نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عليمردان
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 123

آقا سعید اخلاقت خیلی عوض شده دیگه بچه ها ازت سئوال می پرسن جواب نمیدی من میدونم بعضی کاربرا گاهی کم لطفی میکنن که اونهم اگر به حساب کم تجربگی و استرس ناشی از سقوط سهامشون بگذاریم قابل گذشت و اغماضه اما اینکه همه را به یک چوب بزنیم و کم محلی به کسانیکه خیلی محترمانه ار شما سئوال دارند .............هیچ اسم قشنگی نمیشه روش گذاشت .....الان دیگه هر از گاهی فقط میاید یک چست میزنید و خداحافظ!.....چقدر داریم عوض میشیم همه بدون اینکه خودمون متوجه باشیم!یاد اون سعید درخشانی باصفا و بامرام که هیچ سئوالی را بی جواب نمیگذاشت بخیر
    یکم قدیم ترا میگفتن ذکات علم نشر اونه اما حالا.............
    ای روزگار..................بیخیال
    آخرین ویرایش توسط عليمردان؛ 2012/08/04, 21:29.
    خدايا عطا كن
    آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
    شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
    بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

مخالفت کامل;

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
      در زمستان سال 90 مقاله ای در دنیای اقتصاد به قلم بنده به چاپ رسید مبنی بر اینکه به زودی موج های صعودی نصفه نیمه فعلی هم به اتمام خواهد رسید و بازار وارد فاز اصلاحی بلند مدت خواهد شد .. میخواستم اسمش رو بذارم حادثه 2012 که گفتم مردم رو نترسونم بهتره !

چون هم در ایران چنین رویدادی مینمود و هم در جهان .. حال بازار ایران تا حد زیادی این پیش بینی محقق شده و بازار های جهانی هم نصف راه را آمده اند .. نفت از 130 تا 87 آمده و باز هم خواهد آمد .. به نظرم سال 2012 اگر واقعا اخر دنیا هم نباشد برای بورس بازان اخر دنیاست !

الان دارم بخش دوم اون مقاله رو تنظیم میکنم تا در دنیای اقتصاد هم چاپ بشه و البته یه نسخه هم به بلومبرگ فرستاده خواهد شد .در بخش دوم مطالب جالبی هست که خواندنش خالی از لطف نخواهد بود .

در بازار خودمون هم با قندی ها فعلا دست و پنجه نرم میکینم . سبد بنده اینه : قپیرا ، قشیر ,قصفها, قنیشا ، پکویر .. به زودی وارد یک صنعت دیگه هم خواهم شد که فکر میکنم یک گین خوب در مدت زمانی خوب بتواند بدهد . به موقع اطلاع رسانی خواهم کرد . همانطور که در صفحات قبلی نیز گفتم از خرید سهام شاخص ساز خودداری کنید حتی اگر درشون طلا پیدا بشه .
      من با این نوشته کاملا مخالفم وبه نظرم کاملابدبینانه است ببینید جناب درخشانی دراکثرشرکت ها مشکل بنیادی خاصی اتفاق نیفتاده بلکه به نظر من تنها دلیل این افت ها اشتباه دولت در افزایش سود بانکی بود که باعث کاهش قیمت به درامدهاشدولی به زودی باکاهش این نسبت ها رشدچشمگیرصنایع و نمادها بویژه شاخص سازانی چون معدنی ها و پتروشیمی ها شروع میشه و همه چیز عادی ولی کمی احساسی پیش رفته
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

قندی ها

در زمستان سال 90 مقاله ای در دنیای اقتصاد به قلم بنده به چاپ رسید مبنی بر اینکه به زودی موج های صعودی نصفه نیمه فعلی هم به اتمام خواهد رسید و بازار وارد فاز اصلاحی بلند مدت خواهد شد .. میخواستم اسمش رو بذارم حادثه 2012 که گفتم مردم رو نترسونم بهتره !

چون هم در ایران چنین رویدادی مینمود و هم در جهان .. حال بازار ایران تا حد زیادی این پیش بینی محقق شده و بازار های جهانی هم نصف راه را آمده اند .. نفت از 130 تا 87 آمده و باز هم خواهد آمد .. به نظرم سال 2012 اگر واقعا اخر دنیا هم نباشد برای بورس بازان اخر دنیاست !

الان دارم بخش دوم اون مقاله رو تنظیم میکنم تا در دنیای اقتصاد هم چاپ بشه و البته یه نسخه هم به بلومبرگ فرستاده خواهد شد .در بخش دوم مطالب جالبی هست که خواندنش خالی از لطف نخواهد بود .

در بازار خودمون هم با قندی ها فعلا دست و پنجه نرم میکینم . سبد بنده اینه : قپیرا ، قشیر ,قصفها, قنیشا ، پکویر .. به زودی وارد یک صنعت دیگه هم خواهم شد که فکر میکنم یک گین خوب در مدت زمانی خوب بتواند بدهد . به موقع اطلاع رسانی خواهم کرد . همانطور که در صفحات قبلی نیز گفتم از خرید سهام شاخص ساز خودداری کنید حتی اگر درشون طلا پیدا بشه .
        اگر درشون طلا پیدا بشه .[/quote]

درموردنمادهای قندی هم بایدبگم که به چنددلیل این نمادها الانه تنهابه دردنوسان میخورن و اگراین روزها کسی ازقندی ها خارج نشه به زودی درصف های فروش و گره های منفی سودهای اندکش وبه بادمیده به ویژه قپیراوقشیر.این نمادها از فرسودگی تجهیزات رنج میبرن ونیازبه تعمیرات وبازسازی اساسی دارندوبه علت سهامداران خاص درنمادها سازما مطلقااجازه رشدبهشون نخواهددادودرضمن شکروقندهرچقدرهم وارداتش گرون بشه کاملادرسبدحمایت مطلق دولت خواهدبوددرضمن اگرمزیت این نمادهاعدم واردات وصادراته که نمادی مثل کچادعلاوه براین مزیت هأبنیادی بسیارقوی ترهم داره درضمن اگه قرارباشه نیمه راه بحران اروپاباشیم که قیمت جهانی شکربه شدت افت میکنه
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
          اگر درشون طلا پیدا بشه .
          درموردنمادهای قندی هم بایدبگم که به چنددلیل این نمادها الانه تنهابه دردنوسان میخورن و اگراین روزها کسی ازقندی ها خارج نشه به زودی درصف های فروش و گره های منفی سودهای اندکش وبه بادمیده به ویژه قپیراوقشیر.این نمادها از فرسودگی تجهیزات رنج میبرن ونیازبه تعمیرات وبازسازی اساسی دارندوبه علت سهامداران خاص درنمادها سازما مطلقااجازه رشدبهشون نخواهددادودرضمن شکروقندهرچقدرهم وارداتش گرون بشه کاملادرسبدحمایت مطلق دولت خواهدبوددرضمن اگرمزیت این نمادهاعدم واردات وصادراته که نمادی مثل کچادعلاوه براین مزیت هأبنیادی بسیارقوی ترهم داره درضمن اگه قرارباشه نیمه راه بحران اروپاباشیم که قیمت جهانی شکربه شدت افت میکنه[/quote]

بهتره دیدگاه خود را اصلاح کنید.
          قپیرا و قشیر برای چه افزایش سرمایه دادند؟ دولت کی تونسته بر بحرانها بموقع وارد عمل شود و به آن غلبه کند؟ همیشه بعد از افزایش چند برابری قیمتها تونسته حد اکثر نصف افزایش را کاهش دهد . کالای مصرفی هر روز ملتهای دنیا در هر شرایط اقتصادی راه خودش را میرود و افت قیمت ندارد. در ضمن شما به فتوای خودت عمل کن تا در این بازار نا بسامان مغبون نشوید.

نظر

• حبیب
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 252

جسارتا ولی به نظرم همون سال 90 بود که شما تاپیک ودی 600 تومانی را زدید و سایپای 600 نومانی و فاراک 350 تومانی و وپترو 180 تومانی وووو.... را پیش بینی کردید .

هر چند پیش بینی های یکی دو ماه گذشته شما در مورد ریزش بازار تا حالا درست در آمده

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

من سهامم رو فروختم گذاشتم بانک و الان ماهی حدودایک میلیون تومان سود می گیرم.اگه عمری باشه می خوام از محل سود دریافتی و سقوط دامنه دار سهام ، سهامهایی رو که فروختم دوباره بخرم.هر روز که سهامهای گذشته رو چک می کنم می بینم قیمت ها یه چهار درصد اومده پایین تر می گم شاید فردا باز هم یه چهار درصد دیگه بیاد پایین.فقط موندم کف قیمت ها کجاست؟

نظر

• 717
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 596

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                من سهامم رو فروختم گذاشتم بانک و الان ماهی حدودایک میلیون تومان سود می گیرم.اگه عمری باشه می خوام از محل سود دریافتی و سقوط دامنه دار سهام ، سهامهایی رو که فروختم دوباره بخرم.هر روز که سهامهای گذشته رو چک می کنم می بینم قیمت ها یه چهار درصد اومده پایین تر می گم شاید فردا باز هم یه چهار درصد دیگه بیاد پایین.فقط موندم کف قیمت ها کجاست؟
                من در حال حاضر سهام ندارم ولي اگه افت بورس بيش از اين باشه شما سود بانكو هم ديگه نميتوني بگيري يعني فاتحه!

نظر

• سعید درخشانی
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 286

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
                  آقا سعید اخلاقت خیلی عوض شده دیگه بچه ها ازت سئوال می پرسن جواب نمیدی من میدونم بعضی کاربرا گاهی کم لطفی میکنن که اونهم اگر به حساب کم تجربگی و استرس ناشی از سقوط سهامشون بگذاریم قابل گذشت و اغماضه اما اینکه همه را به یک چوب بزنیم و کم محلی به کسانیکه خیلی محترمانه ار شما سئوال دارند .............هیچ اسم قشنگی نمیشه روش گذاشت .....الان دیگه هر از گاهی فقط میاید یک چست میزنید و خداحافظ!.....چقدر داریم عوض میشیم همه بدون اینکه خودمون متوجه باشیم!یاد اون سعید درخشانی باصفا و بامرام که هیچ سئوالی را بی جواب نمیگذاشت بخیر
                  یکم قدیم ترا میگفتن ذکات علم نشر اونه اما حالا.............
                  ای روزگار..................بیخیال
                  سلام .. خوبید شما ؟ اخوشید ؟ به مسئله خوبی اشاره کردید بگذارید من هم مطالبی بنویسم .

بنده الان شاید نزدیکه دو ساله در فروم ها دارم فعالیت می کنم . هر روز که میگذشت با مسائل بیشتری اشنا می شدم هم در حوضه تکنیکال .. یعنی هر روز علمم بیشتر میشد به طوریکه الان خودم سعید یکسال پیش رو قبول ندارم ..البته هنوزم در حال یادگیری هستم و دانشجو هستم در این زمینه .. و هم در حوضه معرفتی و شناختی ..

اما سخن من بیشتر با حوضه معرفتی و شناختیست ..هر تحلیلی روی پیش فرضهایی استوار هست .. اگر تحلیل رو ساختمان فرض کنیم ؛ پیش فرض ها می شند پی های ساختمان ..در تحلیل تا زمانی می تونید بهش اعتماد کنید که پیش فرض های شما ثابت باشند .. و اگر پیش فرض ها عوض بشند دیگر تحلیل از اعتبار ساقطه ..پیش فرض ها یعنی فرض هایی که شما فکر میکنید درست هستند و عینیت دارند ..

پس در حقیقت می توان گفت بورس یعنی بازی با احتمالات ..در این بازی باید قواعد ان را دانست و از احتمالات قوی تر استفاده کرد .. و وقتی سخن از احتمال باشد یعنی اینکه قطعیت در کار نیست و وقتی قطعیتی در کار نیست یعنی نوشته ای که بنده می نویسم احتمال دارد بعدا اشتباه از آب در بیایید .. مخصوصا اگر در اوائل کار باشم و بی تجربه و کم سواد ..مثل اوایل سال 90 که ادم از پیش بینی های اون موقع خودش حیرت میکنه که چرا اینقدر ابله بودم ...اینکه بگم بازار تا حالا طبق تحلیل پیش رفته و یا اینکه این سهم نمیتونه بیاد زیر فلان قیمت و تعیین حکم کردن برای بازار نشان از بی تجربگی و خامیست ..

حال برسیم به این جای کار .. کسی که میاد و می نویسه و کسی که میاد و میخونه .. باید هر دو بر این امر واقف باشند که ممکن است تحلیل اشتباه از اب در بیاد و چیز غیر عادی هم نیست. .اما تجربه این دو سال اخیر به من نشان داد که مردم از تحلیل درست استفاده کرده و سود کرده و همه چیز را فراموش می کنند ولی اگر تحلیل شما اشتباه باشد تا اخر عمرتان گریبان شما را خواهند گرفت و هر جا که بشینند آن را خواهند گفت نمونه اش همین صفحه قبل که یک شخصی امده و صحبت از فروردین سال 90 میکند که خودم ان دورانم را قبول ندارم هر چند که در در ان مقطع نیز به ریزش بازار اشاره و تحیل های صعودی را پس گرفتم .

در حالیکه دیگر هیچ چیز را نمیبیند .. تحلیل درست را نمیبیند . همین اواخر تحلیل قندی ها را نمیبیند ولی دو سال پیش رو میبینه ..

خب بنده چیکار دارم در این جو خود خواهی مردم در فروم فعال باشم ؟؟؟
                  ذیق و کمبود وقت رو هم به این موارد اشاره کنیم حتما درک خواهید کرد که چرا کمتر فعالم .. این موارد هیچ ربطی به غرور و .. نداره .. سعی میکنم به جای اینکه تحلیل در اختیار مردم قرار بدم در این فرصت بازار که بازاری نزولیست و کمتر فعالیت داریم در بازار بیشتر به مقوله فرهنگی برسیم و در بخش اموزش به مردم خدمت کنیم تا خود بتونند برای خود ماهی بگیرند و دیگر نیازمند افرادی مثل بنده نباشند ..به امید خدا این کار به زودی شروع خواهد شد .البته هنوزم در حال یاد گی

نظر

• مشکات
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 68

در اصل توسط مشکات پست شده است View Post
                    سلام سعیدجان- قبول باشه

امیدوارم وقت داشته باشین پاسخ بفرمایید- ممنون

قپیرا و قنیشا را تا کجا جای رشد دارند ؟ لطفا عددی بفرمایید

ضمنا ممنون میشم سهم دیگر که در حال خرید هستین معرفی بفرمایید

سوال مهم: نظرتون درباره قیمت داخلی و جهانی طلا و دلار در ایران میفرمایید

ممنون
                    سعید عزیز

دیروز موقعی که تو فروم بودین این سوال پرسیدم - بعد لطف کردین زیر پست من تشکر زدین که دو دقیقه بعدش تشکر حذف کردین ! و پاسخی نفرمودین
                    درسوالم جسارتی شده یا ضیق وقته؟!

ممنون

نظر

• nazanin
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 289

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                      اگر درشون طلا پیدا بشه .
                      درموردنمادهای قندی هم بایدبگم که به چنددلیل این نمادها الانه تنهابه دردنوسان میخورن و اگراین روزها کسی ازقندی ها خارج نشه به زودی درصف های فروش و گره های منفی سودهای اندکش وبه بادمیده به ویژه قپیراوقشیر.این نمادها از فرسودگی تجهیزات رنج میبرن ونیازبه تعمیرات وبازسازی اساسی دارندوبه علت سهامداران خاص درنمادها سازما مطلقااجازه رشدبهشون نخواهددادودرضمن شکروقندهرچقدرهم وارداتش گرون بشه کاملادرسبدحمایت مطلق دولت خواهدبوددرضمن اگرمزیت این نمادهاعدم واردات وصادراته که نمادی مثل کچادعلاوه براین مزیت هأبنیادی بسیارقوی ترهم داره درضمن اگه قرارباشه نیمه راه بحران اروپاباشیم که قیمت جهانی شکربه شدت افت میکنه[/quote]
                      یعنی شما واقعا الان گروه قندوشکر رو تحلیل کردید ؟ پس نخریم یا اگرداریم بفروشیم ؟ هیچ فرقی هم باهم دیگر ندارند ؟ پیشنهاد میکنم بیشتر مطالعه کنید تا دیدتون اینقدر بسته نباشه

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14651

جناب درخشانی میخواستم ازتون دعوت کنم تاپیک فروپاشی منو بخونید از اولش و نظرتون رو بگید ممنون میشم
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• عليمردان
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 123

سلام .. خوبید شما ؟ اخوشید ؟ به مسئله خوبی اشاره کردید بگذارید من هم مطالبی بنویسم .

بنده الان شاید نزدیکه دو ساله در فروم ها دارم فعالیت می کنم . هر روز که میگذشت با مسائل بیشتری اشنا می شدم هم در حوضه تکنیکال .. یعنی هر روز علمم بیشتر میشد به طوریکه الان خودم سعید یکسال پیش رو قبول ندارم ..البته هنوزم در حال یادگیری هستم و دانشجو هستم در این زمینه .. و هم در حوضه معرفتی و شناختی ..

اما سخن من بیشتر با حوضه معرفتی و شناختیست ..هر تحلیلی روی پیش فرضهایی استوار هست .. اگر تحلیل رو ساختمان فرض کنیم ؛ پیش فرض ها می شند پی های ساختمان ..در تحلیل تا زمانی می تونید بهش اعتماد کنید که پیش فرض های شما ثابت باشند .. و اگر پیش فرض ها عوض بشند دیگر تحلیل از اعتبار ساقطه ..پیش فرض ها یعنی فرض هایی که شما فکر میکنید درست هستند و عینیت دارند ..

پس در حقیقت می توان گفت بورس یعنی بازی با احتمالات ..در این بازی باید قواعد ان را دانست و از احتمالات قوی تر استفاده کرد .. و وقتی سخن از احتمال باشد یعنی اینکه قطعیت در کار نیست و وقتی قطعیتی در کار نیست یعنی نوشته ای که بنده می نویسم احتمال دارد بعدا اشتباه از آب در بیایید .. مخصوصا اگر در اوائل کار باشم و بی تجربه و کم سواد ..مثل اوایل سال 90 که ادم از پیش بینی های اون موقع خودش حیرت میکنه که چرا اینقدر ابله بودم ...اینکه بگم بازار تا حالا طبق تحلیل پیش رفته و یا اینکه این سهم نمیتونه بیاد زیر فلان قیمت و تعیین حکم کردن برای بازار نشان از بی تجربگی و خامیست ..

حال برسیم به این جای کار .. کسی که میاد و می نویسه و کسی که میاد و میخونه .. باید هر دو بر این امر واقف باشند که ممکن است تحلیل اشتباه از اب در بیاد و چیز غیر عادی هم نیست. .اما تجربه این دو سال اخیر به من نشان داد که مردم از تحلیل درست استفاده کرده و سود کرده و همه چیز را فراموش می کنند ولی اگر تحلیل شما اشتباه باشد تا اخر عمرتان گریبان شما را خواهند گرفت و هر جا که بشینند آن را خواهند گفت نمونه اش همین صفحه قبل که یک شخصی امده و صحبت از فروردین سال 90 میکند که خودم ان دورانم را قبول ندارم هر چند که در در ان مقطع نیز به ریزش بازار اشاره و تحیل های صعودی را پس گرفتم .

در حالیکه دیگر هیچ چیز را نمیبیند .. تحلیل درست را نمیبیند . همین اواخر تحلیل قندی ها را نمیبیند ولی دو سال پیش رو میبینه ..

خب بنده چیکار دارم در این جو خود خواهی مردم در فروم فعال باشم ؟؟؟
                          ذیق و کمبود وقت رو هم به این موارد اشاره کنیم حتما درک خواهید کرد که چرا کمتر فعالم .. این موارد هیچ ربطی به غرور و .. نداره .. سعی میکنم به جای اینکه تحلیل در اختیار مردم قرار بدم در این فرصت بازار که بازاری نزولیست و کمتر فعالیت داریم در بازار بیشتر به مقوله فرهنگی برسیم و در بخش اموزش به مردم خدمت کنیم تا خود بتونند برای خود ماهی بگیرند و دیگر نیازمند افرادی مثل بنده نباشند ..به امید خدا این کار به زودی شروع خواهد شد .البته هنوزم در حال یاد گی
                          آقا سعید گل شما که میفرمائید افکار و گفتار و تحلیل های دوسال پیش خود را قبول ندارید چه تضمینی هست 6 ماه دیگه همین مطالب بالا را قبول داشته باشید بازار سیال هست درست پیش بینی هم کار دشواریست این هم درست مسئول سود و زیان هرکس هم خودش است این هم درست اما اینکه بیایم بگیم " بنده چیکار دارم در این جو خود خواهی مردم در فروم فعال باشم ؟؟؟" آیا همه افرادی که از شما سئوال می پرسند خود خواه هستند؟!
                          پس جواب سئوال کسانی را که احساس نیاز به راهنمایی داشته اند جواب ندهیم که مبادا فردا روزی به قول فرمایش شما " تحلیل شما اشتباه باشد تا اخر عمرتان گریبان شما را خواهند گرفت و هر جا که بشینند آن را خواهند گفت نمونه اش همین صفحه قبل " که توجیه درستی نیست برای شانه خالی کردن از راهنمایی دیگران و بیشتر آدرس غلط دادن به اذهان خوانندگان ! نمیدانم شما چرا فکر میکنید همه کاربران فقط همان چند نفر معدود هستند که جنابعالی برای توجیه بی توجه ای به سوالات بقیه که چند 100 برابر آنها هستند سوالات آنها را هم بی پاسخ می گذارید!؟ آیا معنی خوش بینی و تمکین به نظر اکثریت این است که چند 100 نفر را فدای چند نفر معدود و مغرض کنیم که شاید بکار خدا هم ایراد دارند و همه را به یک چوب از خود برانیم؟!
                          نمیدانم چرا منظور بنده را متوجه نمی شوید آیا بواقع صحبت بنده اینقدر پیچیده است!؟
                          یک مثال :
                          بنده و شما و کودکی بازی گوش در خیابان درجهت مقابل هم درحال عبور هستیم کودک بازی گوش از شما می پرسد ساعت چنده؟ شما میفرمائید مثلآ 10 بعد کودک به اقتضای سن و حس شوخ طبعی کودکانه و اندکی کوتاهی والدین در تربیت درست کودک به شما میگوید ساعتت را بده خروس قندی بخر! و بدو میدود و میرود ،شما که انتظار شنیدن چنین جوابی را ندارید با خود عهد میکنید که دیگر به کسی که از شما ساعت می پرسد جواب ندهید! تا بروند برای خود ساعت بخرند! و خودکفاشده و نیاز به پرسیدن ساعت از شما نباشند! پس کمی جلوتر وقتی بنده نوعی به شما رسیدم و نگران از امکان تاخیر قرار مهمی که الان دارم و از شما ساعت می پرسم بدون توجه به سوال بنده با کمال خونسردی و کم محلی به تاوان پاسخ رندانه آن کودک بازیگوش سر خود را به سمت دیگری بچرخانید و از کنار من رد شوید! خوب حالا شما به جای بنده نوعی بفرمائید جه برداشت و احساسی نسبت به این رفتار غیراجتماعی و به دور از اداب معاشرت بایستی داد؟! بعد که از شما دلیل پاسخ ندادن تان را می پرسم میفرمائید برو ساعت بخر ممکنه ساعت من اشتباه باشد! خوب آیا ساعت خریدن بنده نیاز به دانستن اینکه الان و اکنون برای عدم تاخیر در رسیدن به قرار مهم کاری خود کفایت میکند؟!
                          حال بنده را که حاج و اج از این پاسخ شما متعجبانه دور شدن شما را به نظاره ایستاده ام تجسم کنید و افکاری که ممکن است در ذهن خود نسبت به این رفتار و منطق شما تصور کنم!

آن بحث تمرکز روی مباحث آموزشی و آموزش ماهیگیری هم با کمال احترام ربطی به عرض بنده نداشت و هیچ مغایرت و تضادی هم با پاسخ دادن به سوال یک کاربری که اکنون نیازمند راهنمایی شما برای مشاوره و اخذ تصمیم درست هست ندارد گذشته از اینکه وعده شروع و طرح مباحث آموزش ماهیگیری شما نسیه است و نیاز اکنون سئوال کننده نقد و از قدیم گفته اند که سئوال نقد به از آموزش نسیه:">
                          آخرین ویرایش توسط عليمردان؛ 2012/08/05, 12:30.
                          خدايا عطا كن
                          آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                          شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                          بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

من در حال حاضر سهام ندارم ولي اگه افت بورس بيش از اين باشه شما سود بانكو هم ديگه نميتوني بگيري يعني فاتحه! 717

اون روزی که سپرده گذارها نتونن سود بگیرن ، فاتحه کشور خونده است .الان خیلی از موسسات مالی علاوه بر سرمایه گذاری توبورس ، در بازارهایی مثل طلا ،ملک و.....سرمایه گذاری کردن.مطمئن باش آخرین خاکریز اقتصادی یه کشور بانکهای اون کشورند.ورشکستگی بانکها = فروپاشی یک کشور
                            ضمنا تا حالا بانک یا موسسه ورشکسته دیدی؟

نظر

• other
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 54

درود به همگی
                              یادمه وقتی قنیشا حدود 1530 بازگشایی شد،شما فرمودید تا 1600 رو رد نکنه نخرید.یادمه تو نمودار فولاد 210 رو پیشبینی کردید.یادمه پیش بینی کردید که بازار تا اواسط اردیبهشت صعودیه و بعد اون یک نزول وحشتناک ...
                              امروز به شما میگم
                              احسنت بر این پیش بینی

نظر

• 222
                                Banned
                                • Dec 2010
                                • 75

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                                من در حال حاضر سهام ندارم ولي اگه افت بورس بيش از اين باشه شما سود بانكو هم ديگه نميتوني بگيري يعني فاتحه! 717

اون روزی که سپرده گذارها نتونن سود بگیرن ، فاتحه کشور خونده است .الان خیلی از موسسات مالی علاوه بر سرمایه گذاری توبورس ، در بازارهایی مثل طلا ،ملک و.....سرمایه گذاری کردن.مطمئن باش آخرین خاکریز اقتصادی یه کشور بانکهای اون کشورند.ورشکستگی بانکها = فروپاشی یک کشور
                                ضمنا تا حالا بانک یا موسسه ورشکسته دیدی؟
                                دوست عزیز منم پولم رو گذاشتم موسسه اعتماد ایرانیان که سود20%بگیرم الان2ماهه پولم بلوکه شده و مجوز موسسه هم لغو شده و هیچکسی هم جوابگو نیست.مواظب باش

نظر

در حال کار...
                                X