سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1490

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    ترازنامه شركت ديوانه كنندست مثه كساوه نيومدن از جيب سهامدار بزنن با كاهش در اسناد پرداختني ترازنامه رو متعادل كردن...افزايش وحشتناك پيش پرداختا نشون دهنده پروژه ها در دست انجام شركته كه اگه اين پيش پرداختا وارد صورتاي ماليش بشه سود شركت تصاعدي بالا ميره...شركت به اين كوچيكي 11 ميليارد تومن دارايي داره....8 ميليارد تومن سرمايه در گردش شركته كه واسه اين سهم كوچيك يه تراز نقدينگي وحشتناكه.....در كل ترازنامه 100 درصد به نفع سهامداره.........مشخصه آدماي درستين يا شايدم راهو رسم دروغ گفتنو هنوز بلد نشدن..........بسيار سفر بايد تا پخته شود خامي
    خب خداروشكر گزارشش خوب بود
    خوشحالم ازاينكه ميبينم خوشحالي ساده جان
    زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• rojan
      عضو فعال
      • May 2011
      • 581

با سلام

تا لحظه شکستن به خدا ایمان داشته باش و ببین که آن لحظه هرگز فرا نمی رسد

دوستان من الان انلاین شدم معاملات را هم نتوانستم رصد کنم
      توی وشمال چه خبره خبرای خوب یعنی برای حقهایمان هم خوب میشه
      خواهشنا خیلی ساده برای من توضیح دهید در صورت امکان
      اگه هم به همان خوبی است که نوشته اید

من و اینهمه خوشبختی محاله محاله محاله
      آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
        با سلام

تا لحظه شکستن به خدا ایمان داشته باش و ببین که آن لحظه هرگز فرا نمی رسد

دوستان من الان انلاین شدم معاملات را هم نتوانستم رصد کنم
        توی وشمال چه خبره خبرای خوب یعنی برای حقهایمان هم خوب میشه
        خواهشنا خیلی ساده برای من توضیح دهید در صورت امکان
        اگه هم به همان خوبی است که نوشته اید

من و اینهمه خوشبختی محاله محاله محاله
        از اين لينك ميتونيد معاملاتو نگا كنيد

ولي اينكه ماها كه حقشو داريم بايد خوشحال بشيم يا نه بستگي به بازار داره....يا بازار به اين گزارش واكنش نشون ميده يا واميسته حقاش بياد بعد واكنش نشون ميده يا نزديك اومدن حق واكنش نشون ميده كه من سومي رو بيشتر ميپسندم
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
          خب خداروشكر گزارشش خوب بود
          خوشحالم ازاينكه ميبينم خوشحالي ساده جان
          گزارشش از خوب يه چيز اونورتر بود اگه شركتاي سرمايه گذاري ملزم ميبودن پيشبيني درآمد بدن نمادش بسته ميشد يه تعديل تپل ميداد.....همينجور چشمي كه نگاش كردم بدون هيچ درد سري تو 12 ماهه ميتونه 30 تومن اعلام كنه ببينيم اين كارو ميكنن يا نه

نظر

• ناظم
            عضو فعال
            • May 2011
            • 508

ساده جان از اینکه اطلاع رسانی کردی وسهامداران این شرکت را خوشحال نمودید سپاسگزارم و اگر باز اخباری از سهم داشتید ما را مطلع سازید

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

يه نكته ديگم كه در مورد وشمال بايد بگم اينه كه همه فكر ميكردن با اين شرايطي كه شركت داره حالا حالاها نميتونه بيشتر از 16 تومن پوشش بده حالا شما نگا كنيد با همين پروژه هاي در دست اجراش تا چند تومن ميتونه سود واسه شركت بسازه....از طرف ديگه اون 10 ميلياردتومن افزايش سرمايش بعدا كه وارد صورتاي ماليش بشه چند تومن ميتونه سود بسازه....ما اگه بگيم الان كه 2 ميليارد سرمايشه تا آخر سال حداقل 20 تومن ميسازه بعدا كه اون 10 ميلياردم به كار گرفت چقد ميتونه بسازه با يه تناسب ساده با فرض ثابت بودن تمام متغيرها حداقل 120 تومن سود ميتونه بسازه.....و اگه بخايم يه ارزش گذاري اين سهامو بكنيم قيمت 600 700 در آينده به نظرم زياد بالا نباشه

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

سلام ساده جان باسپاس فراوان ازاطلاع رسانی تون.300هزارتقدم استفاده نشده تقریباباقیمت بالادارم(35تومن)وطبعانگران...چندتاسئوال داشتم:
                1-آیاتاپایان سال مالی90افزایش سرمایه بایداعمال بشه وحقهاتبدیل به سهم بشن؟
                2-اگه پاسخ قسمت اول مثبته چراپوشش9ماهه سهم باسرمایه قبلی اعلام شده واگه بخوادباسرمایه جدیداعلام بشه چی؟
                3-توترازنامه وجوه دریافتی بابت افزایش سرمایه درپایان89وپایان آذر90به ترتیب 1.14و5.24میلیاردتومن ذکرشده.آیامیشه گفت امسال بابت افزایش
                سرمایه4.1میلیاردتومن دریافت شده ومعنیش اینه که از100میلیون حق تقدم59میلیون(نزدیک به50درصدسهم شرکت بااحتساب افزایش سرمایه)تقدم
                استفاده نشده باقی مونده؟چون اگه اینطورباشه این تعدادسهم کاملا ارزش مدیریتی پیدامی کنن

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

ممنون از لطفتون
                  1-بايدي در كار نيست ولي سعي ميكنن تا آخر امسال ثبتش كنن احتمالم داره به اون ور سال بره

2-قطعا با اعمال افزايش سرمايه سود سهم رقيق ميشه و اين طبيعيه در حدود 2 3 تومن

3-در مورد 50 ميليون حق استفاده نشده حرف شما درسته اما شايد حساباشونو دقيق جمعو جور نكردن بنابراين نميتونيم دقيق بگيم كه اينقد حق استفاده نشده مونده......ولي اگه 50 ميليون تا حق استفاده نشده مونده باشه هم ميتونه خوب باشه هم ميتونه بد باشه خوب از بابت ارزش مديريتي بد از اين بابت كه سهم خواهون نداره.....خب سهامدار عمده چندوقته داره ميخره و با اين گزارشي هم كه داد فك كنم كفه به سمت خوب سنگينتر باشه ...البته بازي حق تقدم خيلي پيچيده تر از اين حرفاست......اينم بگم تاريخ ترازنامه تا 30 آذره و حق تقدمم در همين تاريخ بسته شده وشايد وجوه بعد از اين تاريخ در ترازنامه نيومده باشه

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

ولي نكته جالب اينه: همين وجوهو كه بازم در ترازنامه آوردن نشون ميده آدماي درستين و هنوز راهو رسم بورس بازي رو بلد نيستن ازون آدماي با دينو ايمون هستن..........ببينيم تو حق تقدمشم همينجور با خدا هستن يا واسه منافع شخصي خدا رو ميزارن كنار و نفرين يه عالمه سهامدارو به جون ميخرن.......خود شركت كه ميگه رهروان هميشه حامي سهامدار بوده

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

يه نكته ديگم يادم اومد بايد بگم اونم اينه كه اگه واقعا 50 ميل حق استفاده نشده وجود داشته باشه نشون ميده دارندگان حق آدماي حقيقي عادي نيستن وشايد نهايت 10 ميليون تاش امثال ما باشن و حداقل 40 تاي ديگش مطمئنا آدماي كله گنده اي هستن كه قطعا رو دست نميخورن ...سهامدار عمده رو هم كه گفتن از حقاش كامل استفاده كرده پس اگه تباني تو كار نباشه بعيد نيست يه چيزي مثه شكبير از آب در بياد...يعني رقابت مديريتي.........بايد نشستو تماشا كرد

نظر

• yousef
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 808

...امروزبامعامله 10000سهم قیمت سهم رسیدبه1319ریال.این شیوه جدیدمعاملات دربازارپایه
                        باعث شده این سهم وسهم های دیگری مثل فن آواوسنوین ازدیدبازارخارج شده وبه دارندگان
                        این سهمهازیان واردبشه...ساده جان روندسهم روچطورمی بینی؟
                        من نمی تومن تایپک جدیدایجادکنم ساده جان اگه می تونی تایپکی تحت عنوان شکایت
                        ازنحوه معاملات دربازارپایه فرابورس ایجادکن تایک اعتراض گروهی شکل بگیره ضمنامن
                        ازطریق سایت seoواردسیستم شکایات شدم وشکایت خودم روازاین نحوه معامله ارسال کردم.

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                          ...امروزبامعامله 10000سهم قیمت سهم رسیدبه1319ریال.این شیوه جدیدمعاملات دربازارپایه
                          باعث شده این سهم وسهم های دیگری مثل فن آواوسنوین ازدیدبازارخارج شده وبه دارندگان
                          این سهمهازیان واردبشه...ساده جان روندسهم روچطورمی بینی؟
                          روز 4 شنبه و امروز 10000 تا سهم تو مثبته 5 زدن و قيمتو تا 132 تومن آرومو بي سرو صدا بالا آوردن كه همون سهامدار حقيقي اين كارو كرد تاپيكو بالا نياوردم تا با خيال راحت كارشونو بكنن حركات جالبي داره رو سهم ميشه ...فقط تماشا..البته اينم بگم كه پايين اومدن قيمت سهم از 135 با حجم بالا نبود..فقط رو 119 تومن با حمايت سنگين رهروان همراه شد كه فروشنده هاي بالفعل سهمو خشك كرد.......يه دوستي هست به نام كاوه در سايت همسايه ايشون اطلاعات خوبي از پشت پرده اين سهم داره اگه به ايشون دسترسي دارين بگيد حتما بياد و نظرشو بگه

نظر

• rojan
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 581

با سلام

جناب ساده
                            من تمرکزی روی وشمال نداشتم ولی گویا خبرهایی خوبی دارید فکر کنم فقط من نفروخته باشم نههههههههههههههههههه:d
                            ایا میتوان زمانی برای بازگشایی حق اعلام کرد؟
                            ممنون که با پیگیری وشمال دل ما را شاد می کنید
                            آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                              با سلام

جناب ساده
                              من تمرکزی روی وشمال نداشتم ولی گویا خبرهایی خوبی دارید فکر کنم فقط من نفروخته باشم نههههههههههههههههههه:d
                              ایا میتوان زمانی برای بازگشایی حق اعلام کرد؟
                              ممنون که با پیگیری وشمال دل ما را شاد می کنید
                              ممنون از لطفتون....راستش خبري كه ندارم و من خودم از خريداي سهامدار عمده خيلي خوشحالم و منو اميدوار كرده ....حق استفاده نشده معمولا 2 3 ماه طول ميكشه و هنوز زمان زيادي تا حق باقيمونده واسه همين سهم تقو لقه....حالا اگه نزديك حق بشه شايد شكل بهتري به خودش بگيره.....گزارش خوب شركت و خريداي سهامدار عمده من يكي رو خيلي اميدوار به رقابت مديريتي واسه حقا كرده.....من خودم دوست دارم حقاي استفاده نشده بعد از گزارش 12 ماهه بياد يعني تو ارديبهشت
                              آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/29, 02:13.

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

بعضي از دوستان با توجه به گزارش خوبي كه وشمال داده ميپرسن خريدش چه جوريه؟خدمتتون عرض كنم كه مطلقا تا مشخص شدن بازي حق تقدم به فكر خريد سهم نباشيد هرچند كه توانايي سود سازي بالايي داره....بازارم اگه نگا كنيد فعلا كاري به سهم نداره تا موعد حقش بشه....اگه حقاش قبل از 12 ماهه بياد ميتونيد بعد از اومدن حقش سهمو بخريد چون ميدونم گزارش 12 ماهه خوبي ميتونه بده

نظر

در حال کار...
                                X