نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

.................................................
    آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2011/12/17, 21:51.
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• Godfathers
      عضو عادی
      • May 2011
      • 256

سعید جان میتونم بپرسم این گروه قندی تا کجا می خوان ادامه بدن به کار خودشون خیلی از دوستان میگن باید منتظر 2 برابر شدن این قیمت ها باشیم به نظر شما پتانسیل چنین رشدی رو دارند.ممنون

نظر

• baradaran
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 545

با سلام و عرض ادب
        سعید درخشانی نامی است که تقریبا برای تمام کسانی که با بورس سر و کار دارن آشناست بنده نیز خیلی خوشحال شدم شنیدم قراره در این سایت که بدون تعارف از پر بارترین فرومهای بورسی است از دانش ایشون بهره ببریم البته امیدوارم سایر اساتیدی که مدتی است در این سایت حضور ندارن نیز مجددا به خانه خودشون برگردند دوستانی مانند جناب حجت عزیز که بنده از طریق ایشون وارد این فروم شدم .
        نکته دیگر که مطمئن هستم جناب درخشانی نیز حتما همین نظر رو دارن اینه که بهتره در این تاپیک مطالب یک طرفه از طرف ایشون نباشه و دیدگاه سایر دوستان چه موافق و چه مخالف البته با بیان دلایل علمی و منطقی بیان بشه تا از جمع مباحث مطرح شده بهترین نتیجه حاصل بشه .
        و نکته آخر امیدوارم طرح برخی مباحث حاشیه ای و بیهوده که موجب عدم حضور دوستانی مانند جناب محسن نظری شد رو شاهد نباشیم .
        مجددا به جناب سعید درخشانی خیر مقدم عرض میکنم .
        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/12/17, 21:52.
        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• سعید درخشانی
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 286

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
          سعید جان میتونم بپرسم این گروه قندی تا کجا می خوان ادامه بدن به کار خودشون خیلی از دوستان میگن باید منتظر 2 برابر شدن این قیمت ها باشیم به نظر شما پتانسیل چنین رشدی رو دارند.ممنون
          اگر بازار بیاد بالا سهمهای این گروه وارد فاز استراحت میشند .

نمودار قنیشا :

به نظرم احتیاط بهتره در این سطح .

قثابت رو همون موقعی که 140 بود تارگتش رو 300 و سپس 500 ترسیم کرده بودم و برای برخی از دوستان که خواسته بودند خصوصی ارسال کردم .

قشیرین هم فکر میکنم یک مقداری جا داره ولی بازم ریسکش زیاده .
          اینا فکر میکنم تقریبا همزمان به تارگت برسند . منظورم قشیرین و قثابت هست .

در مورد مرجان کار دوستی پرسیده بود . من به این شرکت امید زیادی دارم . با عبور قیمت از سقف قبلی احتمالا تو موج سوم هستیم که بعد از مجمع و تقسیم سود و مدتی استراحت میریم برای موج 5 .

نظر

• سعید درخشانی
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 286

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
            با سلام و عرض ادب
            سعید درخشانی نامی است که تقریبا برای تمام کسانی که با بورس سر و کار دارن آشناست بنده نیز خیلی خوشحال شدم شنیدم قراره در این سایت که بدون تعارف از پر بارترین فرومهای بورسی است از دانش ایشون بهره ببریم البته امیدوارم سایر اساتیدی که مدتی است در این سایت حضور ندارن نیز مجددا به خانه خودشون برگردند دوستانی مانند جناب حجت عزیز که بنده از طریق ایشون وارد این فروم شدم .
            نکته دیگر که مطمئن هستم جناب درخشانی نیز حتما همین نظر رو دارن اینه که بهتره در این تاپیک مطالب یک طرفه از طرف ایشون نباشه و دیدگاه سایر دوستان چه موافق و چه مخالف البته با بیان دلایل علمی و منطقی بیان بشه تا از جمع مباحث مطرح شده بهترین نتیجه حاصل بشه .
            و نکته آخر امیدوارم طرح برخی مباحث حاشیه ای و بیهوده که موجب عدم حضور دوستانی مانند جناب محسن نظری شد رو شاهد نباشیم .
            مجددا به جناب سعید درخشانی خیر مقدم عرض میکنم .
            با سپاس فراوان از الطاف شما به حقیر .شما از هر نظر استاد بنده هستید ... با شما شدیدا موافقم برای مشارکت .. اصلا اصل موضوع هم همینه . باید همفکری بشه .

فعلا تا اینجا که پانی عزیز فقط پیش قدم بوده . امید وارم همه دوستان مشارکت کنند .

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
              خیلی ممنون از همه دوستان و مشارکت سازنده پانی عزیز .

پانی جان نظرتون در مورد طلا و نفت از ابتدای سال 1900 چی هست ؟

سلام اقا سعید.متاسفانه دیتای من کامل نیست و با توجه به نمودارهایی که گذاشتم مشخصه از پلتفرم گرفته شده و نمیدونم از کجا میشه دیتای کامل رو تهیه کرد؟

نظر

• shadi
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 914

جناب درخشانی میشه لطفا یک نمودار هم از قشکر بگذارید.قبلا از زحمتتون سپاسگزارم.

نظر

• mobin
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 590

جناب درخشانی

در شرایط کنونی توصیه ای به خرید سهامهای قندی دارید؟

نظر

• يگانه
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 616

سعید جان ضمن خوش آمد گویی
                    خوشحالم از اینکه دوباره مینویسی>:d<

نظر

• سعید درخشانی
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 286

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                      سلام اقا سعید.متاسفانه دیتای من کامل نیست و با توجه به نمودارهایی که گذاشتم مشخصه از پلتفرم گرفته شده و نمیدونم از کجا میشه دیتای کامل رو تهیه کرد؟
                      با درود .

دیتای کامل رو خیلی سخت بشه گیر اورد . اکثرشون پولی هستند . بنده دیتاهام رو به صورت دستی و روی کاغذ رسم کردم و بررسی کردم چون چند تا نمودار که بدستم رسیده بود یه جورایی با هم تفاوت داشتند .

به صورت کلی نمودار نفت و طلا رو میذارم امید وارم مفید واقع بشه :

موج شماری خودم رو هم روی نمودار طلا و چند ایندکس دیگر به زودی خواهم گذاشت .

نظر

• شاهین محلوجی
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 2050

سلام سعید جان چطوری ؟ بالاخره اومدی بورسی خوش اومدی زودتر از اینا منتظرت بودیم>:d<
                        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• سعید درخشانی
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 286

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                          در اکثر شرکتهای بازار الگو های صعودی برای میان مدت دیده می شوند که البته اکثرا الگوهای اصلاحی در مسیر فرسایشی بازار هستند ولی فرصت خوبی خواهند بود برای اخرین سود بزرگ در چند سال اتی .

سعی خواهد شد به برخی از این شرکتها رسیدگی شود .

امروز بازار در اکثر شرکتها خوب ظاهر شد .

نظر

• shayan0711
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 234

سلام آقا سعید ، خوشحالم دوباره مینویسید خصوصا در اینجا
                            آقا سعید نظرتون در مورد نمودار وساپا چیست ؟

[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• سعید درخشانی
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 286

شایان عزیز وساپا اگر ضلع بالای مثلث رو بشکنه به نظرم جالب خواهد بود .

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

سلام آقا سعید

ایران خودروتون نمیخواد یه توقف کنه تا ما رو هم سوار کنه؟ :((

نظر

در حال کار...
                                X