در اصل توسط sourena پست شده است
View Post
پتروشیمی کرمانشاه ( کرماشا )
Collapse
X
-
در اصل توسط memr پست شده است View Postمنبع؟
شایعات هم که دیگه منبع نمیخواد
ضمناً خیلی چیز عجیب غریب و دور از ذهنی هم نیست
منبع این شایعات هم سایت دوست و همسایه تالار بورسه
ضمناً خودم قبل از بسته شدن با شاراک تعویضش کردمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postعرض کردم شایعات
شایعات هم که دیگه منبع نمیخواد
ضمناً خیلی چیز عجیب غریب و دور از ذهنی هم نیست
منبع این شایعات هم سایت دوست و همسایه تالار بورسه
ضمناً خودم قبل از بسته شدن با شاراک تعویضش کردم
سورنای عزیز منم قبل بسته شدن کرماشا رو با شاراک عوض کردم در ضمن پارسان و شبهرن و قپیرا رو هم فروختم و تو شاراک تو 930 تومن تک سهم شدم ولی سهم تا 888 تومن پایین اومده؟؟
الان دارم فکر میکنم اگه اونا رو نگه میداشتم شاید بهتر بود؟؟
به نظرت چرا بازار از این سهم استقبال نمیکنه و در حالی که کرماشا و پارسان تقریبا 50 تا 60 درصد رفته رو قیمتشون این سهم هنوز تو 900 درجا میزنه؟؟
هدف قیمتی این سهمو چند میدونی؟
ممنون
نظر
-
شرکت پتروشیمی کرمانشاه در 9 ماهه سال 1391 بیش از 150 ميلیون دلار فروش صادراتی داشته است.
در گروه پتروشیمی ،سرمایه گذاران خوشبین هستند .بازار چشم انتظار گزارش های کرمانشاو مارون است که در صورت تعدیل می تواند بر گروه و بازار موثر باشد .
پارسان تقاضای با وفایی دارد که می تواند از ارزش ذاتی بالای این شرکت بدلیل رشد سود ناشی از سود شرکت های سرمایه پذیر باشد.
نظر
-
در اصل توسط anji-47 پست شده است View Postشرکت پتروشیمی کرمانشاه در 9 ماهه سال 1391 بیش از 150 ميلیون دلار فروش صادراتی داشته است.
در گروه پتروشیمی ،سرمایه گذاران خوشبین هستند .بازار چشم انتظار گزارش های کرمانشاو مارون است که در صورت تعدیل می تواند بر گروه و بازار موثر باشد .
پارسان تقاضای با وفایی دارد که می تواند از ارزش ذاتی بالای این شرکت بدلیل رشد سود ناشی از سود شرکت های سرمایه پذیر باشد.
نظر
-
در اصل توسط امیران پست شده است View Postسورنای عزیز منم قبل بسته شدن کرماشا رو با شاراک عوض کردم در ضمن پارسان و شبهرن و قپیرا رو هم فروختم و تو شاراک تو 930 تومن تک سهم شدم ولی سهم تا 888 تومن پایین اومده؟؟
الان دارم فکر میکنم اگه اونا رو نگه میداشتم شاید بهتر بود؟؟
به نظرت چرا بازار از این سهم استقبال نمیکنه و در حالی که کرماشا و پارسان تقریبا 50 تا 60 درصد رفته رو قیمتشون این سهم هنوز تو 900 درجا میزنه؟؟
هدف قیمتی این سهمو چند میدونی؟
ممنون
با تشکر از لطف شما
منهم حدود30 درصد از سبدم شاراکه و ابداً نگرانی نسبت بهش ندارم
زمان اوجگیری این سهم هم نزدیکه
همین کرماشا خیلیها را فریب داد و افراد کم صبر را در محدوده 700 تا 730
پیاده کرد در واقع حدود 2 ماه درجا زد و ناگهان در 2 هفته 30 در صد رشدکرد
صبور باشید شاراک نه تنها ترسی نداره بلکه فرصت خریدهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
یه خبر عالی برای گروه پتروشیمی و پالایشگاه ها!!!!
قاسمی (وزیر نفت) خبر داده که تجهیزات پتروشیمی و پالایشگاه ها با تدابیر انجام شده، بدون وقفه و مالیات از گمرکات کشور آراد می شوند!
هرچند که گزارش 9ماهه ی عالی هم از این گروه در راه هست، دقت شود که این گروه تنها از تغییر قیمت خوراکشون صحبت هست و هنوز این گروه بر خلاف گروه فلزات از عدم تغییر در سود سال جاری صحبتی نداشتن!!!
نظر
-
نقل قول نوشته شده توسط Novin90 مشاهده گفتگو
سلام بر تمامی سهامداران صبور کرماشا
امروز رفتم امور سهام شرکت،گفتند که گزارشها را ارسال کردیم هفته آینده باید نما باز بشه.
پیش بینی جدید هم همون حدودای 180 تومانه،با تلرانس دو سه تومان.
با پیگیری مجدد با خبر شدم که پیش بینی جدید 187 تومانه و حدودای 140 تومان نیز پوشش داده شده.
پر سود باشید
نظر
-
در اصل توسط anji-47 پست شده است View Postنقل قول نوشته شده توسط Novin90 مشاهده گفتگو
سلام بر تمامی سهامداران صبور کرماشا
امروز رفتم امور سهام شرکت،گفتند که گزارشها را ارسال کردیم هفته آینده باید نما باز بشه.
پیش بینی جدید هم همون حدودای 180 تومانه،با تلرانس دو سه تومان.
با پیگیری مجدد با خبر شدم که پیش بینی جدید 187 تومانه و حدودای 140 تومان نیز پوشش داده شده.
پر سود باشید
نظر
-
گروه پتروشیمی بعد از نوسانات منفی در یک هفته اخیر ،دیروز و امروز با نوسانات مثبتی روبرو شدند.نوسانات مثبت پارسان به عنوان لیدر نمادهای حاضر در بازار و خبرهای مبنی بر تعدیل مثبت قطعی شرکت های زاگرس و کرمانشاه و مارون بر معاملات مثبت گروه تاثیر گذار بوده است.
از زاگرس در روزهای اخیر صحبت کرده ایم و اعلام کردیم که شرکت تا پایان سال به سود بیش از 400 تومانی و در 9 ماهه به سود بیش از 350 تومانی تا 380 تومانی دست خواهد یافت.از کرمانشاه نیز شنیده می شود سود شرکت در 9 ماهه 187 تومان به ازای هر سهم اعلام می شود.
شخارک در حالی به قیمت های بیش از 2400 تومان در قیمت پایانی دست یافت که در پایان بازار با معاملات منفی نیز روبرو شد.شخارک در 12 ماهه اگر ارز خود را با نرخ آزاد تسعیر کند می تواند سود خود را با تعدیل خوبی همراه سازد.شرکت فروش های صادراتی خود در 9 ماهه را با نرخی کمتر از نرخ یورو در مرکز مبادلات تسعیر کرده است.
نظر
-
نفوس بد نزن ...تو حداقل 180 بگیر ....210 رو واسه سری بعدی اعلام کننA man should get to bleed in peace
نظر
-
چنددقیقه پیش با امور سهام شرکت صحبت کردم هم تو کرمانشاه هم تهران،گفتند که ماهم پیگیر بازگشایی نماد هستیم و 10 روزه که گزارشو فرستادیم براشون،نه ایرادی از گرفتن نه اطلاعات بیشتری خواستن،قرار شده مدیریت شرکت جلسه ای با آقایون داشته باشن تا وضعیت نماد مشخص بشه. به نظرتون کاملا تعمدی نیست؟یا شرکت واقعا عدم شفافیتی داره که اینقد طولش داره میده مالمیر جون؟ اگه این شایعات تعدیل بالای 20درصدی کرماشا درست باشه خیلی تاثیر مثبتی رو بازار میذاره،هم کرماشا هم پارسان متعاقب اونم غدیر دوباره جهش میکنن. من یه حدس دیگه میزنم،احتمالا میخوان همزمان با باسته بودن نماد شپدیس،یا از تون بدتر موقع مجمع پارسان باز کنن که دستا همه بسته اس و دیگه جهش قیمتی به بازار وارد نشه.
بنقل ازدوست عزیز habian
نظر
نظر