداری از خط جدید تولید کاغذ تست لاینر و وایت تاپ را به منظور تولید محصول متنوع متناسب با تقاضای بازار و افزایش سهم بازار و رهبری بازار و ارتقاء سطح کمی و کیفی و سطح تکنولوژی ماشین آلات و از همه مهمتر کاهش قیمت تمام شده محصول نهایی با تولید بیشتر و کاهش هزینه سربار و استفاده از مواد اولیه ارزانتر ، مد نظر قرار داده است. نگاه اجمالی به بازارهای جهانی نشان می دهد که میزان انواع کاغذ بسته بندی در جهان در سال 2010 بالغ بر 138.9 میلیون تن بوده است و در سال 2015 از مرز 176 میلیون تن فراتر خواهد رفت. با توجه به مطالعات انجام شده بدلیل رشد اقتصادی منطقه خاورمیانه و افزایش جمعیت و ارتقاء سطح استانداردهای زندگی و رشد صنایع و عدم تهدید جدی صنایع رقیب ، میزان تقاضای این محصول افزایش پیدا کرده و در سال 2015 حدود 2 میلیون تن کسری در تامین تقاضای بازار منطقه بوجود خواهد آمد که از طریق واردات تامین خواهد شد. از سویی با افزایش رشد مصرف در ایران و پیش بینی افزایش مصرف ، روند واردات بمنظور تامین نیاز مصرف افزایش پیدا خواهد نمود. با توجه به رشد مصرف در ایران و چشم انداز جذاب و وسوسه انگیز بازار کشورهای همسایه بخصوص عراق با تقاضای 32 هزار تن و جمهوری آذربایجان با تقاضای 34 هزار تن در سال 2010 و همچنین کشورهای افغانستان و ترکمنستان و سایر همسایگان مجاور ایران نرخ با رشد تقاضای بالا و فرصت عالی برای سرمایه گذاری شرکت کاغذ سازی کاوه خواهد بود. با توجه به مطالعات صورت پذیرفته به دلایل دسترسی مناسبتر به منابع تامین انرژی ، آب ، برق ، گاز و جمع آوری مواد اولیه غرب کشور و عراق و ایجاد اشتغال در منطقه محروم کشور و دسترسی بهتر به بازارهای صادراتی عراق و ترکیه و استفاده از معافیت مالیاتی به دلیل ایجاد طرح در منطقه محروم محل طرح کارخانه به 15 کیلومتری کرمانشاه ، کیلومتر 5 سه راهی جاده هرسین در مجاورت صنایع کاغذ غرب و در کنار رودخانه گاماسیاب منتقل گردید. سایر امکانات از جمله راه آهن در حال ساخت کرمانشاه و مجاورت با صنایع کاغذ غرب بعلت کارخانه خمیر کاغذ غرب و استفاده از خمیر فوق جهت لایه فوقانی از مزایای دیگر محسوب می گردد.
                    نیروی انسانی مورد نیاز این کارخانه بدلیل اینکه کارخانجات کاغذ سازی بصورت دائم در شبانه روز فعالیت می نمایند و توقف ماشین آلات و استارت مجدد آنها هزینه زیادی را به شرکت تحمیل می نماید بصورت 3 شیفت کامل 8 ساعته مورد نیاز می باشد طبق برآورد انجام شده کل پرسنل مورد نیاز 171 نفر بصورت مستقیم و بیش از 1000 نفر بصورت غیر مستقیم در رابطه با تامین مواد اولیه ، حمل و نقل و ... خواهد بود.
                    کل سرمایه ثابت مورد نیاز طرح حدود 500 میلیارد ریال برآورد شده است که حدود 146 میلیارد آن مربوط به ماشین آلات تولیدی و حدود 125 میلیارد مربوط به زمین ، ساختمان و مبلغی حدود 48 میلیارد ریال مربوط به تامین برق ، آب ، گاز و ... و مابقی مربوط به هزینه نصب ، راه اندازی ، تاسیسات و هزینه های قبل از بهره برداری اختصاص دارد.
                    منابع تامین سرمایه بصورت 130 میلیارد ریال و 5/1میلیون یورواز محل تسهیلات بانک صنعت و معدن و میلیارد ریال از منابع شرکت و میلیارد ریال از محل افزایش سرمایه و حدود میلیارد ریال از محل تسهیلات کوتاه مدت پیش بینی شده است .زمان شروع تولید آزمایشی سه ماهه چهارم سال 91 و زمان بهره برداری رسمی از سال 92 پیش بینی گردیده است
                    .
                    محاسبات سود و زیان نشان می دهد که نرخ بازگشت سرمایه IRR برابر 71/36% خواهد بود.

منبع :
                    http://www.kavehpaper.com/index.php?inner=news&id=143&theme=1&slang=1

------------------------------------
                    این نرخ بازگشت سرمایه ( % 36/71) برای این شرکت خیلی مهم و تاثیر گذار خواهد بود ( با توجه به سرمایه 2.5 میلیارد تومنی شرکت ) و در بلند مدت تاثیر زیادی خواهد گذاشت روی این سهم .

نرخ بازگشت سرمایه :
                    نرخی است که نمایانگر مدت زمان لازم برای اینکه سرمایه گذاری اولیه از طریق وجه نقد مرتب با این سرمایه گذاری بازیافت شود

.
                    هرگاه عایدات حاصل از یک سرمایه گذاری معادل سرمایه گذاری انجام شده گردد در صورتی که مدت بازگشت عایدات به اندازه سرمایه گذاری شود ، را بسال محاسبه نموده به درصد تبدیل نماییم نرخ بازگشت سرمایه حاصل میشود.
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/21, 20:02.
                    ///

نظر

• mahdi bursi
                      عضو جدید
                      • May 2012
                      • 10

منکه دلیل این کار بعضی سهام دارارو متوجه نمیشم وقتیکه سهم مثبته نمیفروشن اما وقتی منفی میشه دوست دارن بفروشن خوب چرا اول هفته رد نکردن ؟ اونم تو این حجمای پایین

نظر

• بابائي
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 76

سلام دوستان عزيز،اصلُا ناراحت معاملات اين چند روزه نباشيدچون بابرنامه وحساب شده بوده،وقتي خريدارمي بيندسهامداران1%سهام راظرف3روزدرروندمثبت كامل عرضه مي نمايدوازروي نارضايتي حاضر نيستند مديريت شده اقدام به عرضه در قيمتهاي بالاتر نمايندپايه واساس سهم را در بازار سست مي بيندازاقدام به خريد منصرف وبه خود مي گويدوقتي عرضه در قيمتهاي پايين وجود داردومي توانيم در قيمتهاي پايين سهم راجمع نمايم چرا چرادرقيمتهاي بالاتر اقدام به خريد كنم،دوست عزيزم(ح-ب)ازبوشهرتوسط كارگزاري تهران به پيشنهاد بنده وارد اين سهم شده بود وتوانائي مالي خريد 10%كامل سهام شناور اين سهم در بازار را دارند دست از خريد كشيده اند(اقدام به خريد 2.730.000سهم مپنا نمودند)وميفرمايند اين سهام ناراضي زياد دارد همان حرفي راكه دوستمان آقاي (م ا)از مشهددر ديماه90در قيمت 5230ريال به من زدند ودست از خريد شان كشيدند ،با اين اوصاف دوستان فروشنده چرا چنين شرايطي را خودمان براي سهم وسرمايه خودمان به وجود مي آوريم مگر سرمايه تان را خداي نكرد بدون زحمت بدست آورده ايدكه اين گونه ازدستشان مي دهيد،بنابراين از فروشهاي هيجاني بپرهيزيد.دوستان آخرين اخبار شركت پذيرش وتاييد گزارش توجيهي افزايش سرمايه180%شركت مي باشدكه مورد تاييد سازمان هم قرارگرفته از طرفي ظرف 10الي12روز ديگر هم گزارش 90/12/29در سايت كدال قرار خواهد گرفت وطي اطلاعات ماخوذه مثبت هم مي باشدوقراربودكه10تير مجمع برگزار گردد كه به 10روز عقبتر30يا31خرداد موكول شدمجمع عمومي عادي ساليانه رسيدگي صورتهاي مالي ومجمع فوق العاده جهت تصويب افزايش سرمايه 180% ازمحل آورده نقدي ومطالبات وسود انباشته."اگر تندروي كردم ازمحضر تمام عزيزان معذرت مي خواهم" كوچك وارادتمند تمام دوستان عزيزم بابائي

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

خوب چکاوه هم سود سال 90 رو یه تعدیل دیگه داد و با 6 درصد تعدیل مثبت 827 ریال اعلام کرد.

این سهم زیر خاکی ایه که دو سال دیگه خودشو نشون مید
                          ه حداکثر !!! بزارید کاغذ بیستون راه بیوفته ........
                          ///

نظر

• بابائي
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 76

دوستان سلام،گزارش چكاوه را حتما مطالعه فرماييد،وبراي اين سهم برنامه ريزي نماييد وبه اطلاعات كامنت قبلي من توجه داشته باشيدكه براساس شنيدهها نبوده وبراساس اطلاعات واقعي مي باشد. " اميدوار كه موفق باشيد" بابائي

نظر

• بابي چارلتون
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 993

امروز حمايت خوبي از سهم شد >:d<:*

اميدوارم که ادامه دار باشد @};-@};-@};-

نظر

• بابائي
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 76

دوستان عزيز سلام صبح به خير،سهم چكاوه تا زمان مجمع تا قيمت 5120 ريال در صورت مساعد بودن بازار حمايت خواهد شد،باز هم اعلام مي نمايم بستگي به سهامداران عزيز دارد كه اگر قيمت كمي بالا رفت جوگير نشده واقدام به عرضه بي حساب وكتاب ننمايند. " دوستار همه شما عزيزان بابائي"

نظر

در حال کار...
                                X