فردا اگه بشه رو 110 بخرم خیلی خوب میشه
سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )
Collapse
X
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postحدود 3درصد سبدم وشمال هست با قیمت حدود 100تومان
اهسته داره بالا میاد
فعلا122 شد
با اینکه خیلی رشد نکرده و فقط 20درصد بعد از خریدم بالا اومده ولی به دلیل ریسک پایین در قیمت اسمی مناسب بوددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
پاسخ : سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )
در 100تومان خریدار نداشت و الان در 180تومان صف خرید سنگین شده!
البته دیگه این سهمو ندارم و چندی پیش خارج شدم
بعضا سهم ها در قیمتهای مفت قرار میگیرن که صرف نظر از رشد بازار جای رشد خوبی دارن
الان دیگه وشمال ریسکش افزایش پیدا کرده و توصیه ای نمیشه هرچند با تحرکاتی که در سهامداران هست احتمال ادامه رشد هستدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
شفاف سازی وشمال
با عنایت به توقف نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری چشم انداز توسعه شمال (سهامی عام)، با توجه به افزایش غیر عادی قیمت سهام و بر اساس اطلاعات منتشر شده، موارد و نکات قابل توجه ذیل را به اطلاع سرمایه گذاران محترم می رساند:
• نماد معاملاتی شرکت در تاریخ 09/10/92 با توجه به نوسان غیرعادی قیمت سهام توسط فرابورس ایران متوقف گردیده است. در ضمن میانگین قیمت سهام شرکت در بازار پایه عادی از تاریخ 09/09/92 لغایت 09/10/92 از مبلغ 337ر1ریال به مبلغ 045ر2 ریال (53 درصد رشد) افزایش یافته است. شایان ذکر است علیرغم پیگیری های مکرر این سازمان، شرکت تاکنون نسبت به ارائه اطلاعیه شفاف سازی وضعیت عملیاتی اقدام ننموده است.
• مانده سرفصل سرمایه گذاریهای کوتاه مدت در تاریخ 31/06/92 به مبلغ 134 میلیارد ریال معادل 60 درصد مجموع داراییها و بیش از 99 درصد مجموع سرمایه گذاریهای شرکت را تشکیل می دهد که عمدتاً ناشی از انعقاد قرارداد مشارکت با شرکتهای توسعه متوازن مسکن ایرانیان و موسسه توسعه متوازن اقتصاد ایرانیان می باشد که اطلاعاتی در خصوص قراردادهای مشارکت (شامل تعهدات طرفین، زمان قرارداد، نرخ سود و کارمزدها، نرخ جرائم دیرکرد، مرجع حل اختلاف و ...) به این سازمان ارائه نشده است. با توجه به عدم ارائه صورتهای مالی شرکتهای مذکور یا قراردادهای منعقده، اظهارنظر در خصوص صرفه و صلاح سهامداران امکان پذیر نمی باشد.
• تسهیلات مالی دریافتی شرکت مطابق آخرین صورتهای مالی حسابرسی شده (میان دوره ای 6ماهه منتهی به 31/06/92) به مبلغ 54 میلیارد ریال، بیش از 67 درصد بدهیهای شرکت را تشکیل می دهد و به دنبال آن هزینه های مالی معادل 33 درصد سود خالص برای شرکت ایجاد نموده است.
• فعالیت شرکت عمدتاً دربرگیرنده تأمین منابع مالی از طریق دریافت تسهیلات از بانکهای دولتی با میانگین نرخ سود 21 درصد و سرمایه گذاری در قراردادهای مشارکت با شرکتهای توسعه متوازن مسکن ایرانیان و موسسه توسعه متوازن اقتصاد ایرانیان با حداقل سود مورد انتظار به نرخ 32 درصد (بر اساس فایل ضمیمه صورتهای مالی6 ماهه حسابرسی شده92) و شناسایی ماحصل رویدادهای فوق الذکر می باشد. شایان ذکر است با توجه به اثر مالیاتی ماهیت سود شناسایی شده در حسابهای شرکت و هزینه فرصت ناشی از متورم شدن مانده مطالبات از آن شرکتها بابت قراردادهای مشارکت (مانده در تاریخ 31/06/92 مبلغ 54 میلیارد ریال)، توجه سرمایه گذاران را به ابهام در خصوص استراتژی شرکت جلب می نماید.
مزید استحضار، مسئولیت اطلاعرسانی شرکت مطابق مفاد قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی و دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکتهای ثبت¬شده نزد سازمان، برعهدۀ هیئتمدیره و مدیران شرکت میباشد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
وشمال
سهم زیر خاکی
افزایش سرمایه 100 درصدی که مجوزشو گرفته و تا اخر فروردین وقت داره مجمع رو برگزار کنه
سود 34 تومنی ساخته تا پایان سال مالی که 9 ماهه 24 تومن ساخته یعنی تعدیل سود 45 درصدی
منبع اطلاعات خودم که موثقه که تا پایان ایم ماه به بورس اعلام میشه
پذیرش در بازار دوم فرابوس و انتقال از توافقی به بازار دوم فرابوس
قیمت سهم 160 تومن که فكر کنم واقعا ارزندس
تو این قیمت سهمی سراغ ندارم قیمتش 160 تومن باشه و 34 تومن سود ساخته باشه و 30 تومن تقسیم میکنه
فعالیت شركت هم ساختمان سازی هست با حاشیه سود تضمین شده 35 درصد در صورت ركود بازار مسكن
نظر
-
در اصل توسط تنها پست شده است View Postوشمال
سهم زیر خاکی
افزایش سرمایه 100 درصدی که مجوزشو گرفته و تا اخر فروردین وقت داره مجمع رو برگزار کنه
سود 34 تومنی ساخته تا پایان سال مالی که 9 ماهه 24 تومن ساخته یعنی تعدیل سود 45 درصدی
منبع اطلاعات خودم که موثقه که تا پایان ایم ماه به بورس اعلام میشه
پذیرش در بازار دوم فرابوس و انتقال از توافقی به بازار دوم فرابوس
قیمت سهم 160 تومن که فكر کنم واقعا ارزندس
تو این قیمت سهمی سراغ ندارم قیمتش 160 تومن باشه و 34 تومن سود ساخته باشه و 30 تومن تقسیم میکنه
فعالیت شركت هم ساختمان سازی هست با حاشیه سود تضمین شده 35 درصد در صورت ركود بازار مسكن
حتما نباید رفت تو صف پاکشو و ارفع و حخزر
نظر
-
وشمال
رو از 150 تو بدترین بازار معرفی کردم الان 200 تومن دو تا خریدار از کارگزاری پارس گستر خبره سهم خشک خشک کردن تا 200 تومن
شرکت تو 12 ماهه بالای 30 تومن سود ساخته
100 درصد افزایش سرمایه داره
روز 3 شنبه دوم اردیبهشت مشخص میشه میره بازار فرابوس یا نه گزارش و مدارک پذیرش تو فرابوس رو داده و 3 شنبه مدیران فرابوس تصمیم میگیرن راجبش
اگه بره بازار فرابوس تا 300 یک کله میره
خرید زیر 200 پشنهاد میشه با تضمین سود 50 درصدی تا مدت یک ماه
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postگزارش 6ماهه منتشر شد
138ریال پوشش
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
گزارش تقریبا مطابق انتطار بود
سال قبل در 6ماهه 111ریال پوشش داده بود که رشد 24درصدی رو شاهد هستیم
امسال فکر کنم بین 25 تا 30تومان رو بتونه تا 12ماهه محقق کنه (البته شفافیت کافی وجود نداره)
قیمت سهم همین چند روز پیش 100تومان بود
سهمی که 30تومان سود داره 100تومان قیمت در بازار وجود نداره
====
توصیه به خرید/فروش ندارم
البته خودم در حدود 150تومان خارج شدم و الان سهم رو ندارم منتها گاها در بازار سهم ها به قیمتهایی میرسن که چشم بسته هم میشه خرید
مثلا بمیلا 90تومانی یا وشمال 100 تومانی ولغدر 100تومانی و...درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاین سهم هم که در قیمت 100تومان تاکید روش داشتم رشد صد درصدی در این چند ماهه کرد و امروز 200تومان هم معامله شد
البته خودم در حدود 150تومان خارج شدم و الان سهم رو ندارم منتها گاها در بازار سهم ها به قیمتهایی میرسن که چشم بسته هم میشه خرید
مثلا بمیلا 90تومانی یا وشمال 100 تومانی ولغدر 100تومانی و...
همین خریدار منتظرن ببین ایا 3شنبه جواب پذیرش وشمال تو بازار دوم فرابوس میاد یا نه اگه اوکی بشه یک کله تا 300 میبرنش بالا شادیم بالاتر
نظر
نظر