معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
Collapse
X
-
پاسخ : معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
یک عذرخواهی کنم بابت نمودار.
دلیلش نمیدونم ولی انگار این خطوط که کشیدم جا به جا شدن متوجه نشدم. الان بعد رسم خط و خطوط قفل کردم که باز اشتباه نشود. تحلیلش تقریبا همون میشه چسبیده به کف روند نزولی انشالله که سر به راه شدنش طولانی نشود و اینکه محدوده ۵۵۰۰ هم نبینیم. به نظر من کف سهم همین حدود ۶۰۰۰ است.
دیروز هم ارزش آفرینان دی با کد دیگرش فروشنده بود. امروز هم به نظر خریدار از ترس عرضه های آبشاری این دو حقوقی جلو نیامد.
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Post2 میلیون دیگه داره
این هم باید تمام بشه
کل گروه مثبت درصد بالا به جز تکنار که ابر حباب و کبافق هم تکلیفش مشخص از قدیم نحوه فروشش نامنظم بوده خیلی پی به ایش نمیشود در نظر گرفت.
یکیم کمنگنز!آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2021/06/23, 11:08.
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبه نظرم تمام این بازی ها به دلیل معدن سرب و روی و همچنین طرح باطله برداری هست
این هم تمام میشه
گروه وکادو به عنوان سهام دار عمده از این بازی ها زیاد دارن
این ارزش آفرینان دی نمیدونم باهاشون هماهنگ یا مهمون ناخوندس باید دمش بذاره رو کولش بره!
من که تو این دو سال چیزی از بازی تکادو متوجه نشدم.
نظر
-
درود
پیشنهاد تقسیم سود توسط هیئت مدیره حدود ۸۰ درصد
پرداخت سود از اول مرداد (نکته خوبیه برای کسانی که میخواهند مجمع بروند)
کاهش وابستگی فروش به ذوب آهن میتواند نکته مثبتی باشد (قدرت چانه زنی برای فروش محصولات بالا میرود)
و در آخر اینکه فروشنده فعلی ارزش آفرینان دی ربطی به بازگردان شرکت ندارد ارزش آفرین برای صندوق بازنشستگی میباشد.
یک حقوقی بیاد کل سهام ارزش آفرینان دی که ۴۰ درصد تو ضرر هست ازش بخرد بعید میدونم در جا زدن قیمتی طولانی مدت باشد.
همین
نظر
-
[ Photo ]
#کمنگنز
#گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1400/03/31
▪️ شرکت معادن منگنز ایران طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1400/03/31 معادل 209,141 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 110% افزایش داشته است.
▪️«کمنگنز» با سرمایه ثبت شده 202,400 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه سال مالی منتهی به 1400/12/29 مبلغ 601,706 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 105% رشد داشته است.
1400-04-05 12:19:59 (761924)
➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️⬇️
@Codal360_irبارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط مدافع پست شده است View Postسلام
کمنگنز بیشتر به درد سهامداری میخورد. به درد نوسانگیری کوتاه مدت خیر
یکی از بد معامله ترین سهام بازاردر اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postزیر 6400برا خریدار سهم میفته 5900... نرخی که کف سهم در ریزش بازار بوده..... ... سود هم از اول مرداد پرداخت میکنن.... به نظر سهمی که پتانسیل 800-900سود برا امسال داره... این رنج ها نخواهد موند
آقا محسن یک ماه از پست من میگذرد!
این سهم الان ۳۰ میلیارد تومان فروشنده آماده دارد بازار هم این میداند! مگر اینکه تو کانال های تلگرامی قوی سیگنال بشود پول بیاد پشتش ارزش آفرینان دی بیرون کنند!
قصد زدن تو سر هم ندارم. ۵۰ درصد پول نوسانگیریم توش گیره! ( دو هفته بعد پستی که گذاشتم خریدم به نظرم اومد یک بالا داشته باشد که نداشت) تو این قیمت ها بماند باهاش میرم مجمع
نظر
-
در اصل توسط مدافع پست شده است View Postسلام
آقا محسن یک ماه از پست من میگذرد!
این سهم الان ۳۰ میلیارد تومان فروشنده آماده دارد بازار هم این میداند! مگر اینکه تو کانال های تلگرامی قوی سیگنال بشود پول بیاد پشتش ارزش آفرینان دی بیرون کنند!
قصد زدن تو سر هم ندارم. ۵۰ درصد پول نوسانگیریم توش گیره! ( دو هفته بعد پستی که گذاشتم خریدم به نظرم اومد یک بالا داشته باشد که نداشت) تو این قیمت ها بماند باهاش میرم مجمع
بنده سبد تشکیل دادم کاری با نوسانات روزانه ندارم ... منگنز هم تا فردا یک تعدادی خریدارم اگر فروشنده بیاد رو تابلو برا نیمه دوم سال
سهم 5700-5800 بعد مجمع دارن میدن ... اونم سهمی که تایکسال دیگه بازیک سود مجمع دیگه داریم وازاون سمت سودش به سمت1000 میل خواهد کرد
نظر
-
اردر خرید گذاشتن و نگذاشتن فرقی نمیکند طرف مقابل کار خودش میکند.
من که میرم مجمع
هرچی سهم تو واچ لیستم بود رفت بالا خخخخ
ترجیح میدم فاسمین نگهدارم
یک مقداری هم کپرور دارم اون هم بعد کمنگنز میره مجمع
وقتی بالا نرن مجبورم مثل میثم ۲۰۲۰ به خودم دلگرمی بدم برای آینده
نظر
نظر