در اصل توسط sourena پست شده است
View Post
معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
Collapse
X
-
-
نمی دانم راست یا دروغ ولی یک بنده خدایی به من گفت تا می تونی بخر و خبری که راجع به تعدیلش به من داد خیلی بیش تر از این حرف هاست.;)
نظر
-
-
تعدیلش عملیاتیه یا غیر عملباتی؟در اصل توسط sourena پست شده است View Postشوخی یا جدی نمیدونم اما در تماسی که با شرکت داشتم و پرسیدم صحت داره سود حدود 340 تومن جواب شنیدم شاید بیشتر باشه!
من صورت ها ی مالیش رو نگاه کرده بودم این سود هایی که شما میگید بعید بود بسازه !!! اونم تو 9 ماهه . مگه اینکه دوباره افزایش نرخ داده باشه.
خلاصه رو این سهم نامردی کردن!!!!!!!!! هم سازمان هم شرکت///
نظر
-
حرف شما درسته.ولی قرار بود اینطور که نوشتین تعدیل بده.ولی الان میخواند 430را یکجا اعلام کنند برا همین طول کشیدهدر اصل توسط آیهان پست شده است View Postبا سلام خدمت همه دوستان
منگنز در مرحله اول حول و حوش 240 به بازار اعلام می کنه و در مرحله بعد 450 تا عید شک نکنین که 3000 رو خواهد دید
به قیمت خوبی باز بشه واسه خرید عالیه
نظر
-
-
میثم جان بنظرم تاریخ دوباره تکرار خواهد شددر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبا سلام
پس رشد 100 درصدی در عرض4-5 ماه امروز دوباره کمنگنز در قیمت 12338 صف خرید سنگینی به خود گرفت و حجم زیادی از این سهم معامله شد ولی گویا تازه اول راه است (-: و کمنگنز قراره سود های خوبی تقدیم سهامدارانش کند;)
. لذا حیف بود تاپیک مجزایی نداشته باشه این سهم .
هرچند دوستان در تاپیک سهام زیر خاکی قبل از همه به معرفی این سهم پرداخته بودند. ;)
در ادامه به اخبار و وضعیت شرکت و طرح های توسعه این شرکت میپردازیم.
موفق باشیدسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر

نظر