در اصل توسط ata007 پست شده است
View Post
پتروشیمی کرمانشاه ( کرماشا )
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postکیانوش جان به نظر من کرماشا 2 3 روز استراحت میکنه
گویا برگه افزایش سرمایه ها تبدیل به سهم شده و فشار فروش داره و الا امروز صف خریدم میشد
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postافزایش سرمایه قبل مجمع ثبت شده و بیشتر کسایی که میخواستن بفروشن تا حالا فروختن.
این منفی بودن بیشتر به خاطر جو منفی بازار هستش.
در هر حال زیر 430 ریسکش کمه و برا میانمدت عالی
یاشا
نظر
-
-
معاملات پارسان ،کرماشا و شپترو عجیب منو خوشحال کرد.
شاید زیادی خوشبینم ولی معاملات خیلی خیلی خوبی بود.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمعاملات پارسان ،کرماشا و شپترو عجیب منو خوشحال کرد.
شاید زیادی خوشبینم ولی معاملات خیلی خیلی خوبی بود.
هر چند امروز خدا امروز لطف دگیری کرد در حق ما وسغربی که فکر می کردم حداقل بالای 290 باز میشه رو 260 داد به ما ودر یک روز یک نوسان خوب داد ....
کرمانشاه اگه بپره باید برم رو سیمان غرب نازنین ....چند تا سهم دیگه هم هست از مفت مفت تر همینطور دارن منفی میخورن ...
نظر
-
جعفر جان گروه پترو 10 دیقه آخر خیلی جالب معامله شد.
پارسان و کرماشا به کنار.
صف فروش 50 تایی شیران هم یهو غیب شد.
البته خرید پله ای فخوز توی منفی کامل هم میتونه جالب باشه. چراکه ذوب با زیان انباشته صف خرید داره توی این گروه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postجعفر جان گروه پترو 10 دیقه آخر خیلی جالب معامله شد.
پارسان و کرماشا به کنار.
البته خرید پله ای فخوز توی منفی کامل هم میتونه جالب باشه. چراکه ذوب با زیان انباشته صف خرید داره توی این گروه.///
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postجعفر جان گروه پترو 10 دیقه آخر خیلی جالب معامله شد.
پارسان و کرماشا به کنار.
البته خرید پله ای فخوز توی منفی کامل هم میتونه جالب باشه. چراکه ذوب با زیان انباشته صف خرید داره توی این گروه.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postالبته جنابعالی استاد ما هستین اما توجه شما رو به چند نکته از کتاب" خطاهاي رايج سرمايه گذاران مبتدي" جلب می کنم:
اصل 4-خريد در بالاترين قيمت ( گران خريدن) اشتباه است.
نخستين اصل سرمايه گذاري خريد در پايين ترين قيمت و فروش در بالاترين قيمت ممكن است.
اصل 5-فروش در پايي نترين قيمت (ارزان فروختن) اشتباه است.
از سوي ديگر خطاي گران خريدن و ارزان فروختن هم براي سرمايه گذار گران تمام مي شود . بسياري از سرمايه گذاران تا زيان شان جبران نشود حاضر به فروش سهام خود نيستند . غرور اين افراد اجازه نمي دهد كه قبول كنند اشتباه كرده اند و سها م شان را به قي مت بالايي خريده اند. اما افراد باهوش واقعيت را مي پذيرند و به سرعت جلوي ضرر بيشتر را مي گيرند.
لینک دانلود: http://www.irvex.ir/download/khatahaye_rayej.pdf
اما راجع به فرمایشتون باید عرض کنم که صحبتتون کاملا درسته غرور تو این کار و اصرار به اشتباه حتی باعث نابودی یه سرمایه گذار میشه ولی بحث سر اینه که بنظر من انتخاب این سهم (پارسان) با این ÷ورتفوی قوی اشتباه نبوده و این قیمتها به دلیل معاملات سهامدار عمده داره واسه این سهم میخوره ....... به هر حال فکر میکنم الان میانگین پایین اوردن راه مناسبی باشه واسه این سهم (تاکید میکنم خرید پله ای واسه پایین اوردن قیمت تمام شده صرفا برای سهام با بنیادی قوی خوبه)وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
سلام صبح بخیر.
ممنون از اینکه به حرفام توجه کردی
هر از گاهی دوره کردن نکات خرید و فروش به نفع همه ماست
خوب به بهترین کار ممکن فک کن.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر