در اصل توسط alireza 184 پست شده است
View Post
سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )
Collapse
X
-
حضرت علي ميفرمايند لياقت مردمان هر سرزمين حاكمان اون سرزمين هستند پس تا زماني كه مردم اصلاح نشند از حاكمان سالم هم خبري نيستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postكار ما با اين تاپيك تموم شد و تا عمر دارم ديگه تو اين تاپيك نميام......مرگ بر وشمال و مرگ بر اون كسايي كه اين سهم كاغذي رو وارد بورس كردن....و مرگ بر اون رهروان كثيف .....و مرگ بر اون ناظر كثيف تر از همشون
اما اين سهم با اين افزايش سرمايه اي كه انجام داد خيلي متحول ميشه و افق سود آوري بالايي داره بهتون پيشنهاد ميكنم اين سهمو به سبد اضافه كنيد....خداحافظ يوسف يگانه حامد محمد ساده ناظم ميثم چوبين اميددار جمشيد يار و همه كسايي كه مارو تو اين تاپيك همراهي كردن
مرگ بر وشمال......الهي خرج دوا دكتر زنو بچشون بشه.......ما فقط دلمون خوشه كه يكي اون بالا هست وگرنه خودمونم ميدونستيم شكايتو اين حرفا همش بچه بازيه....ولي اون دنيا ديگه بچه بازي نيست...من خودم شكايت تو بازرسي كل رو پيگير ميشم ببينيم نظام مقدس چه گلي به سر ما ميزنه
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postکسانی که صاحب ماشین را زدند انشائ الله دستشان به کعبه و ضریح امام حسین برسد من که خیلی خوشحال شدم آفرین و دستمریزادما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
متاسفانه به هرجا سر میزنیم و پیگیری...خودشون دنبال کلاه برداریهای بزرگتر و سنگینتر هستن...پرونده تشکیل شده تو...دنبال مراحل حقوقیش هستن ولی برام جالبه که بسیار اعمال نفوظ میشه...و همش سعی در بایگانی شدن پرونده میباشه...
از طرف بورس و فرا بورس هم فقط رو سیاهی موند براشون...اسم نمی برم ولی...چه قسمت نظارت و پیگیری و چه ناظر بورس و فرابورس.چه تخلافات بورسی و چه مدیر بورس و فرا بورس...همه در دزدیهایی این چنینی باهم هم صدا و پشت هم هستن....و دلیل آشکارش تمدید حق های استفاده نشده به مدت یک هفته بود که تو این 25 سال اخیر من ندیده بودم و فقط قصد پایین آوردن قیمت حق ها بود(اگه تمدید نمی شد...به علت معامله نشدن حق ها فرایند افزایش سرمایه کذایی باطل و پول حق ها بسرعت باید به حساب ها واریز میشد ولی...دیدیم که چه شد)...
امسال یکی از بدترین سالهای بورسی من و کارم بود...و با اینکه سود های خوبی از قندیها و...گرفتم ولی ضررهای بسیار سنگینتری رو متحمل شدم...و تماما همه رو یادداشت کردم و همیشه بخاطر میسپارم تا تکرار نکنم(من ناخواسته وارد این حقها شدم...چون تو چند روز پایانی تریدر من مسافرت رفته بود وبا صف فروشش مشکل تو سر خطی و حتی نوع معاملشم داشتم و...)
خدا این حق خوری و دزدی رو با جواب دادن به زن و بچه هاشون و خودشون بده...همین دنیا...ما که هر کاری تونستیم کردیم و داریم میکنیم...تازه اپسیلون پولی که از حق ها مونده هم معلوم نیست این بی پدرها کی میدن...قانونا 2هفته...کو قانون تو این مملکت و کو نظارت...فقط دوستان با زنگ زدن و پیگیری نذارن دوباره این کثافتها اونم دیر واریز کنن...
تجربه تلخ و گران ولی آموزنده بود...بهر حال باید ضررها و سودها رو بسرعت فراموش کنیم و با تمرکز رو بازار اشتباهاتمون رو به صفر نزدیک کنیم...(واز تجربیات کمال استفاده رو ببریم)
امیدوارم همه دوستان آلوده به سهمو و حق...زودتر ضررهاشون جبران بشه...(و نصیحت آخر:هیچ وقت آلوده حق و حتی خود سهم کثیفی همچون-سرمایه گذاری توسعه شمال-نشین حتی اگه وضع بنیادی سهم خوب باشه)سال نو پیشاپیش مبارک...منم این تاپیک و ترک میکنم...خدا نگهدارآخرین ویرایش توسط محمد ساده؛ 2012/03/16, 13:48.
نظر
-
نظر