سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد ساده
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 934

ساده جان سری این نوشتتو پاک کن...می دونیم...آلرم به این حروم زادها نده...نفر تو این سایت دارن...

نظر

• سپه
      كاربر فعال
      • Dec 2010
      • 790

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
      با پول جور كردن و خريد حقها روز اخر بدتر خودتون رو به درد سر ميندازيد برنامه اينها اينه سهمو تا 75 تومن بيارن پايين اگر قيمت سهم بياد زير 100 تومن شمايي كه حقها رو روز اخر خريدي بعد هم كه ثبت شد نميتوني بالا بفروشي و سود كني شما ها با اينها نمي تونيد در بيفتيد و بدتر خودتون رو نابود ميكنيد
      این 75 تومان را از کجا فهمیدید ؟

البته در کل به نظر من هم خود سهم برای خرید جذایت بیشتری دارد تا حق استفاده نشده
      هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• چوبین
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 45

دوستان من میگم حالا که از نظر قانونی کاری نمیشه کرد بیائید شرح اوضاع را در سایتها اطلاع رسانی کنیم و آبروی اینها را ببریم مثل بازتاب یا فارس و......
        حداقلش اینه که بالاخره یک آدم حسابی اینو میبینه شاید اتفاقی بیفته
        نظر دوستان

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • May 2011
          • 808

[quote=حامد;99134]
          در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          منم از دستم هر کاری بر می امد کردم و عقلم به جایی قد نمی کشه...فقط باید روز آخر پول جور کنیم و حق هارو به تعداد مورد نظر بخریم...ولی مایی که پول حلال می خوریم و این همه از خدا میترسیم و حق الناس و مواظبیم نخوریم...این حال و روزه مونه و این طور گرفتاریم...موندم آذری دزد...شهمیری دزد و...چطور این پولها را میخوان بخورن و بلایی سر زن و بچه هاشون نیاد...من که مطمنم تباس کارشون و همین دنیا میدن...[/quote

ساده جان تاكي مهلت داريم
          آخرین روزسه شنبه16 اسفند...

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

دارن رو سهم فشار ميارن
            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

من 4 شنبه و امروزم از سهم حمايت كردم و ديگه نميدونم چه كار كنم

نظر

• محمد ساده
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 934

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                من 4 شنبه و امروزم از سهم حمايت كردم و ديگه نميدونم چه كار كنم
                من امروز بازم با دفتر مالمیر تماس گرفتم...و صحبت کردم...یسری قولها برای توافق نماد و حق دادن...منتظر می مونیم...

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                  این 75 تومان را از کجا فهمیدید ؟

البته در کل به نظر من هم خود سهم برای خرید جذایت بیشتری دارد تا حق استفاده نشده
                  روزي كه داشت حقها معامله ميشد روي 30 تومن امار اين به دست من رسيده بود اصولا تو اين بورس نبايد سرمايه گذاري كرد براي حقهاي استفاده نشده بهتون اكيدا سفارش ميكنم تحت هيچ شرايطي سراغ اين سهم نريد اين سهم هيچي توش نيست
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

قيمت سهمو 104 زدن

نظر

• وحدت
                      عضو جدید
                      • Sep 2011
                      • 9

دوستان آيا سهامدار عمده تا روز سه شنبه 16/12/90 مهلت دارد تا نسبت به خريد حق تقدم اقدام نمايد

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط وحدت پست شده است View Post
                        دوستان آيا سهامدار عمده تا روز سه شنبه 16/12/90 مهلت دارد تا نسبت به خريد حق تقدم اقدام نمايد
                        بله...حامد جان الان وقتشه اون عكسو بزاري

نظر

• yousef
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 808

لینک زیرازکدال نشون میده که سه شنبه آخرین روزعرضه حق تقدم هاست

روال آخرین روزچطوره؟آیاهمون محدویت 5درصدنسبت به روزقبلش اعمال می شه؟تعدادی حق که تو19تومن معامله
                          شده اگه محدودیت 5درصددرست باشه به فرض هم فرداوهم پس فردا5درصدکم بشه سه شنبه قیمتش می شه
                          172ریال.آیا متعهدپذیره نویسی مجبوره تواین قیمت بخره یاهرقیمتی دلش خواست؟می تونن درخواست تمدیدبدن؟

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

راستش خودم مجددگزارشهاش رونگاه کردم...توصفحه 25بیانیه ثبت افزایش سرمایه اومده که اگه حق هافروش

نرفت شرکت رهروان عصرمتعهده که ظرف 5روزحق هاروبخره...بازهم نمی دونم آیاهرقیمتی دلش خواست؟

فکرکنم هرفشاروهرپیگیری قانونی لازمه همین دوسه روزه بایدانجام داد...نمی تونن به دلیل عدم ارائه

اطلاعات مالی سال91سهم روببندن؟
                            An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                              راستش خودم مجددگزارشهاش رونگاه کردم...توصفحه 25بیانیه ثبت افزایش سرمایه اومده که اگه حق هافروش

نرفت شرکت رهروان عصرمتعهده که ظرف 5روزحق هاروبخره...بازهم نمی دونم آیاهرقیمتی دلش خواست؟

فکرکنم هرفشاروهرپیگیری قانونی لازمه همین دوسه روزه بایدانجام داد...نمی تونن به دلیل عدم ارائه

اطلاعات مالی سال91سهم روببندن؟
                              http://www.codal.ir/ReportList.aspx?...lyChilds=False
                              درست ديديد..رهروان طي فردا و پس فردا بايد كل سهام رو بخره و چون قانوني وجود نداره كه دامنه نوسان باز بشه لزا بايد رو همين قيمت بخره و اگر اينطوري نشه مشخصه دستشون با ناظر تو يه كاسست......فردا و پس فردا بايد سر هاموني رو كچل كنيد حواستون باشه كه حقتون خورده نشه....با خودتونم نگيد بقيه زنگ ميزنن ...كوتاهي نكنيد و حتما پيگير باشيد

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

البته من با هاموني كه صحبت ميكردم ميگفت ما يه قانوني رو فرستاديم تا تصويب كنن اونم اينه كه دامنه حق تقدم باز بشه .....اگه تصويب بشه دستشون بازه كه رو هر قيمتي خواستن بخرن...

نظر

در حال کار...
                                X