کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کارت خیلی درسته زهره خانم >:d<
یک سوال ! .... به نظره شما تحلیل تکنیکال بلند مدت هم میشه روی طلا داشت یا اینکه بخاطر وجود تریدرها روی قیمتهای جهانی فقط باید کوتاه مدت{حداکثر یکماهه} تحلیل کرد؟
:-/
کارت خیلی درسته زهره خانم >:d<
یک سوال ! .... به نظره شما تحلیل تکنیکال بلند مدت هم میشه روی طلا داشت یا اینکه بخاطر وجود تریدرها روی قیمتهای جهانی فقط باید کوتاه مدت{حداکثر یکماهه} تحلیل کرد؟
:-/
مخلصیم
بله می شه بلند مدت هم با چند درصد خطا پیش بینی کرد
همون طور که الان نظر اکثر تکنیکالیست های جهان اینه که طلا رشدی رو حدود تا 2300 دلار در اینده تجربه میکنه
زهره خانم چقدر عالی که شما وقتی طلا اوج میگیره هیجان زده نمیشید و اینقدر با متانت راجبش فکر میکنید :: واقعا تعصب هم عجب چیزه بیخودیه =((
به سلامتی رفتیم واسه ی داوگولد 8...
اینم نمودار 3سالش
فرض گرفتم که به این خطوط واکنش نشون بده(البته نمودار لوگاریتمیشو نداشتم :-w)
انشا ا.. به زودی اونس 1530 دلاری :(( ... البته اگر هدف داوجونز 12530 باشه و بیشتر پایین نیاد :-SS
منکه خیلی حالم گرفته شد :: زهره خانم یعنی امیدی هست!
:-s
عرض سلام دارم جناب فرخ بخت
در مورد طلا به زودی می شه نظر قطعی رو داد هنوز یکم زوده به نظرم
به زودی مشخص می شه موج 4 تموم شده و وارد موج 5 می شیم یا هنوز در موج چهار هستیم و ریزش خواهیم داشت
یکم صبور باشید :)
ببخشید بوف کور جان. من زیاد از نسبتها سر در نمیارم!
الان این کاهش نسبت دلار به ین یعنی افزایش دلار ؟
در صفحه قبل در مورد شکست صعودی دلار هم که صحبت کردید نسبت دلار به یورو بود؟
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
عرض سلام دارم جناب فرخ بخت
در مورد طلا به زودی می شه نظر قطعی رو داد هنوز یکم زوده به نظرم
به زودی مشخص می شه موج 4 تموم شده و وارد موج 5 می شیم یا هنوز در موج چهار هستیم و ریزش خواهیم داشت
یکم صبور باشید :)
با عرض ادب و سلام خدمت زهره خانم ... :)
الان پیش بینی سقوط یورو توسط استاد holy عزیز {که منجر به سقوط اکثر ایندکسهای جهانی از جمله طلا میشود رو خوندم )
و با هدفی که استاد برای یورو دیده فکر کنم این طلای کمر شکسته تاب نیاره و تا کف 1530 بریزه طفلک ....=((
ولی زهره خانم واقعا به طرز عجیبی برای من این سوال وجود دارده که چرا سرمایه گذاران در مواقع بحرانی سمت دلار میروند !! .... و چرا طلا که عرضش محدود هست رو نمیخرند
در حالیکه دلار عرضه ی نامحدود و چاپ بی رویه داره !.... حتی اگر دلار پشتوانه ی اقتصاد آمریکا باشد بازهم فقط برگه ی مبادلاتی سرمایه ها در آمریکاست و قاعدتا رشد اقتصادی آمریکا به اندازه ی حجم
پولهای چاپ شده نیست .....
خیلی خوشحال میشم اگر نظره شخصیتون رو راجب این موضوع بدونم...:">
ببخشید بوف کور جان. من زیاد از نسبتها سر در نمیارم!
الان این کاهش نسبت دلار به ین یعنی افزایش دلار ؟
در صفحه قبل در مورد شکست صعودی دلار هم که صحبت کردید نسبت دلار به یورو بود؟
سلام عرض کردم اقا کیوان عزیز
این نسبت دلار به ین هست
یعنی اگر بریزه دلار در مقابل ین ژاپن تضعیف می شه
قبلی یورو به دلار بود که اگر بریزه دلار نسبت به یورو تقویت می شه
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر