سفارود
Collapse
X
-
پاسخ : سفارود
سفارود معاملات خوبی دارد قیمت فعلی 73 تومان
چرا حقوقی می فروشد ؟؟؟؟ !!!!
من منتظر خبر های خوبی از سفارود هستم
و البته ریسک ورود به سفارود بالا است دل و جرات داری وارد شو .
سهامداری می کنیمAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postسفارود یک پله دیگر اضافه شد حدود 83 تومانپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postدرود..دادا بنظرم..بزودی شاهد رشد خوبی باشیم..هماهنگی خریدار با سدور.تا حدودی مشهوده...و احتمالا..در 2..3 روز اینده سدور تمام..کنه...و سپس شاهد صف شدن سهم باشیم...
سفارود صف خرید شد در 928 ریال
احتمالا سدور امروز خارج شودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
سفارود 12 میلیون حجم معامله و 3 میلیون صف خرید در 928 ریال
من 25 درصد سهام را به صف خرید فروختم و با 75 درصد مابقی سهامداری خواهم کرد.
در صورت افت قیمت ان 25 درصد مجدد جایگزین خواهد شد.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postسفارود 12 میلیون حجم معامله و 3 میلیون صف خرید در 928 ریال
در صورت افت قیمت ان 25 درصد مجدد جایگزین خواهد شد.
مهمترین مقاومت 105 است که احتمالا بزودی شکسته خواهد شدAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postسفارود 12 میلیون حجم معامله و 3 میلیون صف خرید در 928 ریال
در صورت افت قیمت ان 25 درصد مجدد جایگزین خواهد شد.
به ما هم فرصت نداد آن 25 درصد جایگزین کنیم
اما بجای آن شزنگ خریدیم ، شاید شزنگ از سفارود هم بهتر شودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
نظر