پتروشیمی کرمانشاه ( کرماشا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • masoud1343
    عضو عادی
    • May 2013
    • 76

با سلام
    من به بانک مراجعه کردم و با دادن کارت ملی و کپی برگه سهامی که از کارگزاری برایم ایمیل شده بود سودم :)) رو گرفتم البته اگر مسئول بانک آدم خوش مرامی باشه با کد بورسی شما و کارت ملی هم کارتون رو راه میاندازه .
    به امید موفقیت در سهام آینده دار کرماشا

نظر

• eli77
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 263

دوستان من رفتم بانک،اطلاعاتم رو بنده خدا زد. ولی گفت همچین اطلاعاتی تو سیستم نیست...چکار کنم؟
      [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• بورس آموز
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 33

کارگزاری من گفته حتماً حضوری باید برم برگه سهام یا کپی اش را بگیرم. منم وقت ندارم. دوستان کسی بدون برگ سهام گرفته سودش را؟
        هر شکستی ، مقدمه یک پیروزی است. از شکستهایمان استقبال کنیم و آنرا سکوی پرتاب بدانیم

نظر

• masoud1343
          عضو عادی
          • May 2013
          • 76

در اصل توسط بورس آموز پست شده است View Post
          کارگزاری من گفته حتماً حضوری باید برم برگه سهام یا کپی اش را بگیرم. منم وقت ندارم. دوستان کسی بدون برگ سهام گرفته سودش را؟
          عجب کارگزاری داری من از کارگزاری خواستم بنده خدا هم برایم ایمیل کرد یک پرینت گرفتم و بردم بانک کارم انجام شد

نظر

• masoud1343
            عضو عادی
            • May 2013
            • 76

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
            دوستان من رفتم بانک،اطلاعاتم رو بنده خدا زد. ولی گفت همچین اطلاعاتی تو سیستم نیست...چکار کنم؟
            بانکی وارد نبوده برو یک شعبه دیگه ترجیحا شعبه مرکزی و کارت ملی و کد بورسی تو هم ببر انشاالله مشکل حل میشه

نظر

• masoud1343
              عضو عادی
              • May 2013
              • 76

بچه ها یه تحلیل خوب از کرماشا بدن وضعیت سهم رو برای چند ماه آینده چطور میبینید اگه آینده روشن هست سیگنال خرید بدین
              بچه ها گفتگو رو گرم نگه دارید این سهم طرفدار زیاد داره اگه اطلاعات خوب و دسته اول رو ردبدل کنیم منفعت خوبی برای همه ما داره
              به امید سودهای کلان برای کرماشاهیها

نظر

• سید
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 101

یک بانک که یکی از کارمنداش اشنا باشه کارتون را راه میاندازه

نظر

• پارادوکس
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 80

در اصل توسط masoud1343 پست شده است View Post
                  با سلام
                  من به بانک مراجعه کردم و با دادن کارت ملی و کپی برگه سهامی که از کارگزاری برایم ایمیل شده بود سودم :)) رو گرفتم البته اگر مسئول بانک آدم خوش مرامی باشه با کد بورسی شما و کارت ملی هم کارتون رو راه میاندازه .
                  به امید موفقیت در سهام آینده دار کرماشا
                  دوست عزیز اگر ساکن تهران هستید لطفا ذکر کنید از کدوم شعبه گرفتید چون من شنیدم بعضی شعب همون برگه ایمیل شده رو بدون مهر و امضا قبول نمیکنن. اینجوری خیلیا کارشون راه میفته.
                  با سپاس
                  [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• darab
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 215

کرماشا هم داره آماده پرتاب میشه . با گزارش خوب شپترو فردا شاهد بازاری سبز برای پتروشیمیها خواهیم بود.>:D<
                    شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

پتروشیمی کرمانشاه به بازار اول رفت

کد خبر: DEN-732625 تاریخ چاپ: ۱۳۹۲/۰۴/۰۸ منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۲۹۵۳
                      گروه بنگاهها- شرکت پتروشیمی کرمانشاه از «بازار دوم» به«تابلوی فرعی بازار اول» منتقل شد.

به گزارش روابطعمومی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه، براساس مصوبه شصت و یکمین جلسه هیات پذیرش اوراق بهادار در تاریخ 29 اردیبهشت ماه 92 و در اجرای ماده 13 دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار در بورس به دلیل احراز شرایط پذیرش تابلوی فرعی بازار اول، انتقال پتروشیمی کرمانشاه از «بازاردوم» به تابلوی فرعی بازار اول به تایید هیات پذیرش رسید.
                      سود هر سهم پتروشيمي كرمانشاه براي سال مالي 92 با سرمايه يك هزار و 764 ميليارد و 600 ميليون ريال مبلغ 1900 ريال پيشبيني شده است.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• masoud1343
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 76

در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Post
                        دوست عزیز اگر ساکن تهران هستید لطفا ذکر کنید از کدوم شعبه گرفتید چون من شنیدم بعضی شعب همون برگه ایمیل شده رو بدون مهر و امضا قبول نمیکنن. اینجوری خیلیا کارشون راه میفته.
                        با سپاس
                        نه دوست عزیز من در بوشهر هستم و با همین برگه ایمیل شده سودم رو گرفتم
                        به امید موفقیت شما

نظر

• سجادي
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 119

در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Post
                          با سپاس
                          دوست عزیز سلام
                          بنده از شعبه فردوسی(خیابان فردوسی نبش کوشک مصری-فروغی سابق-) سودم را امروز گرفتم شما می توانید با برگ ایمیل شده از این شعبه وصول کنید

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

نکات مهم گزارش سه ماهه «پتروشیمی کرمانشاه»

پتروشیمی کرمانشاه سود هر سهم سال مالی جاری خود را بر اساس عملکرد واقعی سه ماهه از 1920 ریال به 1927 ریال افزایش داده است.در سه ماهه واقعی نیز 469 ریال ( معادل 24 درصد ) پوشش داشته است.

نکات مهم و مورد توجه گزارش شرکت:

1- فروش شرکت نسبت به پیش بینی قبلی 11 درصد کاهش داشته است که علت آن هم به دلیل کاهش نرخ اوره بوده است.شرکت در سه ماهه نیز کمتر از مقدار تولید فروش داشته است که به دلیل افت قیمت اوره نفروخته است

2- شرکت برای 9 ماهه باقی مانده سال نرخ اوره را 330 دلار فرض کرده است.قبلا برای کل سال 390 دلار گرفته بود

3- نرخ تسعیر ارز را نیز برای 9 ماهه باقی مانده از سال 2500 تومان گرفته است.نکته دیگر اینکه نرخ تسعیر فروش صادراتی شرکت در سه ماهه واقعی 2470 تومان برای دلار و 674 تومان برای درهم بوده است

4- مقدار تولید و فروش شرکت همانند اولین پیش بینی سال 92 در نظر گرفته شده است .از لحاظ مقداری نسبت فروش صادراتی به داخلی 60 به 40 درصد در نظر گرفته شده است

5- شرکت نرخ گاز را نیز تغییر نداده و همان 70 و 73 تومان در نظر گرفته است.

6- هزینه های مالی شرکت به دليل پيش بيني اخذ مبلغ 20 ميليارد تومان تسهيلات دريافتي با نرخ 18% يکساله در مرداد ماه با رشد 4 درصدی روبرو شده است.

7- نکته دیگر اینکه مبلغ 79.5 ميليارد تومان شرکت در سرفصل ساير درآمدها و هزينه هاي عملياتي شامل 45 ميليارد تومان مربوط به فروش ارز 3 ماهه اول و پيش بيني مبلغ 33.2 ميليارد تومان سود تسعير ارز براي 9 ماهه پاياني سال(با نرخ تسعير ارز 000ر30 ريال) مي باشد

هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

شرکت اعلام نموده است که هيئتمديره درنظردارد معادل 90درصد سود خالص سال مالي 92 را جهت تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد نمايد . پيش از اين شرکت اعلام نموده بود تصميم دارد 10 درصد سود خالص را جهت تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد نمايد .

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام

نکاتی ظریف از عملکرد واقعی 3 ماهه کرمانشاه :

1- شرکت در سه ماهه 182,000 تن اوره تولید کرده ولی فقط 115,000 تن رو فروخته درنتیجه 67,000 تن اوره رو ذخیره کرده اگر کل تولید رو فروخته بود پوشش 40% سود حاصل می شد. ( تولید در سه ماهه فوق العاده بوده است.)

2- شرکت درحالیکه در اولین پیش بینی سال 92 نرخ فروش اوره صادراتی رو هر تن 390 دلار در نظر گرفته بود و به سود 190 دست یافته بود در جدیدترین پیش بینی با فرض فروش هر تن اوره صادراتی 330 دلار مجدد به همان سود رسیده است در نتیجه افزایش مجدد قیمت جهانی اوره زمینه تعدیل عایدی رو فراهم خواهد نمود.( کاهش نرخ اوره از 390 به 330 دلار موجب کاهش سود نشد.)

3- افزایش نرخ خوراک به دوبرابر سود هر سهم رو فقط 21 تومان کاهش می دهد.
                                4- در صورت افزایش دو برابری نرخ خوراک نرخ فروش اوره داخلی هم از 350 به 700 افزایش خواهد یافت که این امر موجب افزایش سود هر سهم به اندازه 57 تومان خواهد شد ( افزایشش 2 برابری نرخ خوراک با افزایش دوبرابری نرخ فروش اوره بازار داخلی پاس می شه حتی موجب تعدیل مثبت سود خواهد شد.)

نظر

در حال کار...
                                X