کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت از زیان خارج شده و هنوز قرارداد جدید با ذوب نبسته ولی برای قرارداد جدید تقاضای قیمت بالای 50 درصد دارد و الان هم تولید شرکت بالا رفته است معدن این شرکت در قم قرار دارد
کمنگنز حدود یک ماهه حدود 40 درصد بازدهی داشت ، خودم سهم را نداشتم.
ممکنه یه کم استراحت کند و اصلاحی بشه.الان 236 تومان
وقتی کمنگنز را سیگنال خرید کردم هیچ فرومی و هیچ گروه تلگرامی از کمنگنز حرفی نمی زد ، شاید سه ماه دیگر برای کطبس هم مطالب قبلی را بالا بیاورم کمنگنز 3 برابر شد
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
وقتی کمنگنز را سیگنال خرید کردم هیچ فرومی و هیچ گروه تلگرامی از کمنگنز حرفی نمی زد ، شاید سه ماه دیگر برای کطبس هم مطالب قبلی را بالا بیاورم کمنگنز 3 برابر شد
کطبس در حال شکستن مقاومت مهم 300 تومان
آیا کطبس راه کمنگنز را خواهد رفت ؟؟؟ من چنین تصوری دارم ، در آینده ای نزدیک !!!!!
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر