پتروشیمی کرمانشاه ( کرماشا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

انقلابی در صنعت پالایشگاهی (اخبار بورس)

پس از سالها بلاتکلیفی بالاخره یارانه حمل نفت خام از سر چاه تا محل پالایشگاه به شرکتهای پالایشگاهی پرداخت شد. پیش از این و طبق مواد 3 و 4 قانون بودجه کل کشور، هزینه حمل نفت خام به مقصد پالایشگاهها بر عهده شرکت پخش و دولت محول شده بود ولی تا ماه گذشته خبری از اجرایی شدن و پرداخت این هزینه ها نبود. در این رابط، پالایشگاه نفت تبریز اولین مجتمع پالایشگاهی کشور است که توانسته نزدیک به 80 میلیارد تومان از این بابت از دولت بازستاند تا قیمت سهام این شرکت با جهش 100 تومانی مواجه گردد. قبل از توقف نماد، محدوده قیمتی معاملات شبریز 3500 تا 3600 ریال بود در حالیکه پس از بازگشایی نماد ،اینک در محدوده 4500 تا 4600 ریالی معانمله میشود. شبریز سود هر سهم سال مالی جاری خود را از 306 ریال به 571 ریال افزایش داده و در سه ماهه نخست سال 155 ریال از آنرا محقق کرده است

شرکت دلیل عمده افزایش درآمد خود را دریافت یارانه حمل نفت خام (طبق ماده 4-3 قانون بودجه کل کشور) بر اساس قیمت 5 فرآورده نفتی اصلی فروخته شده به مصرف کنندگان داخلی اعلام نموده است.همچنین، هزینه حمل نفت خام 793،763 میلیون ریال می باشد که بر اساس یارانه دریافتی طی سال 91 یراساس فروش داخلی 5 فرآورده نفتی اصلی در سه ماهه اول سال 91 بالغ بر 750،843 میلیون ریال بازیافت خواهدشد. در نتیجه به مبلغ 299 ریال افزایش در پیش بینی درآمد هر سهم اعلام کرده است.

موافقت دولت با پرداخت هزینه حمل نفت خام تا درب پالایشگاههای کشور، موتور گروه پالایشگاهی را به حرکت درآورده است تا همه نمادهای این صنعت در بازار، از جمله شراز و شبندر در غیاب شپنای متوقف - به همراه شبریز حرکت صعودی خود را تجربه کنند.

نمابورس

شنبه 4 شهریور 1391 ساعت 12:00 | 2 نظر

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

و پالايشگاهها هم موتور پتروشيميها را به حرکت در مي اورد.
      دلار شد 2200 تومان
      سيمان کردستان در بودجه خود دلار را 2020 تومان ديده است.اين اولين شرکتي هست که دلار را بيش از 2000 تومان ديده است.
      کرمانشا با دلار 1448 توماني 3 ماهه اول سال 54 تومان ساخته است.
      فردا پتروها حرکت خواهند کرد.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

امروز در بورس کالا 1000 تن اوره صنعتي کرمانشا به قيمت 5926 ريال معامله شد.
        اقاي حقيقت تو بورکس نوشته است.
        با سلام
        مي بينم که همه خوشحالند
        خوشحالم که خوشحاليد

اگه کرمانشاه شش ماهه کل سود رو بپوشونه چي ميشه؟
        ............................
        امروز سه تا از تحليل گران بورکس نظرشون رو پتروشيميها مثبت شد ه است.
        1 -اقاي حقيقت
        2- اقاي اعرابي
        3-اقاي ناوارو

نظر

• ma159357
          عضو جدید
          • Jun 2012
          • 17

سلام من از کارهای بورس سر در نمیارم کسی میتونه توضیح بده؟

همه اینهمه ازکرمانشاه صحبت مکنند خوبه اله است بله است ازاین حرفا ولی هیچ حرکتی ازش دیده نمیشه امروز یکی ازدوستان میکگفت که کرمانشاه رو با شبندر عوض کن نمیدونم شبندر با پی بر ای 11 خوبه که اونم میگن 300رو میبینه یا کرماشا با پی بر ای 4اگه قرار پی برای کرمانشا 11 باشه باید900 تومن قیمت بخوره یا شانس ما اینجوری دست رو هرچی میزاریم دیگه حرکت نمیکنه دوستان میتونند توضیح بدند

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

در اصل توسط ma159357 پست شده است View Post
            همه اینهمه ازکرمانشاه صحبت مکنند خوبه اله است بله است ازاین حرفا ولی هیچ حرکتی ازش دیده نمیشه امروز یکی ازدوستان میکگفت که کرمانشاه رو با شبندر عوض کن نمیدونم شبندر با پی بر ای 11 خوبه که اونم میگن 300رو میبینه یا کرماشا با پی بر ای 4اگه قرار پی برای کرمانشا 11 باشه باید900 تومن قیمت بخوره یا شانس ما اینجوری دست رو هرچی میزاریم دیگه حرکت نمیکنه دوستان میتونند توضیح بدند

صبر می خواد
            وقتی گزارش 6 ماهش اومد دیگه دست نیافتنی میشه

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2122

سهم میخواست ومیخواهد رشد کند ولی با اوراق اختیارفروش وتعیین سقف قیمت تا 92 ترمز سهم کشیده شده وتا سهامدارعمده اوراقش تمام نشود اروم است وشاید باگزارش 6ماه هم حرکت نکند مگر اوراق تمام شود !!!!

نظر

• hossein sh
                ستاره دار(1)
                • Mar 2012
                • 688

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                سهم میخواست ومیخواهد رشد کند ولی با اوراق اختیارفروش وتعیین سقف قیمت تا 92 ترمز سهم کشیده شده وتا سهامدارعمده اوراقش تمام نشود اروم است وشاید باگزارش 6ماه هم حرکت نکند مگر اوراق تمام شود !!!!
                همین بلا را هم سر کچاد و کگل آوردن.
                چی شد اون صف خریدهای سنگ اهنی...

ولی در صورتی که گزارش خیلی خوبی کرمانشا ارائه بده، پارسان و سایر حقوقی ها هم نمی تونند جلوی رشد سهم و بگیرن

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

دوست من سهم هنوز هم خوب هست وقتی بازار قدر یک سهم را نمی داند به نظر شما ما باید چه کنیم ..

دو راه بیشتر نداریم یا سهام خود رو واگذار می کنیم ومی رویم رو سهام وگروهی که بازار بیشتر تمایل به اون گروه داره ..یا همچنان درصدی از سبد خود رو به این سهم خوب اختصاص میدیم به دید مجمع ویا به دید گزارشهای اتی که محرکی بشن برا جهش سهم ...

این سهم الان داره جو جو بد که بر گروه پترو به واسطه تحریم حاک شده رو میخوره ..حالا گزارش 6 ماهه بیاد ومعلوم بشه تحریم اثر گذار نبوده بازار خود سهم رو بالا خواهد کشید ..

ما که با روند نمی توانیم در بفیتیم ..سهام خوب زیاد هست ولی خوب بازار نمی خرید ..

اگر دید کوتاه مدت ونوسانی دارید دوست من سعی کنید نوسان بگرید به نوسان های 7-8 درصد راضی باشید ..این سهم قبل مجمع رو 420 معرفی شده..50 تومن سود داده وبعد تا بالای 460 هم رفت ..کل گروه پترو ببیند چقدر در این مدت افت قیمت داشتن از زاگرس گرفته تا خارک مارون پردیس و....سهم خوب هست که اینجا مانده ..

ولی قبول دارم فعلا ایستاده ..پس روش خود رو مشخص کنید کوتاه مدت یا میان مدت وبلند مدت ..کوتاه مدت هستید سعی کنید با روندها خود رو هماهنگ کنید وبا گروههای پیشرو بازار ...ولی مراقب باشید گیر نکیند در سهام بد ..

این سهم همچنان بازدهی خوبی خواهد داشت ..تکنیکالی بالای 418 در روند صعود هست حد ضرر 415..سیمان غرب هم دو ماه در جا زد رو 260 والان 310 ..20 درصد در دوماه ..بانک یکساله 20 درصد می دهد ..

نظر

• ma159357
                    عضو جدید
                    • Jun 2012
                    • 17

درخواست راهنمایی و مشاوره از تمام دوستان واساتید

بسم الله رحمن رحیم
                    باسلام وخسته نباشید خدمت تمام دوستان واساتید محترم
                    غرض از مزاحمت؛دوستان من یه جورایی از زندگی دلسرد شده وروابط خانوادگیم تیره شده است ،بخاطر بدهی چهل میلیونی
                    کل دارایی من پنجاه هزار سهم کرماشا که تو420 خریدم و موعد پرداخت بدهیم اواخر سال جاری است از دوستان خواهشمندم که دراین مورد راهنمایی کنید تا این مشکل به لطف خدا حل بشه
                    راهنمایی که ازدوستان دارم آیا کرماشا رو نگه دارم یا با چند سهمی که پیشنهاد مکنید عوض کنم

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

بسم الله رحمن رحیم
                      باسلام وخسته نباشید خدمت تمام دوستان واساتید محترم
                      غرض از مزاحمت؛دوستان من یه جورایی از زندگی دلسرد شده وروابط خانوادگیم تیره شده است ،بخاطر بدهی چهل میلیونی
                      کل دارایی من پنجاه هزار سهم کرماشا که تو420 خریدم و موعد پرداخت بدهیم اواخر سال جاری است از دوستان خواهشمندم که دراین مورد راهنمایی کنید تا این مشکل به لطف خدا حل بشه
                      راهنمایی که ازدوستان دارم آیا کرماشا رو نگه دارم یا با چند سهمی که پیشنهاد مکنید عوض کنم
                      با سلام..
                      امیدوارم مشکلات شما دوست عزیز حل بشه ..

ولی دوست من به نظر خودتان با این شرایط شما بورس محل مناسبی برا حل مشکلتان هست؟؟؟؟

کل دارایی شما 20 میل ومیزان بدهی شما دو برابر همین مقدار ومدت زمان باز پرداخت بدهی هم فقط 6 ماه؟؟؟؟

نمی خوام شما رو نامید کنم ولی به شخصه اگر به سهمی ایمان هم داشته باشم که بالا خواهد رفت با شرایط شما باز هم دستم به پیشنهاد خرید دادن ان سهم برا شما عزیز نمی رود...

دوست من اینجا بورس هست ..هر اتفاقی در اینجا می تواند رخ دهد ..مخصوصا بورس ما..امدیم فردا سهم رو بستن وتا 6 ماه باز نکردن ..چه کنیم..امدیم یک قاون من دراوری تصویب کردن چه کنیم ....

دوست من به نظرم اول سعی کنید این بدهی رو از رهای مطمئن رفع کنید با کمک خانواده از طریق وامی یا مهلت گرفتن یا تقسیط کردن ان ...

بعد دنبال سود باشید . تمام این پیشنهاد ها بر کساین هست که سرمایه اضافی اوردن یا سرمایه ای که بود ونبودش مشکلی برایشان ایجاد نکند ..

خیلی سخت هست ..جالبه با این شرایط تک سهم هم شدید ..در نهایت سبد تشیکل بدید از هر سهم 10 تا 15 درصد سبد واز گروهها مختلف واز هر گروه بهترینها ..ولی باز هم میگم بورس راه حل مشکل شما نیست ..

نظر

• aida16955
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 85

امیدوارم خداکمکت کنه
                        اگه اوراق تبعی پتروشیمی کرمانشاه راهم بخری به ازای هرسهم 480 برای بهارسال92 تضمینه که البته سررسیدبدهی شمازودتره

نظر

• ma159357
                          عضو جدید
                          • Jun 2012
                          • 17

باسلام وتشکر ازشما دوست عزیز پرریسک

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          با سلام..
                          امیدوارم مشکلات شما دوست عزیز حل بشه ..

ولی دوست من به نظر خودتان با این شرایط شما بورس محل مناسبی برا حل مشکلتان هست؟؟؟؟

کل دارایی شما 20 میل ومیزان بدهی شما دو برابر همین مقدار ومدت زمان باز پرداخت بدهی هم فقط 6 ماه؟؟؟؟

نمی خوام شما رو نامید کنم ولی به شخصه اگر به سهمی ایمان هم داشته باشم که بالا خواهد رفت با شرایط شما باز هم دستم به پیشنهاد خرید دادن ان سهم برا شما عزیز نمی رود...

دوست من اینجا بورس هست ..هر اتفاقی در اینجا می تواند رخ دهد ..مخصوصا بورس ما..امدیم فردا سهم رو بستن وتا 6 ماه باز نکردن ..چه کنیم..امدیم یک قاون من دراوری تصویب کردن چه کنیم ....

دوست من به نظرم اول سعی کنید این بدهی رو از رهای مطمئن رفع کنید با کمک خانواده از طریق وامی یا مهلت گرفتن یا تقسیط کردن ان ...

بعد دنبال سود باشید . تمام این پیشنهاد ها بر کساین هست که سرمایه اضافی اوردن یا سرمایه ای که بود ونبودش مشکلی برایشان ایجاد نکند ..

خیلی سخت هست ..جالبه با این شرایط تک سهم هم شدید ..در نهایت سبد تشیکل بدید از هر سهم 10 تا 15 درصد سبد واز گروهها مختلف واز هر گروه بهترینها ..ولی باز هم میگم بورس راه حل مشکل شما نیست ..
                          گفته های شما کاملا درست است ولی درشرایط کنونی لطفا سبدی به من پیشنهاد بدین که لااقل تا پایان سال 30-40 از بدهی رو به لطف خدا وراهنمایی دوستان جبران کنه انشاالله... با تشکر

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

تازگیا معاملات کرماشا خسته کننده شده ولی صبر ما بیشتر از اینهاست
                            به قول جعفر عزیز منتظر می مانیم

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

یه فروشنده داره که معلوم نیست هدفش از این مدل معامله کردن چیه سهمش تموم شه مزد صبرمونو میگیریم خوبم میگیریم راحت تا 480 تومن سهم میره تازه از اون به بعد بازیش شروع میشه :d

نظر

• برزیل
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 415

بی بی سی:آمریکاازافغانستان خواسته تاارتباط خودبا24شرکت ایرانی راقطع کندهمچنین خریدموادپتروشیمی ازایران راقطع کند

نظر

در حال کار...
                                X