در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )
Collapse
X
-
-
دوستان امروز با بابل تماس گرفتم 3214470 0111 راجع به حق های استفاده نشده که آیا سهامدار عمده پول را واریز کرده است خانمی که گوشی را بر داشت گفت نمی دانم ولی تا 2 هفته دیگر دوباره حق ها عرضه می شود سوالم این است مگر نمی بایست حدود 2 ماهی بگذرد و بعد حق ها را عرضه کنند
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدوستان امروز با بابل تماس گرفتم 3214470 0111 راجع به حق های استفاده نشده که آیا سهامدار عمده پول را واریز کرده است خانمی که گوشی را بر داشت گفت نمی دانم ولی تا 2 هفته دیگر دوباره حق ها عرضه می شود سوالم این است مگر نمی بایست حدود 2 ماهی بگذرد و بعد حق ها را عرضه کنندمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
امروز رنج منفی رو زدند و خرابش کردند ولی فکر کنم فردا صف خریده . با مثبت شدن و صف شدن تمام ساختمانی ها نوبت به وشمال و سنوین و ... میرسد که اکثریت سرمایه گذاریشان در ساخت و ساز است.
نظر
-
به نظر مياد پروژه پايين آوردن قيمت واسه بز خري كردن حقاي استفاده نشده منتفيه و اين ميتونه واسه اونايي كه حق استفاده نشده دارن خيلي خوب باشه همونطور كه گفتم پيشبيني من اينه كه با اومدن حق استفاده نشده قيمت سهمو بالا ببرن تا حق استفاده نشده واسه خريدارا جذاب بشه...سفته بازا ميدونن دارن چه كار ميكنن منتظر يه همچين پروژه اي تو فنورد هم هستم....البته اگه ضايم نكنن قيمتو الان پايين نيارن:dآخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2011/12/31, 10:09.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
خب دوستان امروز رسما فروش سهامدار عمده رو شركت تكذيب كرد معاملات سهمم از اين لينك دنبال كنيد
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر