کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاخص ظاهرا در صدد ساخت یک مثلث است و از اونجایی که ابتدا به ضلع بالایی مثلث برخورد داشته یک مثلث صعودی است که باید از همین جاها برگرده
واگرایی مخفی مثبت هم نشانه خوبی است از رشد اینده بازار
چنانچه به خط سبز رنگ پائینی واکنش مثبت نشان بدهد می شه انتظار رشدی مشابه سال گذشته رو از بازار داشت
شاخص ظاهرا در صدد ساخت یک مثلث است و از اونجایی که ابتدا به ضلع بالایی مثلث برخورد داشته یک مثلث صعودی است که باید از همین جاها برگرده
چنانچه به خط سبز رنگ پائینی واکنش مثبت نشان بدهد می شه انتظار رشدی مشابه سال گذشته رو از بازار داشت
ضمن خیر مقدم به استاد گرانقدر هالی @};- یورو دلار در یک حرکت عجیب کندل سیاه امروز و سفید کرد و باز به سقف کانال نزولی با یک واگرایی مخفی منفی نزدیک شد
عرض سلام و ارادت خالصانه دارم خدمت استاد تدین عزیز و همچنین سایر عزیزانم @};- @};-@};-
انشاء الله بزودی در خدمت تمام دوستان خواهم بود .
اما درود بر شما استاد عزیز ،
داشتم تاپیکتون رو مطالعه میکردم ،آمار تعداد تحلیلهای صحیح شما از آمارهای اساتید جهانی پیشی گرفته ، حضور شما باعث افتخار تمام ماست ،واقعا جای تقدیر و تشکر ویژه داره ..... @};-
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
عرض سلام و ارادت خالصانه دارم خدمت استاد تدین عزیز و همچنین سایر عزیزانم @};- @};-@};-
انشاء الله بزودی در خدمت تمام دوستان خواهم بود .
اما درود بر شما استاد عزیز ،
داشتم تاپیکتون رو مطالعه میکردم ،آمار تعداد تحلیلهای صحیح شما از آمارهای اساتید جهانی پیشی گرفته ، حضور شما باعث افتخار تمام ماست ،واقعا جای تقدیر و تشکر ویژه داره ..... @};-
استاد هالی از برگشت دوبارتون کلی خوشحالیم >:d< جاتون واقعا خالی بود. دوستان همیشه در هر تحلیلی که داشتند یادی هم از شما می کردند. @};- همین چند روز پیش هم بود که لرد عرشیا و بوف عزیز هم در مورد شاخص تحلیل و بحثهای خوبی داشتند ولی من یادم نیست تو کدوم تاپیک بود بیارم بالا ! :(
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
استاد هالی از برگشت دوبارتون کلی خوشحالیم >:d< جاتون واقعا خالی بود. دوستان همیشه در هر تحلیلی که داشتند یادی هم از شما می کردند. @};- همین چند روز پیش هم بود که لرد عرشیا و بوف عزیز هم در مورد شاخص تحلیل و بحثهای خوبی داشتند ولی من یادم نیست تو کدوم تاپیک بود بیارم بالا ! :(
کیوان عزیز
از شما و تمام عزیزانم سپاسگزارم ،هرچند در حد لیاقت من نیست و فقط از سربزرگواری دوستان هست این همه محبت ، باور کنین بزرگترین حسرت من اینه که نمیتونم تمام وقتمو با عزیزانم بگذرونم و امید من اینه شرایطی جور بشه تا بتونم به این ارزو نائل بشم ....
از شما و تمام عزیزانم که به یادم بودین نهایت قدردانی و سپاسگزاری رو دارم @};-@};-@};-
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
یه قانونی یه جا خونده بودم یادم نیست کجا بود
موضوعش این بود که اگر الگویی ساخته بشه چه صعودی و چه نزولی و فیل بشه حرکتی خیلی شارپ تر از اونچه که قرار بوده اتفاق بیفته در جهت عکس اتفاق می افته
مثالشم همین دیاگونال اخر صدراست که دوستان تکنیکالیستی که اعتقاد به فیل شدنش دارند می گند ریزش شارپی در پپیش داره
حالا یه موضوع جالبی که پیش اومده اینه که
در صدرا چیزی شبیه به سرو شانه سقف دیده می شه که البته نشدنیست چون اهدافش زیر صفر در می یاد
اما نکنته جالبش اینه که اگر این الگو فیل بشه می شه صعودی .....:)
تائید واگرایی مخفی مثبت در شاخص با اولین کندل سفیدو واکنش به خط سبز رنگ پائینی
با مثبت بودن امروز شاخص می شه نتیجه قطعی رو گرفت
سلام زهره خانم :)
پس بر اساس این تحلیل از شاخص کل میشه گفت در صورت عبور شاخص از 25800 و سقف قبلی در 26000 واحد
قیمتها همراه با رشد خواهند بود ......
و سطح ضرر شاخص برای خروج از بازار هم شاخص 24850 هست....
پس بر این اساس میشه یک سطح خرید و یک سطح ضرر بدون تعصب داشت... b-)
فقط یک سوال:: آیا اگر شاخص 24850 واحد رو به زیر بشکند معامله گر فقط نصف سرمایه اش را خارج کند و بقیه را در انتظار واکنش بازار به شاخص 24000 واحد بماند
یا در صورت رسیدن به خط سبز پایینی تمام سرمایه را خارج کردن عملی مدیریت شده تر است؟! :-/
نظر