جناب درخشانی تحلیل شما از وپترو و زیرمجموعه های آن چیست؟ هدف بلند مدت دو سهم وپترو و پسهند را درچه محدوده ای میبینید؟!! ممنون از لطف شما
نگاه سعید درخشانی به بازار بورس
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postدوست خوبم منم همچین احساسی دارم <:-p :">همچنین برای گروه ساختمان و گروه وپترو .همچنین در درجه کمتر برای گروه پتروشیمی و فلزات دیگه .كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
خوب خدا را شکر بازارسرمايه بدنبال بخشنامه ازاد سازي فروش ارز در بازار ازاد امد.
لذا صنايع اي که فروش صادراتي دارند در سال 91 وضع بسيار برجسته اي پيدا خواهند کرد.
مثلا باما
در سال 91 بودجه را با 27ميليون دلار بسته است با نرخ 1226 تومان
که از محل فروش ارز به دلار حالا 1826 تومان 600 تومان تو هر دلار کسب تعديل خواهد داشت.يعني 16200000000 تومان که تقسيم بر تعداد سهام يعني 200 ميليون سهم مي شود 82 تومان تعديل مثبت از محل ماوالتفاوت نرخ ارز.که سودش به 130 تومان خواهد رسيد.
کالسمين هم 78 ميليون دلار فروش صادراتي خواهد داشت که ان هم سودش را به 130 تومان خواهد رساند.
شيران هم سود 361 تومان 91 خود را با 480 تومان تعديل به 840 تومان خواهد رساند.
و .......
نظر
-
سال جدید رو پیشاپیش تبریک عرض میکنم .. امید وارم در سال جدید به ارزوهاتون برسید . من به این سال امید وارم ببینیم چی پیش میاد
نظر
-
ما هم امیدواریم آقا سعید
من هم این سال نو را به شما ودیگر دوستان تبریک میگم .
و سالی پر از خیر و برکت در کنار خانواده برای تمام دوستان آرزو دارم .
=; =; =;حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postسال جدید رو پیشاپیش تبریک عرض میکنم .. امید وارم در سال جدید به ارزوهاتون برسید . من به این سال امید وارم ببینیم چی پیش میاد[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
از سوی بانک مرکزی ابلاغ شد:
دستورالعمل خرید و فروش ارز توسط صرافیهای مجاز
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، دستورالعمل خرید و فروش ارز توسط صرافیهای مجاز را اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، بهمنظور تامین نیازهای متقاضیان اعم از مسافرین ، دانشجویان، بیماران، واردکنندگان و صادرکنندگان به مبادلات ارزی از تاریخ 23/11/1390 به کلیه صرافیهای دارای مجوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مجهز به سامانه سنا اجازه داده میشود تا نسبت به خرید و فروش ارز با نرخ توافقی اقدام کنند.
این گزارش میافزاید: رعایت مفاد دستورالعمل زیر توسط صرافیها در این راستا، الزامی است:
1- کلیه صرافیها مکلفند صرفا" از سامان سنا جهت ثبت اطلاعات مربوط به عملیات خرید ، فروش، تبدیل و حوالهارزی استفاده نموده و به کارگرفتن سایر نرم افزارها مجاز نمیباشد.
2- ثبت مشخصات فردی به ویژه کد ملی برای اشخاص حقیقی و ثبت شناسه ملی برای اشخاص حقوقی به همراه مشخصات کامل نماینده قانونی آن الزامی است.
3- صرافیها مکلفند بابت عملیات خرید ، فروش، تبدیل و حواله ارزی ، فاکتور سامانه سنا را ممهور به مهر صرافی نموده و به محض انجام معامله در اختیار مشتریان خود قرار دهند.صدور سایر فاکتورها تخلف محسوب می شود.
4- مرجع تعیین حداقل و حداکثر کارمزد قابل دریافت برای حوالجات ارزی، کانون صرافان ایرانیان خواهد بود که می بایست پس از اعلام در معرض دید مشتریان قرار گیرد.
تبصره 1: تاقبل از تعیین حداقل و حداکثر کارمزد توسط کانون ،تعیین و اخذ کارمزد با توجه به عرف بازار و به صورت توافقی، بلامانع است.
تبصره 2: ثبت کارمزد دریافتی در سامانه سنا الزامی است.
5- تخلف از مفاد این دستورالعمل علاوه بر تعلیق یا ابطال مجوز فعالیت صرافی، موجب برخورد قانونی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.
6- صرافیها مکلفند این دستورالعمل را به همراه نمونه فاکتور سامانه سنا در معرض دید مشتریان قرار دهند
خوب اين هم عيدي خوب به بازار سرمايه خصوصا شرکتهاي صادراتي که در امد ارزي دارند
مثل.
گروه روي باما کالسمين فراور کروي
گروه پتروشيمي مثل شصفها شاراک شيران شفن شپديس زاگرس و...
گروه کاشي و سراميک کساوه کچيني...
گروه سيمان .....
تک سهمها
بورس بعد از تعطيلات منفجر ميشه.
بطور مثال بر اساس اين بخشنامه
باما 200 درصد از محل فروش ارز صادراتي با دلار 1826 تومان تعديل مثبت خواهد داد.
محاسبه اش را اون بالا زده بودم.
شيران سودش را از 361 تومان به 840 تومان خواهد رسانيد.
و......
نظر
نظر