.... ×××× از تکنیکال تا تکنیکال ×××× ....

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط fmoradi پست شده است View Post
    خوب تكنيكال از اينده خبر ميده اينكه طول زمان موج ٤ نميتونه اينقدر كوتاه باشه در عوض ميتونه بدون نزول زياد همين جاها بازي كنه ريزش طلا بايد توجيه فاندي هم پيدا كنه با ابن وضعيت وخيم دنيا بيارزشتر شدن طلا ممكنه؟
    حتي به فرض قوي تر شدن دلار در مقابل يورو اما طلا. در مقابل فرانك حرفي نداشت منظور ضعف يورو باعث قوي شدن دلار شده اخبار فاندي از ريزش طلا و شكست روند و ريزش تا ١٣٥٠ چطور اتفاق ميفته

حقیقتش من همزمان هم رو بازارهای جهانی کار میکنم هم بازار خودمون و یه چند روزیست که مجددا دارم رو طلا کار میکنم در مورد ریزش فعلی طلا با توجه به خطی که بروی مکدی کشیدم فعلا تو نزولها حمایت خوبی میشه توسط همین خط روند و برای همین من کل این حرکت را موج بی میدونم

فعلا در محدوده 1580 حمایت قوی وجود داره و باید برای تشکیل نقطه e مثلث پس از لمس این حمایت صعودی بالای 1700 رو تجربه کنه و ریزش نهایی با شکست مثلث از پایین با هدف 1350 دلار خواهد بود.

فعلا الترناتیوهای مختلفی وجود داره که شخصا منتظر سطح حمایتی که اعلام کردم میمونم تا ببینم چی میشه به انواع دابلها و تریپلها فکر میکنم و معتقدم تحلیل طلا بدون موج شماری قطعا شکست میخوره.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
      Pani عزیز

هنوز منتظر تحلیل وپترو هستم.

با تشکر
      چشم نظرمو هم میذارم تو تاپیک خودم و هم تاپیک وپترو.این تاپیک متعلق به زهره عزیز هست.

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Aug 2025
        • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        چشم نظرمو هم میذارم تو تاپیک خودم و هم تاپیک وپترو.این تاپیک متعلق به زهره عزیز هست.
        سایه جان باعث افتخاره ؛ لذت بخش تر از خوندن تحلیل شما چی می تونه باشه عزیزم ؟ :x

نظر

• arashmidos
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 29

با سلام
          بحث طلا واقعا همه جا هست مثل اینکه !
          این تحلیل رو در تاریخ 1 مارچ 2012 در یکی از فروم های ف ا ر ک س ی گذاشته بودم و از اون تاریخ شاهد ریزش اونس هستیم.
          امیدوارم تارگت مشخص شده رو لمس کنه.
          ارادتمند_ آرش

[SIZE=2][B][COLOR="#000000"]ترید همان قدرت ذهن است و تریدر موفق، ذهن قدرتمندی دارد. نه یک روش پیچیده آنالیز[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Aug 2025
            • 1422

سلام ارش جان
            شما همون ارش خودمون هستید ؟
            در هر صورت ممنون از تحلیل خوبتون
            علاوه بر موج شماریتون که نظر بنده هم دقیقا همینه یه دبل تاپ هم داریم که مهر تائیدیه بر ادامه ریزش اونس

نظر

• arashmidos
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 29

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
              سلام ارش جان
              شما همون ارش خودمون هستید ؟
              در هر صورت ممنون از تحلیل خوبتون
              علاوه بر موج شماریتون که نظر بنده هم دقیقا همینه یه دبل تاپ هم داریم که مهر تائیدیه بر ادامه ریزش اونس
              با سلام
              بله خانوم تدین اون موقع من توی بورس ترید می کردم ولی الان بیشتر از دو ساله که بورس رو گذاشتم کنار.
              در ادامه دلایلی که میشه برای ریزش اونس در نظر گرفت ایندکس دلار هست.
              معمولا روند اونس و دلار ایالات متحده جهت معکوسی دارند.
              به نظرم دلار ایالات متحده یک استارت بزرگ برای قوی شدن زده.از طرف دیگه بحران اتحادیه و سرایت بحران به اسپانیا رو داریم که باعث تضعیف یورو خواهد شد.
              البته مسائل فاندامنتال در مورد اونس خیلی پیچیده تر از این حرف و حدیث هاست.
              فعلا باید منتظر بود چون موج شماری زیر در تایم ماهانه صورت گرفته.کلاستر های استاندارد و ماکزیمم در شکل مشخص شدند.
              ارادتمند_ آرش

آخرین ویرایش توسط arashmidos؛ 2012/04/07, 10:27.
              [SIZE=2][B][COLOR="#000000"]ترید همان قدرت ذهن است و تریدر موفق، ذهن قدرتمندی دارد. نه یک روش پیچیده آنالیز[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• بوف کور
                Banned
                • Aug 2025
                • 1422

خیلی خوشحال شدم از این همه پیشرفتتون و از این که دوباره ملاقاتتون کردم
                ازتون دعوت میکنم در خدمتتون باشیم اینجا و مخصوصا تو این تا پیک که متعلق به خودتون هست
                جذابیت های ترید با بورس ایران خب قطعا قابل مقایسه نیست و به خاطر سرعت بالای چارت ؛ سرعت عمل در تحلیل خیلی بیشتر می شه
                اما در مورد دلار و قدرت گرفتنش باهاتون هم عقیده ام
                البته یکی از دلایلشم عرض کردم همون انتخابات نوامبر امریکاست که باید منتظر اخبار خوشایند پیاپی از این کشور باشیم
                موفق باشید

نظر

• arashmidos
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 29

خواهش می کنم.نظر لطف شماست.
                  بعد از مدت ها به سایت های بورسی سر زدم و خاطره های قشنگش برام زنده شد !
                  تا جایی که وقت و انرژی یاری کنن در خدمت دوستان خواهم بود.
                  به امید موفقیت

ارادتمند_ آرش

نظر

• فرياد بلند
                    Banned
                    • Mar 2012
                    • 5

ببخشيد استاد ميشه لطفا نظرتون در مورد تحليل زير بفرماييد، متشكرم

با توجه به شکل گیری الگوی AB=CD انتظار رشد Eur_Gbp داريم

نقطه C در سطح 78.6% بازوی AB تشکیل شده که یکی از سطوح مهم الگوست البته غیر ایده آل
                    انتظار تشکیل نقطه D در سطح 127% بازوی BC تصحیح فیبوناچی و 100% فیبو PRO بازوی های ABC دور از انتظار نبود

اما با توجه به عبور قیمت از این سطح سطح بعدی قیمت برای منطقه PRZ مورد انتظار است
                    توجه به الگوی ها بازگشتی کندل استیک و افزایش حجم معاملات و نیز سیگنال واگرایی در اندیکاتور ها، می تونه نشانه ای برای برگشت روند باشه

نظر

• فرياد بلند
                      Banned
                      • Mar 2012
                      • 5

استاد احتمال تشکیل چنین الگویی هست ...؟

اگه باشه یه Sell به نقطه d میشه گرفت و پوزیشن اصلی در زمان تکمیل الگو در جهت رشد دلار ...

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 1422

سلام و عرض ادب دوست عزیز و قدیمی فریاد
                        خوب هستید ؟
                        خوشحال شدم از حضورتون
                        خدمتتون عرض کنم در چنین مواقعی برای این که تائید الگو رو بگیریم باید به اندیکاتور ها رجوع کنیم و علائم برگشتی مثل الگوهایی شمعی
                        الان در چارت اول شما اولین نکته مهم واگرایی مثبت هست که چون کندل هاتون شمعی نیست فقط از این بعد می شه نتیجه برگشت روند و گرفت ؛ حالا خودتون زحمت الگوهای شمعی رو هم بکشید
                        و اما در تحلیل دومتون واگرایی مخفی منفی نشان از ریزش و شکست کف قبلی داره و تائید و داریم
                        بازم الگوهای شمعی رو خودتون مجزا بررسی کنید
                        امیدوارم بازم تحلیل های زیباتونو ببینیم
                        پیشرفتتون فوق العاده بود
                        سلام و عرض ارادت بنده رو به بقیه دوستان مشترکمون برسونید
                        یا علی

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Aug 2025
                          • 1422

فریاد جان
                          ببخشید چارتای زیباتون با مطلب بنده رفت اون صفحه
                          شرمنده ام

در اصل توسط فرياد بلند پست شده است View Post
                          استاد احتمال تشکیل چنین الگویی هست ...؟

اگه باشه یه Sell به نقطه d میشه گرفت و پوزیشن اصلی در زمان تکمیل الگو در جهت رشد دلار ...

ببخشيد استاد ميشه لطفا نظرتون در مورد تحليل زير بفرماييد، متشكرم

با توجه به شکل گیری الگوی AB=CD انتظار رشد Eur_Gbp داريم

نقطه C در سطح 78.6% بازوی AB تشکیل شده که یکی از سطوح مهم الگوست البته غیر ایده آل
                          انتظار تشکیل نقطه D در سطح 127% بازوی BC تصحیح فیبوناچی و 100% فیبو PRO بازوی های ABC دور از انتظار نبود

اما با توجه به عبور قیمت از این سطح سطح بعدی قیمت برای منطقه PRZ مورد انتظار است
                          توجه به الگوی ها بازگشتی کندل استیک و افزایش حجم معاملات و نیز سیگنال واگرایی در اندیکاتور ها، می تونه نشانه ای برای برگشت روند باشه

نظر

• فرياد بلند
                            Banned
                            • Mar 2012
                            • 5

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                            سلام و عرض ادب دوست عزیز و قدیمی فریاد
                            خوب هستید ؟
                            خوشحال شدم از حضورتون
                            خدمتتون عرض کنم در چنین مواقعی برای این که تائید الگو رو بگیریم باید به اندیکاتور ها رجوع کنیم و علائم برگشتی مثل الگوهایی شمعی
                            الان در چارت اول شما اولین نکته مهم واگرایی مثبت هست که چون کندل هاتون شمعی نیست فقط از این بعد می شه نتیجه برگشت روند و گرفت ؛ حالا خودتون زحمت الگوهای شمعی رو هم بکشید
                            و اما در تحلیل دومتون واگرایی مخفی منفی نشان از ریزش و شکست کف قبلی داره و تائید و داریم
                            بازم الگوهای شمعی رو خودتون مجزا بررسی کنید
                            امیدوارم بازم تحلیل های زیباتونو ببینیم
                            پیشرفتتون فوق العاده بود
                            سلام و عرض ارادت بنده رو به بقیه دوستان مشترکمون برسونید
                            یا علی
                            خانم زهره خانوم سلام
                            ممنون خوبم چه فایده که در محضر شما نیستم

بابت تاییدی که به تحلیلم داشتید ممنون، اون قسمت واگرایی مخفی رو اصلا ندیده بودم تذکر بسیار بجا و خوبی بود متشکرم
                            استاد شاگرد خوبی بودم ...؟
                            دوستان همه به یاد شما هستند و خیلی دلشون براتون تنگ شده...

در ضمن به دوستانی که در تاپیک شما پست می زنند عرض کنم که اظهارات استاد در وصف تحلیل های من لطف ایشون هستش
                            بنده جزء شاگرد تنبل های ایشون بودم و الان درس پس می دم

حضور ایشون بعنوان یه معلم دلسوز غنیمتی است برای دانشجویان، خدا رو شاکر باشید که در جمع شما هستند
                            ایشون مثل نعمت سلامتی هستند که تا از دست نره انسان متوجه نخواهد شد

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 1422

خانم زهره خانوم سلام
                              ممنون خوبم چه فایده که در محضر شما نیستم

بابت تاییدی که به تحلیلم داشتید ممنون، اون قسمت واگرایی مخفی رو اصلا ندیده بودم تذکر بسیار بجا و خوبی بود متشکرم
                              استاد شاگرد خوبی بودم ...؟
                              دوستان همه به یاد شما هستند و خیلی دلشون براتون تنگ شده...

در ضمن به دوستانی که در تاپیک شما پست می زنند عرض کنم که اظهارات استاد در وصف تحلیل های من لطف ایشون هستش
                              بنده جزء شاگرد تنبل های ایشون بودم و الان درس پس می دم

حضور ایشون بعنوان یه معلم دلسوز غنیمتی است برای دانشجویان، خدا رو شاکر باشید که در جمع شما هستند
                              ایشون مثل نعمت سلامتی هستند که تا از دست نره انسان متوجه نخواهد شد
                              فریاد عزیز
                              شرمنده کردید
                              انصافا یکی از زیباترین تحلیل هایی بود که دیدم
                              ایشالله بزودی دیگه باید یه تاپیک اموزشی برامون راه بندازید @};-

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 1422

هدف احتمالی امروز اونس 1655 دلار

نظر

در حال کار...
                                X