سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Jamshidyar
    كاربر فعال
    • Oct 2011
    • 556

محکم در مقابل این حرکت بایستید والا شاهد دود شدن سرمایه ها خواهیم بود. تو روز روشن اگر یکی دست کنه تو جیبتون بخواد پول برداره چیکارش می کنین ؟؟ اینهم با اون کار خیلی فرقی نداره فقط شیک و تر تمیز تره !
    موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
    www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

بهترين كار اينه كه نماد شركت بسته بشه از شركت توضيح خواسته بشه ونماد تا ارايه گزارش 12 ماهه بسته بمونه...اينا اينقد پول لازمن كه ميخان زود سروته اين حقا رو هم بيارن خدا لعنتشون كنه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• ناظم
        عضو فعال
        • May 2011
        • 508

نه من ساکن یکی از شهرهای اطراف تهران به نام شهر قدس ( قلعه حسن خان سابق ) هستم

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

سال 87 من 400 ميليون تومان سهم پالايشگاه نفت اصفهان داشتم اون موقع بحران مالي اومد و اين شركت با خيلي از شركتاي ديگه رفتند توي گره روزي 10 تا دونه معامله ميشد و 4 درصد منفي شو ميخورد شخصا رفتم تالار بورس خ حافظ و جلوي قاليباف رو گرفتم گفتم دارن با 10 تا دونه سهمو ميكشونند پايين جلوشونو بگير در جواب به من گفت نمي ارزه كه نمي خرن 2 ماه بعد از 300 تومن شدش 600 تومن باز جلوي قاليبافو گرفتم بهش گفتم كه روي 400 تومن ميگفتي نمي ارزه كه نمي خرن حالا بگو چرا در عرض 2 ماه شده 600 تومن در جواب به من گفت من اصلا چنين قضيه اي رو بهت نگفتم كه شركت رو 400 نمي ارزه شما ها با چنين اشخاصي طرفيد توي اين بازار حواستون جمع باشه و گرنه زندگي خودتون و زن و بچتون رو نابود كرديد
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• yousef
            عضو فعال
            • May 2011
            • 808

سلام دوستان...دوستانی که آنلاین دارن می تونن معاملات وشمال ووشمالح روتوآنلاین تعقیب کنن

ولی آنلاین نمیشه معامله شون کردوبایدبه کارگزارسفارش بدن...بهترین کارفعلااینه که تاجایی که

می تونیم خودسهم روبخریم...اگه هرکدوم باتوجه به نقدینگی مون تعدادی ازخودسهم روبخریم وبا

توجه به حساس شدن مسئولین به روندمعامله سهم واینکه بعیده سهامدارعمده جرات تشکیل صف

فروش سنگین روداشته باشه شایدحتی بتونیم سهم روبه سمت صف خرید هم ببریم که مطمئنا

بااینکارجلوی عرضه حق درقیمت پایین گرفته میشه واون یااونایی که برنامه خریدحق رودارن مجبورا

درقیمت منصفانه ای حق روبخرن...

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

...آگهی عرضه مجددحق اومد...

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

دوستان اين شماره هاي مديران فرابورسه زنگ بزنيد ازشون بخايد نماد شركتو ببندن تا گزارش 12 ماهه بياد اينا امروز 25 عرضه كردن كه دهن فرابورسو ببندن فردا ميكننش 20 پس فردا 15 پسون فردا 10 ودر نهايت به همون 4 تومن معاملش ميكنن

http://cms.irfarabourse.com/Default.aspx?tabid=249

ا
                زتون خواهش ميكنم كوتاهي نكنيد

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

اين مديران بي لايق شركت الان كه ميبينن حق تقدم مشتري نداره بايد عرضه رو كنسل كنن و دنبال مشتري واسه حقها باشن يا نماد شركتو ببندن يه تعديل مثبته درست حسابي بدن كه توجه بازار به سهم جلب بشه يا اون سهامدار عمده قيمت سهمو بالا ببره كه خريدار واسش جذاب بشه خاك بر سرشون بشه اسم خودشونم گذاشتن رهروان توسعه عصر.....همون حضرت مهدي انشالا به كمرتون بزنه

نظر

• حامد
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1490

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                    دوستان اين شماره هاي مديران فرابورسه زنگ بزنيد ازشون بخايد نماد شركتو ببندن تا گزارش 12 ماهه بياد اينا امروز 25 عرضه كردن كه دهن فرابورسو ببندن فردا ميكننش 20 پس فردا 15 پسون فردا 10 ودر نهايت به همون 4 تومن معاملش ميكنن

http://cms.irfarabourse.com/Default.aspx?tabid=249

ا
                    زتون خواهش ميكنم كوتاهي نكنيد
                    حسب الامرساده جان من همين الان با ادرس بالا تماس گرفتم رعيس كه جلسه داشت بايكي ازكارشناساشون هم كه صحبت كردم ميگفت بهتره با آقاي مالمير صحبت كنين واگراطلاع نهفته ازشركت دارين كه اعلام نشده بهترهست بدين تا توجيهي برابستنش باشه
                    آخرین ویرایش توسط حامد؛ 2012/02/07, 17:31.
                    زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                      حسب الامرساده جان من همين الان با ادرس بالا تماس گرفتم رعيس كه جلسه داشت بايكي ازكارشناساشون هم كه صحبت كردم ميگفت بهتره با آقاي مالمير صحبت كنين واگراطلاع نهفته ازشركت دارين كه اعلام نشده بهترهست بدين تا توجيهي برابستنش باشه
                      شماره دفتر مالمير چنده؟يكي از علل بستنش ميتونه دستكاري قيمتي باشه به همون دليل كه بهشت بسته شد

نظر

• محمد ساده
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 934

باید از افت سهم اول جلوگیری بشه...امروز چرا گذاشتیم سهم5منفی بخوره...سی روز زمان داره حقها...کاری نداره قیمت سهمو رو 100 بیارن و بعدخق و 1ریال بخرن...
                        من امروز و فردا تو بازار نیستم...ولی شما دوستانی که هستین اگه نمی خواین پول حقها به طور کامل نپره...همکاری کنید و تکونی بدین...من خودم با آقای هامونی باز رایزنی میکنم...
                        ولی از طریق بورس بهتر جواب میده...جناب مالمیر یا پارچینی...پی گیری کنید...

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                          باید از افت سهم اول جلوگیری بشه...امروز چرا گذاشتیم سهم5منفی بخوره...سی روز زمان داره حقها...کاری نداره قیمت سهمو رو 100 بیارن و بعدخق و 1ریال بخرن...
                          من امروز و فردا تو بازار نیستم...ولی شما دوستانی که هستین اگه نمی خواین پول حقها به طور کامل نپره...همکاری کنید و تکونی بدین...من خودم با آقای هامونی باز رایزنی میکنم...
                          ولی از طریق بورس بهتر جواب میده...جناب مالمیر یا پارچینی...پی گیری کنید...
                          سهم صف مختصري داشت ولي 5 منفي نخورد در ضمن كار از حمايت سهم گذشته حق خريدار نداره

نظر

• محمد ساده
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 934

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                            سهم صف مختصري داشت ولي 5 منفي نخورد در ضمن كار از حمايت سهم گذشته حق خريدار نداره
                            من الانم با جناب هامونی و پارچینی حرف زدم...جناب هامونی گفت نگران نباشید ما حواسمون هست و...
                            ولی راه کار اینه:شرکت35تا33%تعدیل مثبت داره که گذاشته 47% سهم(حق ها)معامله بشه بعد گزارش و اعلام کنه...ما با روابط یا فشار و پیگیری می تونیم از طریق سازمان بورس و جناب مالمیر به علت مخفی نگه داشتن اطلاعات نهانی...تقاضای توقف نماد و حق و بکنیم تا شفاف سازی بشه...
                            رهروان مدتهاس بازی کثیفی رو سهم راه انداخته....خود ماهم در این زمان باید با حقوقیها رایزنی کنیم و...مگه برای اونا چقدر هزینه بر میداره 47% یه شرکت و به راحتی تصاحب بشن....
                            فقط پیگیری.........

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                              من الانم با جناب هامونی و پارچینی حرف زدم...جناب هامونی گفت نگران نباشید ما حواسمون هست و...
                              ولی راه کار اینه:شرکت35تا33%تعدیل مثبت داره که گذاشته 47% سهم(حق ها)معامله بشه بعد گزارش و اعلام کنه...ما با روابط یا فشار و پیگیری می تونیم از طریق سازمان بورس و جناب مالمیر به علت مخفی نگه داشتن اطلاعات نهانی...تقاضای توقف نماد و حق و بکنیم تا شفاف سازی بشه...
                              رهروان مدتهاس بازی کثیفی رو سهم راه انداخته....خود ماهم در این زمان باید با حقوقیها رایزنی کنیم و...مگه برای اونا چقدر هزینه بر میداره 47% یه شرکت و به راحتی تصاحب بشن....
                              فقط پیگیری.........
                              شماره هاموني و پارچيني رو ميشه بزاريد؟

نظر

• محمد ساده
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 934

02166730782پارچینی(تخلفات بورس)
                                02166706123 صحرایی(ناظر بورس)
                                02184083000 سازمان بورس...دفتر مالمیر...
                                02166756292-4هامونی(ناظر فرابورس) با پیگیری و فشار به امید خدا درست میشه فقط کوتاهی نکنید...خود سهمم راحت میشه با چنتا دونه صبح به صبح و بعد مرحله دوم و سوم مثبت کرد...روش واقعا مسخریس این بازار پایه...

نظر

در حال کار...
                                X