معادن منگنز ايران ( كمنگنز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

معادن منگنز ايران ( كمنگنز )

با سلام

پس رشد 100 درصدی در عرض4-5 ماه امروز دوباره کمنگنز در قیمت 12338 صف خرید سنگینی به خود گرفت و حجم زیادی از این سهم معامله شد ولی گویا تازه اول راه است (-: و کمنگنز قراره سود های خوبی تقدیم سهامدارانش کند;)
    . لذا حیف بود تاپیک مجزایی نداشته باشه این سهم .
    هرچند دوستان در تاپیک سهام زیر خاکی قبل از همه به معرفی این سهم پرداخته بودند. ;)
    در ادامه به اخبار و وضعیت شرکت و طرح های توسعه این شرکت میپردازیم.
    موفق باشید
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/03, 15:27.
    ///
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

دوستان فک میکنید سود این سهم در 6 ماهه نسبت به 6 ماه ی پارسال چند درصد رشد کرده؟؟؟ 100 درصد؟ 200درصد؟؟؟ 300درصد؟؟ 400درصد؟؟.......1000 درصد؟؟ :d فک نکنم بتونید حدس بزنید!!!!!!!
    بله 23350 درصد یعنی سود این شرکت در 6 ماهه نسبت به سال گذشته بیش از 23 برابر شده ولی قیمت سهم تازه دوبرابر شده برا همین میگم تازه اول راهیم (-:

البته سود عملیاتی هر سهم هم در 6 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 324 درصد رشد داشته.

دلایل تعدیل طبق گزارش شرکت :

1- با توجه به عدم ارسال حدود چهارده هزار تن از محصول شرکت عليرغم توليد آن در شش ماهه ابتداي سال به علت عدم انعقاد قرارداد جديد با شرکت سهامي ذوب آهن اصفهان و نهايتا توافق انجام شده مبني بر افزايش 25
    درصدي نرخ فروش محصول شرکت اصلحات لزم در مبلغ فروش سال بعمل آمد. در اين خصوص به اطلع مي رساند که اعمال نرخ جديد به سنگ ارسالي در شش ماهه دوم سال تعلق خواهد گرفت.

2-- با توجه به واقعي شدن هزينه ها در عملکرد شش ماهه اول سال 1390 نسبت به مبلغ برآوردي بودجه سرفصل بهاي تمام شده کالي فروش رفته ، هزينه هاي اداري و تشکيلتي و هزينه هاي مالي اصلحات لزم به عمل آمده
    دراين خصوص به اطلع ميرساند که مقدار توليد از 101.290 تن به 105.062 تن افزايش يافت.

3-برنامه خريد سنگ شرکت شامل پنج هزار تن باعيارمتوسط 35 mn درصدنرخ متوسط 3.400 هزار ر به مبلغ 17.000 ميليون ر بوده که با توجه به سنگ منگنز خريداري شده در شش ماهه اول و قراردادهاي گرديد. MN % منعقده جهت خريد سنگ منگنز در شش ماهه دوم به مقدار 9.122 تن با عيار متوسط 24به نرخ متوسط 1.465.249 ر به مبلغ 13.366 ميليون ر تعديل گرديد.

4- کاهش خالص ساير درآمدها عمدتا"بابت عدم تحقق درآمد حاصل از فروش سنگ کم عيار)درسنوات گذشته جهت سنگ کم عيارذخيره کاهش ارزش موجوديها درحسابها لحاظ شده است( که درصورت فروش ذخيره مربوطه به
    حساب ساير درآمدها منتقل مي گرديد مي باشد.

5- افزايش درآمد حاصل از سرمايه گذاري عمدتا"بابت افزايش سود سپرده هاي بانکي نسبت به برآورد انجام شده در شش ماهه ابتداي سال مي باشد.

6- افزايش سايرهزينه ها عمدتا"بابت تحقق جرائم ديرکرد کسورات قانوني به مراجع ذيربط مي باشد.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اینم لنیک پیش بینی درامد هر سهم : http://codal.ir/Reports/Exports/n8VV...C9AA%3d%3d.pdf

فعلا زیادی شلوغش نمیکنم چون ممکنه فردا دیگه گیر نیاد بزارید سنگین بخریم :D
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/03, 16:05.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

شخص حقیقی امروز 202287 سهم دیگه اضافه کرده دیروز هم حدودا 82 هزار سهم حریده بود .
      من شنیدم سهام وثیقه شرکت رو که حدود 6میلیون سهم هست ( دقیقشو نمیدونم دیگه) رو میخوان بفروشن و 1 میلیونش رو امروز فروختن.
      کسی اطلاعات دقیقتری داره؟
      ///

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

با اجازه دوستان منگنزی! من نظر شخصی تکنیکالیمو هرچند نادرست بدم! ;)
        خب اگر نظر من درست باشه سهم چهارشنبه باید +4 بخوره و سهم به 1334 تومان برسه و اگر اینجا لبه چنگالی باشه که میخواد تشکیل بده پس از شنبه سهم باید برگرده تا1050 تومان اونجا پولبک قوی ایجاد کنه برای صعود مجدد...پس میمونم تا شنبه ببینم چی میشه! B-)
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• hamed89
          Banned
          • Jul 2025
          • 617

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
          خب اگر نظر من درست باشه سهم چهارشنبه باید +4 بخوره و سهم به 1334 تومان برسه و اگر اینجا لبه چنگالی باشه که میخواد تشکیل بده پس از شنبه سهم باید برگرده تا1050 تومان اونجا پولبک قوی ایجاد کنه برای صعود مجدد...پس میمونم تا شنبه ببینم چی میشه! B-)
          کیوان جان من تکنیکال بلد نیستم ولی مطمینم شنبه با صف تموم میشه..مگر اینکه یکی از سفارت بره بالا

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20667

سلام
            عزاداریتون قبول باشه.
            منم تکنیکال بلد نبستم ولی با نظرتون موافقم ;) یه استراحت رو داره به نظرم این سهم ولی زیر 1100 فک نکنم بیاد ;) چون اگه بیاد دیگه مشتری زیاد پیدا میکنه. ;)
            ///

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              سلام
              عزاداریتون قبول باشه.
              منم تکنیکال بلد نبستم ولی با نظرتون موافقم ;) یه استراحت رو داره به نظرم این سهم ولی زیر 1100 فک نکنم بیاد ;) چون اگه بیاد دیگه مشتری زیاد پیدا میکنه. ;)
              تو مسیر برگشت یک مقاومت کوچک در 1165 داره ولی اگر حدس من درست از آب در بیاد یعنی میخواد بال بالایی چنگالو تشکیل بده و اگر رو این مقاومت بمونه برمیگرده بالا و قضیه چنگال فیل میشه ، پس قائدتا باید بیاد پایین تا میدلاین که با اون حجم تقاضایی که میگویید یک صعود قوی داشته باشه...
              حالا همه اینهایی که من گفتم در حد یک تصور از آینده بود. من فقط نظرمو ابراز کردم تا بعد از اینکه زمان پیش رفت و روال عادی سهم مشخص شد برگردم و یک مقایسه ای بکنم ببینم چطور پیش رفت ! ;)
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20667

تو مسیر برگشت یک مقاومت کوچک در 1165 داره ولی اگر حدس من درست از آب در بیاد یعنی میخواد بال بالایی چنگالو تشکیل بده و اگر رو این مقاومت بمونه برمیگرده بالا و قضیه چنگال فیل میشه ، پس قائدتا باید بیاد پایین تا میدلاین که با اون حجم تقاضایی که میگویید یک صعود قوی داشته باشه...
                حالا همه اینهایی که من گفتم در حد یک تصور از آینده بود. من فقط نظرمو ابراز کردم تا بعد از اینکه زمان پیش رفت و روال عادی سهم مشخص شد برگردم و یک مقایسه ای بکنم ببینم چطور پیش رفت ! ;)
                این یکی تحلیل بهتر از بالایی بود به نظرم مقاومت همون محدوده ایه که گفتی بعید میدونم پایین تر بیاد اومد اضافه میکنم تا تک سهم شدن (-:
                برای فردا من بیشتر فروشنده ام تا خریدار ;)
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20667

کمنگنز ببینیم 1400 رو امروز رد میکنه تا اینجا 14 درصد بالارفته از زمان ایجاد این تاپیک ;) البته من خودمم دیگه ندارم و روی مقاومتش فروختم
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

کمنگنز متوقف شد باز یعنی دوباره تعدیل مثبت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایااااااااااااا
                    من گزارش رو زیر رو کرده بودم جایی برا تعدیل نمونده بود که برا امسال و تا 9 ماهه :( این یکی تعدیل از کدوم محل میتونه باشه!!!!!!!!!!!!
                    ///

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      کمنگنز متوقف شد باز یعنی دوباره تعدیل مثبت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایااااااااااااا
                      من گزارش رو زیر رو کرده بودم جایی برا تعدیل نمونده بود که برا امسال و تا 9 ماهه :( این یکی تعدیل از کدوم محل میتونه باشه!!!!!!!!!!!!
                      اونايي كه ديروز فروختن رو دست خوردن
                      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 617

من که تازه خریدم
                        خدا کنه یه حالی به ما بده

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

دوستان چه خبر از کمنگنز؟
                          این چند روز که بسته بود حیف شد تو این بازار به راحتی 1800 رو لمس میکرد
                          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                            دوستان چه خبر از کمنگنز؟
                            این چند روز که بسته بود حیف شد تو این بازار به راحتی 1800 رو لمس میکرد
                            فعلا که بسته و رفته برا تعدیل. موقع بازگشایی جبران میکنه مثبت هایی که باید میخورد رو;) منتظرگزارش میمونیم فعلا
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/20, 18:09.
                            ///

نظر

• sourena
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 1080

صحبت از یک تعدیل بسیارعالی است کسی خبر موثق دارد؟
                              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

در حال کار...
                              X