.................................................
نگاه سعید درخشانی به بازار بورس
Collapse
X
-
سعید جان میتونم بپرسم این گروه قندی تا کجا می خوان ادامه بدن به کار خودشون خیلی از دوستان میگن باید منتظر 2 برابر شدن این قیمت ها باشیم به نظر شما پتانسیل چنین رشدی رو دارند.ممنون
نظر
-
با سلام و عرض ادب
سعید درخشانی نامی است که تقریبا برای تمام کسانی که با بورس سر و کار دارن آشناست بنده نیز خیلی خوشحال شدم شنیدم قراره در این سایت که بدون تعارف از پر بارترین فرومهای بورسی است از دانش ایشون بهره ببریم البته امیدوارم سایر اساتیدی که مدتی است در این سایت حضور ندارن نیز مجددا به خانه خودشون برگردند دوستانی مانند جناب حجت عزیز که بنده از طریق ایشون وارد این فروم شدم .
نکته دیگر که مطمئن هستم جناب درخشانی نیز حتما همین نظر رو دارن اینه که بهتره در این تاپیک مطالب یک طرفه از طرف ایشون نباشه و دیدگاه سایر دوستان چه موافق و چه مخالف البته با بیان دلایل علمی و منطقی بیان بشه تا از جمع مباحث مطرح شده بهترین نتیجه حاصل بشه .
و نکته آخر امیدوارم طرح برخی مباحث حاشیه ای و بیهوده که موجب عدم حضور دوستانی مانند جناب محسن نظری شد رو شاهد نباشیم .
مجددا به جناب سعید درخشانی خیر مقدم عرض میکنم .آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/17, 21:52.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postسعید جان میتونم بپرسم این گروه قندی تا کجا می خوان ادامه بدن به کار خودشون خیلی از دوستان میگن باید منتظر 2 برابر شدن این قیمت ها باشیم به نظر شما پتانسیل چنین رشدی رو دارند.ممنون
نمودار قنیشا :
به نظرم احتیاط بهتره در این سطح .
قثابت رو همون موقعی که 140 بود تارگتش رو 300 و سپس 500 ترسیم کرده بودم و برای برخی از دوستان که خواسته بودند خصوصی ارسال کردم .
قشیرین هم فکر میکنم یک مقداری جا داره ولی بازم ریسکش زیاده .
اینا فکر میکنم تقریبا همزمان به تارگت برسند . منظورم قشیرین و قثابت هست .
در مورد مرجان کار دوستی پرسیده بود . من به این شرکت امید زیادی دارم . با عبور قیمت از سقف قبلی احتمالا تو موج سوم هستیم که بعد از مجمع و تقسیم سود و مدتی استراحت میریم برای موج 5 .
نظر
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب
سعید درخشانی نامی است که تقریبا برای تمام کسانی که با بورس سر و کار دارن آشناست بنده نیز خیلی خوشحال شدم شنیدم قراره در این سایت که بدون تعارف از پر بارترین فرومهای بورسی است از دانش ایشون بهره ببریم البته امیدوارم سایر اساتیدی که مدتی است در این سایت حضور ندارن نیز مجددا به خانه خودشون برگردند دوستانی مانند جناب حجت عزیز که بنده از طریق ایشون وارد این فروم شدم .
نکته دیگر که مطمئن هستم جناب درخشانی نیز حتما همین نظر رو دارن اینه که بهتره در این تاپیک مطالب یک طرفه از طرف ایشون نباشه و دیدگاه سایر دوستان چه موافق و چه مخالف البته با بیان دلایل علمی و منطقی بیان بشه تا از جمع مباحث مطرح شده بهترین نتیجه حاصل بشه .
و نکته آخر امیدوارم طرح برخی مباحث حاشیه ای و بیهوده که موجب عدم حضور دوستانی مانند جناب محسن نظری شد رو شاهد نباشیم .
مجددا به جناب سعید درخشانی خیر مقدم عرض میکنم .
فعلا تا اینجا که پانی عزیز فقط پیش قدم بوده . امید وارم همه دوستان مشارکت کنند .
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postخیلی ممنون از همه دوستان و مشارکت سازنده پانی عزیز .
پانی جان نظرتون در مورد طلا و نفت از ابتدای سال 1900 چی هست ؟
سلام اقا سعید.متاسفانه دیتای من کامل نیست و با توجه به نمودارهایی که گذاشتم مشخصه از پلتفرم گرفته شده و نمیدونم از کجا میشه دیتای کامل رو تهیه کرد؟
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام اقا سعید.متاسفانه دیتای من کامل نیست و با توجه به نمودارهایی که گذاشتم مشخصه از پلتفرم گرفته شده و نمیدونم از کجا میشه دیتای کامل رو تهیه کرد؟
دیتای کامل رو خیلی سخت بشه گیر اورد . اکثرشون پولی هستند . بنده دیتاهام رو به صورت دستی و روی کاغذ رسم کردم و بررسی کردم چون چند تا نمودار که بدستم رسیده بود یه جورایی با هم تفاوت داشتند .
به صورت کلی نمودار نفت و طلا رو میذارم امید وارم مفید واقع بشه :
موج شماری خودم رو هم روی نمودار طلا و چند ایندکس دیگر به زودی خواهم گذاشت .
نظر
-
سلام سعید جان چطوری ؟ بالاخره اومدی بورسی خوش اومدی زودتر از اینا منتظرت بودیم>:d<جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postدر اکثر شرکتهای بازار الگو های صعودی برای میان مدت دیده می شوند که البته اکثرا الگوهای اصلاحی در مسیر فرسایشی بازار هستند ولی فرصت خوبی خواهند بود برای اخرین سود بزرگ در چند سال اتی .
سعی خواهد شد به برخی از این شرکتها رسیدگی شود .
امروز بازار در اکثر شرکتها خوب ظاهر شد .
نظر
-
نظر
-
نظر