در اصل توسط کيانوش پست شده است
View Post
پتروشیمی کرمانشاه ( کرماشا )
Collapse
X
-
-
من این احتمال رو هم در نظر میگیرم که شنبه وحتی یکشنبه هم سهم منفی و یا خنثی باشه...به نظرم نقطه ی شروع سهم 730 باشه ،نه 740!تمام سال من بی تو...
نظر
-
-
کندل احتمالی منفی شنبه (شکست 740 ) و اولین حمایت کوتاه مدت 730 میباشد که احتمال برگشت سهم از این نقطه بسیار بسیار محتمل به نظر میرسد . در صورت شکست این حمایت ؛ 710 قوی ترین ساپورت سهم میباشد(در راستای خط روند صعودی) . البته به شخصه احتمالا رسیدن سهم به قیمت 710 را خیلی خیلی کم میدانم . به هر حال خرید پلکانی در نقاط 730 و در صورت افت بیشتر 710 میتواند را صعود سهم ار به تارگتهای دوستان هموار کند .
-------------------------------------------------
نظر
-
امروز تو بورس کالا پتروشيمي خراسان اوره را گذاشته بود قيمت پايه کيلويي 8018ريال البته فعلا نخريدند شايد بخاطر فصل زمستان بود. ولي بزودي براي 900تومانش هم سر دست مي شکونند.چون انقدر پشگل گوسفند زياد نيست که بشه پاي همه زمينها ريخت رو ميارند به اوره .
اوره پتروشيمي شيراز را همون 706تومان خريدند.
کرمانشا تو 6ماه اول سال اوره را 570تومان مي فروخت که براساس دلار اتاق بايد 1000تومان بفروشه البته اگر خوراک را گرون کنند.
اوره صادراتي را هم 400دلار تني مي فروشند يعني کيلويي 1000تومان.فعلا کرمانشا هر چي توليد مي کنه از کرمانشا با کاميون و گاري و فرقون بدون دردسر صادر مي کنه حالش رو مي بره.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاين سهم 2ماه ديگه حداقل 950تومان را مي بيند.
تصورات زيبايي هست.[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postمن این احتمال رو هم در نظر میگیرم که شنبه وحتی یکشنبه هم سهم منفی و یا خنثی باشه...به نظرم نقطه ی شروع سهم 730 باشه ،نه 740!تمام سال من بی تو...
نظر
-
نظر