حدود11میلیون تقاضادیده میشه...امیدوارم قیمت عرضه روببرن بالا
سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )
Collapse
X
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postساده جان خواهشااین کلمه یک ریال رونیار.بدجوری بهش آلرژی دارم!ببین به چه روزی رسیدیم که دوستان به این قیمت 129ریال راضین!زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postخوب تا الان 19 ميليون معامله شده چقدرديگه تقدم مونده؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
قانونا طبق دستورالعمل بورس بايد حداكثر تا 2 هفته پول حقها رو بدن حق دي كه اينجوري بود اميدوارم اينا لااقل به اين تعهد سازمان وفادار باشنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postقانونا طبق دستورالعمل بورس بايد حداكثر تا 2 هفته پول حقها رو بدن حق دي كه اينجوري بود اميدوارم اينا لااقل به اين تعهد سازمان وفادار باشن
اگه رومعامله تقدم ازروز اول اعتراض نميكرديم وروي 5تا 10 تومن معامله ميشد احتمال بالا اومدن تدريجي قيمت تقدم بيشترنبود؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
نظر
-
من منظور شما رو از اين سوال نفهميدم ولي با شكايت كردنه شما و تمديد حق چيزي كه برام ثابت شد اين بود كه تمام اين حقوقيهاي دزد كه با سرمايه مردم بازي ميكنند دستشون با بالايي ها تو ي كاسس و از هيچ چيزي هم نميترسند و به نظرم اگر بحث شكايت نبود حقها رو بالاتر ميخريدنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postقانونا طبق دستورالعمل بورس بايد حداكثر تا 2 هفته پول حقها رو بدن حق دي كه اينجوري بود اميدوارم اينا لااقل به اين تعهد سازمان وفادار باشنزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
نظر
-
كار ما با اين تاپيك تموم شد و تا عمر دارم ديگه تو اين تاپيك نميام......مرگ بر وشمال و مرگ بر اون كسايي كه اين سهم كاغذي رو وارد بورس كردن....و مرگ بر اون رهروان كثيف .....و مرگ بر اون ناظر كثيف تر از همشون
اما اين سهم با اين افزايش سرمايه اي كه انجام داد خيلي متحول ميشه و افق سود آوري بالايي داره بهتون پيشنهاد ميكنم اين سهمو به سبد اضافه كنيد....خداحافظ يوسف يگانه حامد محمد ساده ناظم ميثم چوبين اميددار جمشيد يار و همه كسايي كه مارو تو اين تاپيك همراهي كردن
مرگ بر وشمال......الهي خرج دوا دكتر زنو بچشون بشه.......ما فقط دلمون خوشه كه يكي اون بالا هست وگرنه خودمونم ميدونستيم شكايتو اين حرفا همش بچه بازيه....ولي اون دنيا ديگه بچه بازي نيست...من خودم شكايت تو بازرسي كل رو پيگير ميشم ببينيم نظام مقدس چه گلي به سر ما ميزنه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postچون عليه شركت شكايت شده سعي ميكنندقانوني عمل كنندالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
با سلام
دوستان باید شماره حساب اعلام کنیم به اینا؟
اگر شماره فکس دارید لطف کنین در ضمن چه بانکهایی واریز می کنند ؟
ساده جان ممنونم از لطفت ولی می دونی تجربه تلخی بود اما منم از طریق مراجع پیگیر هستم[SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]
نظر
نظر